П`ятниця, 26.04.2024, 00:13
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Загальні новини
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 27 28 »

Нині перше травня відзначається у 142 країнах світу в тому числі і в Україні. На гаслах трудящих всього світу містяться вимоги Миру, Свободи, Рівності, Солідарності, Роботи, Заробітної плата, Пенсії. З такими ж вимогами на самих різноманітних заходах взяли участь і члени Соціалістичної партії України.

Найбільш масовим був марш соціалістів, соціал-демократів, профспілок, партії зелених у м. Києві, який очолив Голова СПУ С.Каплін. Багатотисячна колона пройшла Хрещатиком. Хода завершилася мітингом.

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 02.05.2018

Першотравневі заходи відбулися у більшості населених пунктів Кіровоградської області. Найбільш масовими стали зібрання у ряді районних центрів (Бобринець, Вільшанка, Добровеличківка, Знам’янка, Компаніївка, Мала Виска, Устинівка) та місті Кропивницькому.

На площі біля будинку профспілок у місті Кропивницькому Першотравень зібрав членів Соціалістичної партії України та профспілок області.

Цього сонячного дня людей об’єднали лозунги: «Висока якість педагогічної праці = ви ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 01.05.2018

11 квітня 2018 р. відбулося засідання Політвиконкому, де заслухано інформацію Лідера СПУ Володимира Левцуна та членів Політвиконкому Політради СПУ про стан правової та партійно-політичної роботи в партії. Тривалий час питання про виконання Міністерством юстиції України рішення Вищого адміністративного суду України від 13 червня 2017 р. з розблокування Статутної діяльності не вирішується. В результаті залишаються невизначеними участь СПУ у майбутніх президентських, парламентських та місцевих виборах та інші питання.
Одночасно за інформацією з обкомів СПУ в партійних організаціях зберігається єдність, ніяких переходів членів СПУ до інших партій не відбувається. Взаємовідносини з лівими та лівоцентристськими партіями будуються на партнерських засадах.
З метою широко обговорити питання про ситуацію в СПУ та найближчі перспективи її діяльності вирішили скликати засідання Політради СПУ 28 квітня 2018 року. Доповідачем визначено Голову Політвиконкому ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 16.04.2018

25 листопада 2017 року відбулось чергове засідання Політвиконкому СПУ, на якому Голова Соціалістичної партії України Сергій Каплін виступив з доповіддю про розвиток Соціалістичної ідеї в Україні та Європі. Він визначив завдання СПУ з реалізації її програми.

На зазначеному зібранні з доповіддю виступив перший заступник голови СПУ, перший секретар Кіровоградського ОК СПУ Микола Садовий. Він запропонував ряд першочергових заходів Політвиконкому на грудень 2017 – січень-лютий 2018 року.

Прийнято рішення про скликання засідання Політради СПУ у грудні 2017 року.

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 26.11.2017



14 жовтня християни східного обряду відзначають Покрову Пресвятої Богородиці. З 1999 року це свято в Україні відзначають як День українського козацтва. А з 2014 року указом Президента України П.Порошенка на цю дату призначено День захисника України. Тож соціалісти Кіровоградщини відзначили цей день у с.Верблюжка прибиранням братської могили захисників, що полягли у боях за визволення української землі, та покладанням квітів. Вічна пам'ять героям!



                                                                                                                         & ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 17.10.2017

30 вересня 2017 року відбувся черговий з'їзд Соціалістичної партії України. Активними учасниками заходу стали і представники Кіровоградщини. На даному з’їзді переважною більшістю голосів Головою СПУ було обрано Сергія Капліна.



                                                                                                                                                                                  ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 01.10.2017

22 серпня 2017 р. Херсонська обласна партійна організація Соціалістичної партії України зустрічала Голову СПУ Миколу Ілліча Садового та народного депутата України, Лідера Соціал-демократичної партії Сергія Миколайовича Капліна. Зібрання партійного активу відкрив перший секретар Херсонського обкому СПУ Валерій Васильович Висовень.

Голова СПУ М.Садовий поінформував присутніх про ситуацію навколо СПУ у зв’язку з тим, що Міністерство юстиції України не виконує рішення Вищого адміністративного суду м. Києва від 13 червня 2017 р., яке зобов’язує взяти до відому постанову ХХ-о з’їзду СПУ у частині ліквідації посади Лідера партії та взяти до уваги зміну керівництва СПУ. М.Садовий наголосив, що партія виграла всі суди і знаходиться на шляху відновлення. Соціалістична партія Україн ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 25.08.2017

19 серпня 2017 р. у Кропивницькому відбулася зустріч активу Кіровоградької обласної організації Соціалістичної партії України з Головою Соціалістичної партії України Миколою Садовим та Лідером Соціал-демократичної партії Сергієм Капліним – народним депутатом України. На зустрічі були присутні делегати ХХІ-ї партійної конференції, члени обкому, члени райкомів, міськккомів і представляли 21 районну та 4 міські організації.

В ході зустрічі Голова СПУ Микола Садовий поінформував присутніх про ситуацію навколо СПУ. За три тижні нинішня зустріч є 17-ою ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 21.08.2017

18 серпня 2017 р. Миколаївська обласна партійна організація СПУ стала 15-ою , де відбулася зустріч партійного активу з Миколою Садовий – Головою СПУ та Сергієм Капліним – народним депутатом України, Лідером Соціал-демократичної партії. Збори відкрила перший секретар Миколаївського обкому СПУ Тетяна Одінцова. Учасники зустрічі привітали з Днем народження Миколу Садового, що в певній мірі дало поштовх для відвертої розмови у частині виходу з кризи СПУ та створення виборчого блоку СПУ й СДП до наступних президентських виборів та виборів об’єднаних громад.

Учасники зустрічі одноголосно прийняли резолюцію «Не допустимо рейдерського захоплення СПУ! Неонацизму – НІ!»
 

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 20.08.2017



Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz