Неділя, 05.05.2024, 16:24
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Загальні новини
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 27 28 »

Це спогади Белих Василя Терентійовича – члена СПУ з 1991р. – ветерана ВВВ. Він  був одним із засновників Ленінської районної організації СПУ в м. Києві.   На жаль,  він вже пішов з життя.

Внук Белих В.Т. – Павло Марчук член СПУ  Голосіївської районної організації в м.Києві.

Дочка  Белих Тамара  Василівна – головний редактор журналу Країна знань. Заснований 15 років тому. 

В эту последнюю военную ночь, как и в ночь перед началом наступления на Одере, никто из солдат не спал. Ждали рассвета, а с ним &m ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 07.05.2017

26 квітня у Києві відбулося засідання круглого столу лівих та лівоцентристських партій і громадських організацій соціальної спрямованості на тему "Соціально-економічний розвиток України".

Соціалістичну партію України на засіданні круглого столу представляли заступник Голови СПУ з питань ідеології, перший секретар Полтавського обкому СПУ Степан Бульба та заступник Голови СПУ з питань агітаційно-масової роботи, перший секретар Київського міського комітету СПУ Петро Тігунов.

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 30.04.2017

Заява Соціалістичної партії України

За майже 26 років олігархічна влада так і не спромоглася реформувати промисловість України на засадах ринкової економіки, в інтересах усього народу. Поряд із всеосяжною деградацією вітчизняного промислового потенціалу внаслідок грабіжницької приватизації, результатом розпаювання земель і майна колгоспів стало знищення великотоварного сільгоспвиробництва - економічної основи українського села.

Сьогодні, на замовлення олігархів, горе-реформатори мудрують над тим, як забрати у людей останнє – земельні паї. Саме так слід розцінювати плани запровадження вільного ринку землі. Водночас продовження мораторію на продаж сільськогоспод ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 26.04.2017

В последнее время вокруг нашей партии произошло немало невероятных событий: исключенный из СПУ гражданин Устенко провел фейковый «съезд», но хуже всего то, что Минюст, перейдя все границы законности, принял положительное решение по документам Устенко и информация о якобы новом составе «руководящего органа» СПУ была внесена в реестр. Когда я прочел список, в большинстве состоящий из лиц, не имеющих никакого отношения к СПУ, честно говоря, испытал огромный шок! Это и побудило меня написать эту статью. Данная статья – мое мнение, содержащее оценочное суждение и предположения, но оно окончательно и обжалованию не подлежит!

 «По плодам судите…»

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 21.04.2017

Кіровоградський обласний осередок Соціалістичної партії України розпочав новий календарний рік з проведення пленуму. На заході були присутні представники з усіх районів Кіровоградської області та м.Кропивницького (Кіровограда). Учасники заходу обговорювали актуальні питання політичного життя області, план організаційно-політичних заходів на 2017 рік та вчергове одноголосним голосуванням підтвердили повноваження Миколи Ілліча Садового як керівника – першого секретаря Кіровоградської регіональної партійної організації Соціалістичної партії України.
Розділ: Загальні новини | Дата: 30.01.2017

Шановні співвітчизники, дорогі товариші!

 Від щирого серця вітаємо вас з Новим 2017 роком і Різдвом Христовим!

Поза всяким сумнівом, новорічні та різдвяні свята належать до найулюбленіших свят нашого народу. Прагнення до оновлення, до кращого майбутнього надихають людей на хороші справи, зміцнюють віру в торжество справедливості й добра. 

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 01.01.2017

У новітній історії України було немало випадків рейдерського захоплення партій. Але те, що коїться нині довкола СПУ, є верхом цинізму і зухвалості: будучи виключеним із партії, програвши суд, який позбавив його повноважень діяти від імені СПУ, колишній т. зв. Лідер СПУ Петро Устенко намагається продати Соціалістичну партію України.

Спроби приватизувати СПУ, зробити її знаряддям особистої наживи, бізнесмен від політики пан Устенко розпочав одразу ж, як у квітні 2012 р. за наполегливої протекції О. Мороза його було обрано на посаду Голови СПУ.
Аналізуючи ті події, депутат Верховної Ради кількох скликань, голова фракції СПУ Іван Бокий (якого, між іншим, П. Устенко намагався виключити з СПУ ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 27.12.2016

На сьогодні все легітимне керівництво Соціалістичної партії України наголошує на спробі пана П.Устенка здійснити рейдерське захоплення СПУ. Саме це стало приводом для чергової зустрічі Голови Соціалістичної партії України, першого секретаря обкому СПУ Миколи Садового та першого секретаря Кіровоградського міськкому СПУ Андрія Дробіна з журналістами та громадськістю міста Кропивницький.
20 листопада 2016 року М.Садовий та А.Дробін під час прес-конференції наголосили на наступному.
Нині в Українській політиці може запровадитися у постійну практику рейдерське захоплення політичних партій у протиправний спосіб з активної участі державних органів влади. Потрібен прецедент і він уже майже створений Міністерством юстиції України. Таке рейдерство здійснюється злодіями, основним завданням яких є захоплення партії із подальшим її продажею.
Нині подібне здійснює громадянин Устенко П.І., в минулому Лідер ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 20.12.2016

17 грудня 2016 року в місті Києві відбувся перший етап ХХІ з’їзду Соціалістичної партії України.

Делегати з’їзду заслухали доповідь Голови СПУ Миколи Садового «Про підсумки 25-річної діяльності СПУ та завдання партійних організацій в сучасних суспільно-п ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 19.12.2016



Пошук
Форма входу
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz