Четвер, 16.05.2024, 10:56
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 42 43 »
12 жовтня відбувся ХIХ з’їзд СПУ. Прийнята нова Програма СПУ і зміни до Статуту партії. Обраний новий склад керівництва. В зв’язку з цим журналісти і активісти партії з місць цікавляться окремими деталями. Найбільше питань пов’язано з обранням М.Рудьковського Головою СПУ. Звучали навіть висловлювання про рейдерське захоплення партії. Відразу заперечу: це не так. Хоч би тому, що він обраний з’їздом, таємним голосуванням, причому на пропозицію одного з ветеранів партії – першого секретаря Кіровоградського обкому М.Садового.
Думка про рейдерство могла виникнути у тих, хто не читав змін до Статуту СПУ. Відповідальним за організаційно-партійну, ідеологічну і кадрову роботу, себто керівником партії залишається її Лідер (так сформульована в документі посада) П.Устенко. Я, зокрема, вважав необхідним залишити за ним посаду Голови та ввести посаду Заступника Голови, що функціонально відповідало би обов’язкам (в даному разі) М.Рудьковського. З’їзд визначився інакше, це його право.
Отже, в обов’язки нинішнього Голови входить, найпе ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 23.10.2013

12 октября 2013 года в концертном зале Европейского университета в г. Киеве прошел XIX съезд Социалистической партии Украины. Участие в нем приняли 210 делегатов (по 8 от каждого областного комитета СПУ).
В ходе съезда было переизбрано руководство партии: Лидером СПУ стал Петр Устенко, а Председателем СПУ — народный депутат Николай Рудьковский. Наличие двух руководителей в партии предусмотрены принятым на съезде новыми Уставом СПУ и Программой СПУ, проекты которых обсуждались членами партии в течение нескольких месяцев.

Официальный сайт СПУ
чехол для Tab 3 10.1
Розділ: Загальні новини | Дата: 15.10.2013

Пропонуємо Вашій увазі інтер'ю Голови Соціалістичної партії України Петра Устенка, яке він дав газеті "Товариш".

-
Петро Іванович, в деяких країнах Європи пройшли, а в інших - настають вибори до парламенту. Але вже видно явна тенденція - найбільше число голосів отримують соціал -демократи. У чому секрет успіху лівих партій?
- Підсумки парламентських виборів у Німеччині та Австрії показали реальну картину: народу насамперед потрібна стабільність і мудра соціальна політика. Перемогу лівих сил пророкують і в інших країнах Євросоюзу, де населення втомилося відчувати на собі чергові реформи з урізання пенсій, зарплат, зменшення фінансування соціальної сфери, величезний приплив мігрантів і зростаюче безробіття. На виборах у Швеції в Вересень 2014 р. теж очікується перемога соціал -демократів, які свого часу здійснили перетворення, що дозволили країні вирватися на перші місця в світі за якістю життя. На жаль, в ході неоліберальних реформ в 1980-2000 роках у Швеції та Данії система соціального забезпечення, яку створили соціал -демократичні партії за роки ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 13.10.2013

5 жовтня в місті Києві відбулося засідання Політичної ради СПУ, на якому були розглянуті питання, що виносяться на розгляд ХІХ з’їзду Соціалістичної партії України.
З доповіддю «Про проект Програми СПУ» виступив голова Теоретичної ради партії О.О.Мороз.
В обговоренні доповіді взяли участь: В.М.Ромащенко, Голова Ради ветеранів СПУ, С.С.Бульба, перший секретар Полтавського обкому СПУ, Ю.М.Шелухін, секретар Донецького обкому СПУ з питань агітації і пропаганди, О.П.Рябоконь, член Політвиконкому, другий секретар Полтавського обкому СПУ, О.Д.Пристая, заступник Голови СПУ з питань економічної політики. Відзначаючи велику роботу по підготовці нової (четвертої) редакції Програми СПУ, проведену Теоретичною радою на чолі з О.О.Морозом, вони висловилися за необхідність доопрацювання проекту в рамках обговорення в партійних організаціях, а також проведення науково-практичної конференції, в тому числі з запрошенням представників партій Соцінтерну.
Іншу думку оприлюднив заступник Голови СПУ з питань ідеології І.М.Панюта. Констатуючи наявність дещо розбіжних оцінок, як сві ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 12.10.2013

В новому проекті програми СПУ соціалісти ставлять завдання створити в країні власну економіку.

- Олександре Олександровичу, зараз в партії триває дискусія щодо редакції проекту Програми СПУ. Другого липня Теоретична рада внесла нові корективи до проекту. Чи є серед них пропозиції з обласних комітетів СПУ і наскільки активно дискутують партійці?
- Хочу сказати, що реакція тих однопартійців, які читали проект нової редакції програми СПУ, цілком позитивна. Ми постійно одержуємо пропозиції, і деякі з них вже знайшли своє місце в проекті Програми. Але робота над документом не закінчується і, як я  підкреслював у «Коментарі до проекту нової редакції Програми СПУ», хотілося б, щоб цей проект ретельно прочитали всі партійці і висловили свою точку зору, надіслали до Теоретичної ради ідеї, пропозиції, зауваження.  Це вже четвертий варіант проекту Програми і більшість питань, висвітлених в ньому, подаються конкретно, по-новому, не зовсім традиційно, як для документів подібного змісту. Так, зараз з'явилися невідомі раніше обставини суспільно-по ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 02.10.2013

Щиро вітаємо з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
Бажаємо усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому - високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.
Найщиріші слова подяки - вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.
Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!
Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

Кіровоградський обком СПУ
Прит ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 01.09.2013

В приміщенні міськкому Соціалістичної партії України (м. Знам’янка, ріг вулиці Шевченка, 22 та Радянської) за сприяння СПУ відбувся вечір поезії. У даному заході свою поезію прочитали самодіяльні поети Знам’янщини.















Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 25.08.2013

Вітаємо вас із світлим святом Української Державності – Днем незалежності. Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.
Нам випала висока місія здійснювати мрію багатьох поколінь наших предків – бути господарями на своїй землі, плекати її і прикрашати своєю працею, у добробуті, безпеці та злагоді ростити дітей, мирно і приязно жити з сусідами.
Від щирого серця й від усієї душі зичимо вам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах. Нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я незалежної демократичної процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

Кіровоградський обком СПУ
электронные сигареты киев купить
Розділ: Загальні новини | Дата: 24.08.2013

Вітаємо з днем народження Першого секретаря Кіровоградського обласного комітету Соціалістичної партії України Садового Миколу Ілліча! Хай доля буде прихильною до Вас і Ваших близьких, наділить ще багатою низкою щасливих літ, сповнених радістю й міцним здоров’ям. Сімейного затишку, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Добра і сонця Вам на довгі роки!

Кіровоградський обком СПУ
Розділ: Загальні новини | Дата: 20.08.2013

Запрошуємо всіх поціновувачів поетичного слова на вечір поезії, який відбудеться 23 серпня о 18.00 в приміщенні міськкому СПУ.

Адреса: м. Знам’янка, ріг вулиці Шевченка, 22 та Радянської (колишня бібліотека). В програмі поезія відомих майстрів та виступ самодіяльних поетів.

Знам’янський міськком СПУ
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 17.08.2013



Пошук
Форма входу
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz