Субота, 04.05.2024, 22:45
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 42 43 »
У суботу, 3 серпня, в Кіровоградському прес-клубі відбулася прес-конференція Олександра Мороза, Миколи Садового та Олександра Гавриленка.



Відео сайту "Фотоінформ".
Розділ: Загальні новини | Дата: 05.08.2013

В Кіровограді виконуючий обов’язки голови Соціалістичної партії Олександр Мороз, перший секретар Кіровоградського обкому, депутат міської ради, Микола Садовий та керівник обласної громадської організації «Правозахист» Олександр Гавриленко на прес-конференції відповіли на запитання журналістів.

Пропонуємо тези з даної прес-конференції.
Олександр Мороз: «Нині відчувається блокада соціалістів з боку влади, бо вони можуть стати лівим сектором дещо іншого спрямування, ніж КПУ».
Олександр Мороз: «В Європі люди впливають на формування влади, тож і нам потрібно змінити авторитарну модуль на більш демократичну, щоб отримати розвинуте громадянське суспільство».
Олександр Мороз: «Вони виконуватимуть функції контролю за дотриманням прав людини, і, в тому числі,за дотриманням радами Конституції. Я вважаю, що цього одного запису досить, щоб ради не працювали. Бо під цю формулу можна що завгодно підвести. Я наполягаю, щоб ми вийшли на таку формулу: районних державних адміністрацій не повинно бути».
Олександр Мороз: «До тих пір, поки не будуть лі ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 04.08.2013

Відбувся пленум Кіровоградського обкому Соціалістичної партії України, участь в якому також взяв виконуючий обов’язки голови партії Олександр Мороз та голова Контрольної комісії СПУ Анатолій Ікранов.

В першій частині було заслухано доповідь першого секретаря Садового Миколи Ілліча з приводу останніх подій в партії. Потім було надано слово Олександра Морозу. Після свого виступу він відповів на запитання присутніх.

Доповідь Миколи Ілліча Садового на пленумі Кіровоградського обкому «Про ситуацію у партії та стан організаційно-партійної роботи у обласній партійній організації» 03 серпня 2013 р.
    Шановні товариші!
    Власне кажучи пленум обкому, який ми проводимо сьогодні є продовженням пленуму обкому від 23 березня 2013 р. де розглядалось питання «Про основні засади реформування СПУ та особливості його у обласній партійні організації», на який члени обкому у сильну ожеледицю приїхали до Кіровограда, а Устенко П.І., тоді ще Голова партії не прибув. Як повідомили з Політради поїхав за кордон відпочивати. Зокрема, ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 04.08.2013

Цієї світлої днини разом зі свіжою зеленню в наші домівки входить мир та висока Божа благодать. Людські серця наповнюються добром, любов'ю, щирістю і всепрощенням, а ми намагаємося дарувати увагу та душевне тепло всім, хто поряд.

Це величне свято є торжеством віри у Бога, духовності та моральності. Свято Трійці надає всім нам силу жити, боротися зі злом, бути впевненим, що правда та любов завжди перемагають, що віра творить чудеса.

Кіровоградський обком СПУ
Розділ: Загальні новини | Дата: 23.06.2013

Відбулася 22-а конференція Кіровоградського обкому Соціалістичної партії України. На ній було заслухано доповідь першого секретаря Садового Миколи Ілліча з приводу останніх подій в партії, а також було прийнято відповідну постанову та обрано делегатів на Всеукраїнський з’їзд партії, який відбудеться 6 липня 2013 року в Києві.









Прес-центр Кіровоградського обкому СПУ

Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 23.06.2013

Пропонуємо Вашій увазі фоторепортаж мітинга (його разом проводили Кіровоградський обласний комітет Соціалістичної партії України та Кіровоградський обласний комітет Комуністичної партії України), який був присвячений відзначенню Дня Перемоги.

Цього року День Перемоги у місті відбувся Парад переможців, на якому були ветерани війни: і живі, і вже померлі, і ті, хто загинув у боях, так і не пройшовши парадом переможців вулицями рідного міста. Колона, прикрашена квітами, прапорами, з фотографіями воїнів-ветеранів Великої Вітчизняної війни пройшла вулицями міста і закінчила свою ходу на Меморіалі Фортечні вали. Пам'ять загиблих вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти.





Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 15.05.2013

З вдячністю і глибокою шаною вклоняємося ми вам , які винесли на своїх плечах весь тягар воєнного лихоліття, звільнивши рідну землю від фашизму, і день у день тяжкою працею відбудовували на ній мирне життя.
Велика Вітчизняна війна і виборена в ній Перемога, віддаляючись від нас у часі, не відходять у забуття. Священна пам’ять і воєнні реліквії завжди живуть з нами, у наших серцях.
Здоров'я Вам, щастя людського, добра, терпіння, любові!

Кіровоградський обком СПУ
проекты промышленных теплицдомашнее виноделиеGIRA по выгодной цене в интернет-магазине MIRonline.com.ua. Заказ товаров по телефону: 044 361 1251.НАРУЖНАЯ РЕКЛАМА ХАРЬКОВэкстендер цена ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 07.05.2013

З Великоднем! З Христовим Воскресінням!
Здоров’я! Миру! Успіхів у праці!
Помолимося за душі спасіння
У колі друзів, в радості і щасті.
Паски посвятим, і згадаєм рідних,
Які від нас у вічність відійшли.
Дай Боже всім з Великоднем погідним!
У злагоді й достатку щоб жили!
Любові вам, надії, сил і віри!

Кіровоградський обком СПУ
электромонтаж киевразработка интернет магазина битриксчехлы для iPad miniтестомес
Розділ: Загальні новини | Дата: 05.05.2013

Від щирого серця вітаємо з першотравневими святами. У ці дні вшановують всіх трудівників, які віддають своє життя праці, задля добробуту й благополуччя своєї родини, свого краю, Батьківщини.

Це час весняного оновлення природи, коли земля прокидається від зимової сплячки і все навколо починає квітнути і буяти.
Бажаємо, щоб і Ваші життєві сили оновилися, щоб Ваша праця була радісною і приємною, щоб всі починання завершувались успіхом і давали гарні плоди.
Хай ці чудові травневі дні додадуть Вам сили, наснаги, оптимізму, впевненості у власних силах. Нехай панує мир та злагода у Ваших оселях.

Кіровоградський обком СПУ
Розділ: Загальні новини | Дата: 01.05.2013

Глибоко співчуваємо першому секретарю ОК СПУ Садовому Миколі Іллічу з приводу смерті його матері, Садової Поліни Андріївни.

Вільшанський РК СПУ
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 23.04.2013



Пошук
Форма входу
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz