Субота, 04.05.2024, 12:57
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Загальні новини
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 27 28 »

16 серпня 2017 року в рамках Всеукраїнського туру відбулася чергова зустріч Голови Соціалістичної партії України (СПУ) Миколи Ілліча Садового та Народного депутата, лідера Соціал-демократичної партії (СДП) Сергія Миколайовича Капліна з представниками СПУ, СДП та інших політичних сил та громадських організацій. Цього разу зустріч відбулася на гостинній черкаській землі. На заході були окреслені напрямки співпраці всіх політичних сил, що відстоюють соціальну справедливість та захищають права простих людей і презентований спільний прапор. Збори партійних активістів Черкаських обласних організацій СПУ-СДП пройшло в атмосфері повного взаєморозуміння, твердої віри в те, що лише об’єднаними зусиллями соціалістів і соціал-демократів можна протистояти наступу олігархії на права людей праці, захистити їхні інтереси, добитися реальних змін на краще для всі ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 16.08.2017

05 серпня 2017 р. Голова Соціалістичної партії України, перший секретар Кіровоградського обкому Соціалістичної партії України Микола Садовий провів нараду активу Устинівської та Бобринецької районних організацій СПУ, де розглянуто питання про ситуацію у партії у зв’язку з намаганням рейдерським способом захопити СПУ. На нараді прийнято звернення до обласного комітету провести пленум обкому та обласну конференцію з метою провести черговий з’їзд СПУ.

Прес-центр обкому СПУ
Розділ: Загальні новини | Дата: 08.08.2017

18 липня 2017 року відбулася чергова прес-конференція Голови Соціалістичної партії України, першого секретаря Кіровоградського обласного комітету СПУ Миколи Садового. Під час зустрічі з журналістами М.Садовий зазначив, що у державі все більше створюються умови для приходу до влади ультраправих воєнізованих угрупувань. Підтвердженням цього є щоденні повідомлення у ЗМІ, факти повсякдення. Квітне правовий нігілізм, прискорено поширюється рейдерство, до якого стало причетним вище керівництво держави. Підтримку такого рейдерства забезпечують у ряді міністерств нинішнього уряду, зокрема Міністерство юстиції України, посадовці Міністерства внутрішніх справ і вся їх вертикаль.

Так ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 19.07.2017

СПУ та СДП спільно заявляють про цинічний та віроломний напад на європейський соціалізм, соціал-демократію та загалом лівий рух в Україні.

За повідомленням деяких ЗМІ, 8 липня 2017 року відбувся так званий з’їзд СПУ, де з подачі колишнього Лідера СПУ Петра Устенка Головою СПУ начебто обрали радника міністра внутрішніх справ України Іллю Киву. По суті, людина, яка публічно висловлює неонацистські погляди та є ват ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 13.07.2017

Президент України Петро Порошенко прокоментував питання перейменування міста Комсомольськ в Горішні Плавні, на прес-конференції сьогодні, 3 червня, пише «Страна.ua».
– Я почав процес децентралізації і впевнений, що територіальні громади повинні самі вирішувати питання з назвами населених пунктів. Закон дозволяє Верховній Раді приймати рішення з приводу назв, однак, це не найоптимальніший шлях. Як громадянин я був би не дуже щасливий їхати в ці пл ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 05.06.2017

Кіровоградське обласне комунальне виробниче підприємство «Дніпро-Кіровоград» підвищило тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення та на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем):

- на централізоване водопостачання в розмірі 10,668 грн./м3 з ПДВ;

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 05.06.2017

Согласно данным, обнародованным Пенсионным фондом, самые «богатые» пенсионеры Украины живут в Киеве. Здесь средняя пенсия составляет 2 408 гривен в месяц.

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 03.06.2017

9 травня 2017 року Кіровоградщина традиційно відзначила День Перемоги у Великій Вітчизняній війні урочистою ходою та покладанням квітів до могил воїнів-визволителів.
Так, у місті Кропивницькому хода розпочалася від площі Героїв Майдану і завершилася покладанням квітів на меморіальному комплексі «Фортечні вали» біля вічного вогню.
У заході взяли участь керівництво міста та області, школярі, студенти, волонтери та воїни АТО, представники громадських організацій та політичних сил, зокрема, члени Соціалістичної партії України.
Члени Соціалістичної партії України в Кіровоградської області активно відзначили 72 річницю Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. Урочисті заходи за участі членів Соціалістичної партії України відбулися у Бобринецькому, Вільшанському, Добровеличківському, Компаніївському, Маловисківському, Онуфріївському та інших районах області.
Окремою сторінко ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 09.05.2017

Голова Соціалістичної партії України, перший секретар Кіровоградського обласного комітету СПУ Микола Ілліч Садовий привітав з Днем Перемоги члена бюро обкому, учасника бойових дій Великої Вітчизняної війни Анну Павлівну Медведєву.

Після закінчення тієї страшної війни минули десятиліття, але пам’ять в історії людства не згасає та передається від покоління до покоління.

Щира подяка усім ветеранам і трудівникам тилу, які захистили Батьківщину від ворога. Здоров'я, довгих років життя та мирного неба над головою!

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 09.05.2017

Дорогі співвітчизники, шановні друзі, ветерани Великої Вітчизняної війни!

72 роки відділяють людство від найбільшої, найкривавішої війни, у якій народи антигітлерівської коаліції ціною десятків мільйонів життів найкращих своїх синів і дочок захистили світ від жахіть нацизму.

Ми безмежно горді від того, що достойне місце серед переможців по праву належить У ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 07.05.2017



Пошук
Форма входу
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz