Субота, 18.05.2024, 22:23
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Загальні новини
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 27 28 »
Ситуація, що склалася зі школою у селі Сасі́вка Компаніївського району Кіровоградської області, на жаль, є типовою для більшості шкіл сільської місцевості. На сьогоднішній день обставини склалися так, що цей навчальний заклад знаходиться на межі закриття або переведення до рівня початкової школи. Тож для пошуку оптимального виходу з ситуації, що склалася, місцева громада під керівництвом сільського Голови Лебеденко Наталки Григорівни запросила на збори села Голову районної ради Спiктаренка Вадима Володимировича; доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри теорії і методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності КДПУ ім. В. Винниченка Садового Миколу Ілліча; представників районного управління освіти та науковців (к.пед.н. А.А.Дробін та к.пед.н., доц. О.М.Трифонова) КДПУ ім. В. Винниченка.
При тому, що населення села становить близько 600 осіб, учнів нараховується лише 43, зокрема, у 2016-2017 навчальному році в школі зовсім будуть відсутні 4, 6 та 11 класи, а в 9 клас буде ходити 3 учні і в 10 кла ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 18.08.2016

16 серпня 2016 року Голова СПУ, перший секретар Кіровоградського обласного комітету СПУ Микола Ілліч Садовий та другий секретар Кіровоградського обласного комітету СПУ Андрій Анатолійович Дробін з робочим візитом відвідали Компаніївський районний комітет Соціалістичної партії України. Під час зустрічі обговорювалися нагальні проблеми Компаніївщини (стан збиральної кампанії зернових культур, підготовка до опалювального сезону, готовність освітніх закладів району до нового навчального року тощо) та актуальні питання щодо функціонування структур Соціалістичної партії України в Кіровоградській області. Під час зустрічі з першим секретарем Компаніївського РК СПУ П.В.Романенком було обговорено питання підготовки до відзначення 25 річниці СПУ та проаналізовано стан виконання рішень Політвиконкому щодо організації масових заходів в частині захисту соціальних прав ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 18.08.2016

09 серпня 2016 р. М.Садовий прийняв участь у розширеному засіданні Політвиконкому Політради СПУ з участю перших секретарів обласних комітетів та голови ЦКК СПУ М.Дімонта. Під час заходу піднімались актуальні питання щодо функціонування структур Соціалістичної партії України, зокрема, з доповідями виступили: про підготовку до відзначення 25 річниці СПУ – П.Тігунов; про роз’яснення норм Статуту СПУ – В.Сільченко; про правовий супровід відновлення статусу СПУ – В.Левцун; про стан підготовки звітів до Національного агентства з запобігання корупції – П.Тігунов; про заяву обласних комітетів СПУ – С.Бульба; про листи колишнього лідера П.Устенка – М.Садовий. З усіх питань прийняті конкретні розгорнуті рішення, які доведені до всіх обкомів СПУ.
Голова Соціалістичної партії України М.Садовий поінформував присутніх про стан виконання рішень Політвиконкому та Політради СПУ, які пр ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 11.08.2016

Член бюро Кіровоградського обласного комітету Соціалістичної партії України С. Короп на засіданні громадської ради при Кропивницькому (Кіровоградському) міськвиконкомі ініціював звернення до депутатів міськради. Суть ініціативи полягає в тому, щоб на черговому засіданні сесії міськради, яке відбудеться 26 липня 2016 р., депутати звернулися до Кабінету Міністрів, Верховної Ради та Президента України з вимогою накласти мораторій на підвищення тарифів до кінця 2016 року. Громадська рада одноголосно проголосувала за внесену пропозицію. Черга за депутатами.
Розділ: Загальні новини | Дата: 24.07.2016

За повідомленням прес-центру ГУ статистики в Кіровоградській області обсяг експорту в Кіровоградській області товарами у січні–травні 2016 році становив 141,2 млн дол. США. Порівняно з аналогічним періодом 2015 року обсяг експорту товарів зменшився на 21,3%. Імпорт у зазначений період станов 64,9 млн дол. та збільшився в 1,6 раза.
Область експортувала товари до 84 країн світу. Найбільше товарів експортовано до Російської Федерації, Індії, Єгипту, Нідерландів, Білорусі. У товарній структурі переважали жири та олії тваринного або рослинного походження, продукти рослинного походження, машини.
Розділ: Загальні новини | Дата: 24.07.2016

Кіровоградський обласний комітет Соціалістичної партії України звернувся до депутатів районних, міських рад з вимогою підтримати звернення частини обласних рад щодо необґрунтованості тарифної політики для населення України.
Соціалісти звертаються до депутатів з вимогою проаналізувати бюджет сімей населення і відповісти на запитання: чи платежеспроможні люди виконати рішення нинішнього уряду країни щодо значного підвищення тарифів? Адже на такі дії ринок спрацював негайно і ціни відразу полізли вверх практично на всі товари. За повідомленням з райкомів, міськкомів області такого тягаря населення не витримає. То куди йдемо?
Соціалісти нагадують, що обов’язком кожного депутата є захист Конституційних соціальних прав громадян. 
Розділ: Загальні новини | Дата: 24.07.2016

За повідомленням "Гречка" раніше у Кропивницькому затримали двох поліцейських, що вимагали гроші з чоловіка, якого за сфабрикованою справою звинувачували у розбещенні неповнолітніх.
Згодом детальніша інформація про жертву з'явилась в офіційній групі СБУ в Фейсбуці.
Поліцейські нібито підсилали відомому місцевому фотографу "перевірених" дівчат, які просили зробити відверті фотосесії. Отримавши знімки, поліцейські заявили що моделі неповнолітні та відкрили стосовно нього кримінальне провадження.
За не притягнення до відповідальності вони вимагали з чоловіка 8,5 тисяч доларів США. Правоохоронці задокументували, що для залякування фотографа поліцейські проводили у нього вдома несанкціоновані обшуки під час яких незаконно вилучили гроші та цінні речі. Зловмисники навіть "пропонували" чоловіку продати житло, щоб розрахуватися за нібито скоєний злочин.
Розділ: Загальні новини | Дата: 24.07.2016

На засіданні бюро Кіровоградського обкому Соціалістичної партії України розглянуто питання про проведення акцій в зв’язку із Всесвітнім днем боротьби з торгівлею людьми, який відзначається 30 липня. 
На виконання вказаного рішення члени СПУ та прихильники партії проводять зустрічі з людьми, в ході яких здійснять поінформованість громадськості про цю глобальну проблему і привертають увагу до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми.
Прес-центр обкому
Розділ: Загальні новини | Дата: 24.07.2016

Очередное повышение тарифов может стать для украинцев непосильной ношей. Правительство оправдывает это необходимостью сбалансировать госбюджет. Эксперты предупреждают об инфляции.

Словосочетание "повышение тарифов" опрошенные украинцы называют "страшным" символом 2016 года. Даже молодежь со средним уровнем доходов серьезно обеспокоена резким увеличением стоимости основных коммунальных услуг, а пенсионеры заявляют о невозможности оплачивать счета по новым тарифам.Подорожание газа, электричества, отопления и водоснабжения для населения, по оценкам экспертов, приведет к ускорению инфляции и грозит социальным взрывом.

 
Ползарплаты за коммунальные услуги

Правительство Владимир ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 23.07.2016

Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожному громадянину нашої держави. Давайте сподіватися у краще майбутнє та разом створювати нову європейську державу.
Зі святом Вас!
З найкращими побажаннями, Голова СПУ, перший секретар Кіровоградського ОК СПУ М.І.Садовий
Розділ: Загальні новини | Дата: 27.06.2016



Пошук
Форма входу
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz