Четвер, 25.04.2024, 03:46
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Загальні новини
« 1 2 3 4 5 6 ... 27 28 »

Шановні товариші, друзі!

Політвиконком Політради Соціалістичної партії України щиро вітає Вас і Ваші родини з Першотравнем – святом миру і вільної праці на оновленій землі, яке стало в Україні традиційним. Цей день відзначається у 143 країнах світу починаючи із Чикагських подій 1886 р., як день трудівника, день солідарності та взаємної підтримки трудящих усього світу у прагненні жити заможно в мирному, демократичному суспільстві. 
Нехай це чудове свято додасть справжнім соціалістам і нашим прихильникам наснаги, оптимізму і впевненості у власних силах, допоможе осягнути глибину життєствердних ід ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 01.05.2019

Щиро вітаю Вас із найпрекраснішим св'ятом весни - Міжнародним жіночим днем 8 березня. Від усієї душі бажаю Вам щастя і вдачі, любові і добра! Нехай поруч з Вами завжди будуть гідні люди, а серед них чоловіки, з яким будуть нестрашні будь які негоди. Бажаю ,щоб кожний день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із життєвою впевненістю і спокоєм. Хай у Ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут.

Голова Соціалістичної партії України Микола Садовий

Розділ: Загальні новини | Дата: 08.03.2019

17 лютого 2019 р. у м. Києві відбулася нарада перших секретарів регіональних (обласних) організацій Соціалістичної партії України спільно з першими секретарями обкомів Соціалістичної партії Олександра Мороза.
На порядок денний були винесені питання про план проведення виборчої кампанії кандидата на пост Президента України О. Мороза та спільної участі в парламентських виборах 2019 р. 
Учасників наради ознайомили з договором про співпрацю між Соціалістичною партією Олександра Мороза, Соціалістичною партією України (голова М. Садовий) на президентські та парламентські вибори.
Також визначено графік поїздок кандидата у Президенти України Олександра Мороза містами України. 21 лютого 2019 року О.Мороза зустрічатиме місто Кропивницький.
Розділ: Загальні новини | Дата: 20.02.2019

П’ятого лютого 2019 р. відбулося засідання Політвиконкому Політради СПУ. Розглянуто питання про виконання постанови з’їзду партійного активу Соціалістичної партії України від 12 січня 2019 року. За результатами обговорення вирішено доручити Політвиконкому СПУ ініціювати у лютому 2019 р. зустріч керівників партій, що сповідують принципи соціальної справедливості зі створення єдиної політичної лівоцентристської європейської платформи та визначення організаційних та юридичних засад її формування, передбачивши спільну участь у парламентських і місцевих виборах.

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 10.02.2019

В рамках співпраці спрямованої на захист соціальних прав і свобод громадян України відбулася чергова зустріч Голови СПУ М.Садового з Головою політичної партії Соціалістична партія Олександра Мороза та його заступником В.Цушком.
Розділ: Загальні новини | Дата: 06.02.2019

20 січня 2019 року ЗМІ повідомили, що начебто в цей день відбувся з’їзд СПУ, на якому, цитуємо за сайтом «Українська правда»: «Соціалістична партія України висунула свого голову Іллю Киву кандидатом у президенти на чергових виборах 2019 року».

У зв’язку з цим Політвиконком СПУ заявляє наступне.

Зібрання, влаштоване Іллею Кивою 20 січня 2019 року в місті Києві, жодним чином не можна вважати з’їздом Соціалістичної партії України, вже хоч би тому, що Ілля Кива не є Головою СПУ. Незаконна діяльність гр. ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 23.01.2019

12 січня 2019 року відбувся з’їзд партійного активу Соціалістичної партії України. Участь у заході взяли представники переважної більшості обласних комітетів СПУ, зокрема, і Кіровоградського ОК СПУ. Одним з основних питань, що були винесені на порядок денний засідання, є основні завдання СПУ на період президентських та підготовки до парламентських виборів 2019 року. За результатами обговорення зазначеного питання була прийнята постанова.
Постанова                                                                                                  ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 17.01.2019

Сьогодні члену бюро Кіровоградського обкому СПУ виповнилося 95! Коли ми зайшли до квартири, то застали її за комп’ютером – проглядала новини дня. Вона в курсі справ у державі, має свою точку зору на міжнародні події, нещодавно зустрічалася з керівництвом обласного центру і внесла ряд пропозицій до програми збереження пам’яток історії та архітектури. Вона зовсім не схожа на свої 95 – є лише безмежний життєвий досвід.

Після привітань і обміну думками Анна Павлівна напам’ять прочитала «Вчерашних девочек и мальчиков своих» Анни Велик , а потім перейшла на класику. Все перетворилося у цікавий незвичний вечір, де звучали привітання, побажання, музика , поетика і величезне бажання на ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 17.11.2018

Шановні однопартійці та прихильники Соціалістичної партії України!

26 жовтня минає 27 років з дня створення Соціалістичної партії України – першої української лівоцентристської партії, яка основою своєї програми проголосила високі принципи європейського - демократичного соціалізму: «Свобода. Справедливість і рівність. Солідарність».

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 26.10.2018

Шановні однодумці, друзі!

Сьогодні для членів Соціалістичної партії України, наших прихильників урочистий день. Рівно 27 років тому у Києві відбувся установчий з’їзд нової в Україні, лівоцентристської політичної сили, яка визначила своєю програмною метою розбудову України як демократичної, соціальної, правової держави, де утверджується система відносин демократичного соціалізму, справедливості, свободи і солідарності, постійного поліпшується життя людей.

Тоді стати соц ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 26.10.2018



Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz