Понеділок, 29.04.2024, 14:59
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 30 31 32 33 34 ... 42 43 »
Кіровоградський обласний комітет Соціалістичної партії України, районні, міські комітети СПУ та всі соціалісти Кіровоградщини глибоко співчувають першому секретарю ОК СПУ Садовому Миколі Іллічу з приводу смерті його матері, Садової Поліни Андріївни.
светодиодные прожекторыПрокат сноубордов в Харьковевесы купитьэлектромонтаж под ключвывескидизайн интерьера днепропетровск
Розділ: Загальні новини | Дата: 23.04.2013

Ми, як і більшість знам’янчан, любимо своє місто і хочемо бачити його чистим, охайним та впорядкованим.

Але всі ми знаємо, що одного бажання замало. Тому потрібно конкретні зусилля кожного мешканця міста для вирішення проблеми благоустрою. Саме тому Знам’янська міська організація Соціалістичної партії України виступила одним із ініціаторів проведення в рамках всеукраїнської акції «За чисте довкілля» загальноміського суботника по впорядкуванні міської території. Запрошуємо всіх членів СПУ, її прихильників і всіх, хто поділяє ідеї соціальної справедливості, взяти участь у суботнику й прийти 13 квітня 2013 року на 10 годин ранку на місце проведення робіт. Це п’ятачок біля тепломережі по вулиці Свердлова навпроти запинки «Знам’янка-Сортувальна». Із собою мати робочий інструмент лопату чи граблі.
За дорученням Знам’янської міської організації Соціалістичної партії України секретар міському О. Шевченко.
... Читати далі »
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 08.04.2013

Щиросердно вітаємо вас з міжнародним жіночим днем 8 березня!
Бажаємо весни в душі, тепла та затишку в оселі, гармонії, щастя та любові!

Кіровоградський обком СПУ
позолота
Розділ: Загальні новини | Дата: 08.03.2013

Офіційною датою утворення Долинського району вважається 7 березня 1923 року. Вітаємо всіх жителів Долинського району з даним ювілеєм та бажаємо здоров"я, довголіття, наснаги і здійснення заповітних мрій!

Долинський райком СПУ
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 07.03.2013

Шановні захисники Вітчизни, прийміть найщиріші вітання до Дня захисника Вітчизни, Вашого професійного свята!

23 лютого вже досить давно протиставляється 8 березня, як свято чоловіків. Але сучасні умови розвитку суспільства призвели до того, що далеко не всі молоді люди служать у лавах збройних сил, і навпаки, дуже багато жінок обрали для себе цю мужню професію. Тому цього дня хочеться поздоровити всіх, хто має чи мав відношення до захисту нашої Батьківщини і побажати їм міцного здоров'я, впевненості у власних силах та нескінченний запас енергії, яку б вони спрямували на справу захисту нашої Вітчизни від зовнішніх та внутрішніх ворогів.
Зі святом Вас і всього Вам найкращого!

Кіровоградський обком СПУ
аренда фотостудии киев
Розділ: Загальні новини | Дата: 23.02.2013

Нехай Різдво у Вашу хату
Принесе Радості багато,
Розбудить приспані Надії,
Зерном і Щастям Вас засіє,
Зігріє сонцем та любов’ю
І подарує Вам Здоров’я!
З Різдвом Христовим!

Кіровоградський обком СПУ
шкафы купе киев
Розділ: Загальні новини | Дата: 06.01.2013

Прийміть найщиріші вітання від Кіровоградського обкому СПУ з Новим Роком!

Незабаром Новий рік
Переступить Ваш поріг!
Хай до Вас він завітає
З тим, що серце забажає.
Хай рікою щастя ллється,
Хай добро в сім’ї ведеться!
Хай між Вами згода буде
Хай Ісус Вас не забуде!


английские обои
Розділ: Загальні новини | Дата: 30.12.2012

У демократичному суспільстві місцеве самоврядування є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальних громад.
Своєю наполегливою працею ви сприяєте вирішенню життєво важливих питань кожного населеного пункту України. Ваш професійний досвід, компетентність, ініціативність, наполегливість сприяють розбудові нашого краю та всієї України.
Переконані, що подальший розвиток та вдосконалення місцевого самоврядування буде запорукою збереження миру і злагоди в українському суспільстві, становлення сильної і процвітаючої держави.
Бажаємо вам натхнення, оптимізму, стійкості духу у прагненні зробити наші міста і села кращими, а людей щасливими і багатими. Нехай щира вдячність та повага громади будуть вашою нагородою за нелегку працю!

Кіровоградський обком СПУ
< ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 07.12.2012

Кіровоградський обласний комітет Соціалістичної Партії України щиро вітає з Днем Збрoйних Сил України й бажає міцнoгo здoрoв'я, успіхів у військoвій підгoтoвці, щастя Вам та Вашим рідним і близьким! Сила та міць українськoї держави - у єднoсті армії та нарoду, тoму прийміть найщиріші вітання дo Вашoгo прoфесійнoгo свята і й надалі свoєю важливoю справoю нагадуйте всьoму світoві прo те, щo Україна у надійних руках.

Уже 21 рік поспіль 6 грудня відзначається День Збройних Сил України. Незважаючи на невелику офіційну історію українського війська, справжній вік нашої армії сягає кількох століть, адже її бойові традиції формувалися у важких випробуваннях, з часів Київської Русі до Великої Вітчизняної війни. Свято відзначається щорічно в день ухвалення в 1991 році закону України «Про Збройні Сили України».
Сьогодні ми вшановуємо усіх військових, які у лавах Збройних Сил України служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави. У пам'яті сучасників і майбутніх нащадків назавжди збережутьс ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 06.12.2012

24 листопада – скорботний день в історії нашого народу. Ми схиляємо голову перед всіма, кого втратили у роки Голодоморів. Їхні могили були, є і завжди будуть попередженням та закликом до живих не забувати про трагедію, не допустити її повторення.
Найкращим вшануванням пам’яті тих, хто загинув в ті страшні часи є наш поступ на шляху побудови демократичної заможної держави, у якій найвищою цінністю є людське життя. Ми можемо залишатися сильними тільки своєю спільною працею на благо всієї України і рідного міста, взаємним розумінням і підтримкою.
Уроки минулого нехай стануть запорукою нашої сили, мудрості та наснаги у розбудові
України, зміцненні держави задля добробуту та вільного життя кожного.

Кіровоградський обком СПУ!
Электромонтаж от Сервисной электротехнической компании Лимит
Розділ: Загальні новини | Дата: 24.11.2012



Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz