Четвер, 25.04.2024, 12:35
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 31 32 33 34 35 ... 42 43 »
Кіровоградський обком СПУ сердечно вітають Вас із Днем працівників телебачення, радіо та зв’язку.

Життя сучасної людини неможливе без засобів комунікації – всього того, що дозволяє нам відчувати свою причетність до суспільних процесів. Телебачення, радіо, телефон, пошта та Інтернет стали тим інструментом, за допомогою якого рівень контактування і швидкість реагування підвищились у тисячі разів. І щодня Ви відкриваєте все нові можливості спілкування.

Засвідчуємо Вам свою повагу та підтримку. Бажаємо невтомності, нових проектів та змін лише на краще.
Розділ: Загальні новини | Дата: 16.11.2012

Результати Соціалістичної Партії України по партійним спискам на виборах до Верховної Ради 28 жовтня 2012 року в Кіровоградській області.

По виборчим округам маємо наступні результати:
№99 – СПУ 0,44% (395 виборців)
№100 – СПУ 0,92% (698)
№101 – СПУ 0,6% (521)
№102 – СПУ 0,52% (419)
№103 – СПУ 0,41% (337)

Загалом по Кіровоградській області за СПУ проголосувало 0,61%. Серед всіх областей України Кіровоградщина по підтримці СПУ є восьмою. Найкращий результат продемонструвала Полтавська область 0,99%. А найгірший результат в Львівській області – 0,16%.

мужские кожаные сумки
Розділ: Загальні новини | Дата: 02.11.2012

Окружні виборчі комісії округів №99, №102 і №103 прийняли протоколи всіх дільничних виборчих комісій. Тож маємо по цих округах Кіровоградської області остаточні результати по виборах народних депутатів до Верховної Ради України.

Зазначимо, що в місті Кіровоград в окрузі №99 соціаліст Сергій Короб набрав 0,73% від загальної кількості виборців, які брали участь в голосуванні. Це становить 649 виборців. В наслідок такого результату Сергій Короб посів 11 місце з 15 кандидатів. А переміг в даному округу представник «Батьківщини» Андрій Табалов (32,80%).
Кращий результат продемонстрував представник Соціалістичної Партії в окрузі №103 Іван Великий. За нього свої голоси віддали 1 127 виборців, що становить 1,4 %. В підсумку Іван Великий фінішував сьомим серед 9 кандидатів. А переміг регіонал Сергій Кузьменко (45,51).
В окрузі №102 кандидат від соціалістичної Партії України Олександр Прилуцький набрав 3%. За нього свої голоси віддали 2 338 жителів даного виборчого округу. Такий результат дозволив йому стати 7-им серед 11 кандидатів. А перемогу в окрузі №102 здобув регіонал Ол ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 30.10.2012

Сегодня, 28 октября, в помещении Кировоградского пресс-клуба состоялась уже третья информационная сессия при участии кандидатов в народные депутаты, представителей штабов, спикеров и лидеров общественных организаций. Каждый из них имел возможность рассказать о том, как проходит голосование и какие нарушения уже удалось зафиксировать.

Сергей Короб, кандидат в народные депутаты от СПУ:

«Выборы состоялись. Все таки на некоторых участках технические нормы были нарушены, я сейчас говорю о камерах видеонаблюдения, они плохо отрегулированы. Также, расскажу об участке, который расположен на ул. Попова, в помещении ЖЭКа. В первой половине дня там было столпотворение, люди не могли разминутся. Это говорит о том, что не совсем хорошо подготовлен избирательный процесс в настоящий момент. Но не смотря на это, выборы идут и повлиять на них трудно.

http://www.kirovograd.net
1с-битрикссервис acer
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 28.10.2012

ьогодні, 28 жовтня, у приміщенні прес-клубу відбулася вже друга інформаційна сесія за участі кандидатів в народні депутати, представників штабів, спікерів та лідерів громадських організацій. Кожен з них мав можливість розповісти про те, як розпочалося голосування та які порушення вже вдалося зафіксувати.

Так, зокрема, Олександр Гавриленко, кандидат в народні депутати від Соціалістичної партії України: "Хочу процитувати одного з журналістів, з яким я поспілкувався напередодні, і який сказав мені, що у Кіровограді "феєрія демократії", адже і вчора і сьогодні всюди ведеться агітація, а тиша в ефірі, насправді, є дуже гучною Зокрема, нам телефонували зі Знам’янки, бо там ведеться агітація за єдину команду та за Клюкова. У Кіровограді були помічені агітаційні матеріали за Табалова і Шаталова. Ми також звернули увагу, що штамп "Вибув" замість розміщуватися напроти партії "Собор", розміщується і напроти Соціалістичної партії. Також у Бобринці інформаційні матеріали на ДВК розміщуються не по порядку, а спершу Партія Регіонів, далі Батьківщина. Тож, народ як зомбували, ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 28.10.2012

ЦВК створила спеціальний сайт http://vybory2012.gov.ua. для онлайн-спостереження за ходом голосування на виборчих дільницях 28 жовтня 2012 року. Для доступу Вам необхідно зайти на сайт та зареєструватися. Реєстрація не потрібна за умови наявності облікового запису в будь-якій соціальній мережі.
Розділ: Загальні новини | Дата: 25.10.2012

Пару лет назад вокруг территории Кировоградской автостанции №2 (так называемого старого автовокзала) бушевали нешуточные страсти. Говорили и писали о переходящем в силовой конфликте между структурами, подконтрольными кировоградской семье Табаловых, и предпринимателями, чьи торговые места разместились на прилегающей к автовокзалу территории. Поговорили – и забыли. А противостояние, в ходе которого людям не давали работать, ломали руки и запугивали, вовсе не «рассосалось».

Сегодня, когда сразу два Табалова идут в парламент под флагами самой «демократичной» и «европейской» из партий и активно ратуют в своих агитматериалах о поддержке малого бизнеса, предприниматели продолжают бороться с фирмами в судах за свои права и финансовые вложения. О сложной истории и непростом ходе этой борьбы рассказывает один из ее участников – предприниматель
, кандидат в народные  депутаты в округе №99 от СПУ, Сергей Короб Сергей Короб, являющийся к тому же председателем отраслевого сове ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 24.10.2012

Голосуйте за Соціалістичну Партію України! У виборчого списку №2.

Розділ: Загальні новини | Дата: 23.10.2012

Днями в Кіровоградському прес-клубі реформ відбулась прес-конференція представників СПУ. До Кіровограда завітав новий голова Соціалістичної партії України Петро Устенко, який і розпочав зустріч з місцевими журналістами:


«В Україні нині правлять кілька олігархічних кланів, які все контролюють і маніпулюють всіма політичними силами. Це не лише моя думка, а й багатьох компетентних світових організацій. Нині Україна йде на вибори без вибору. Не секрет, що нині аби взяти участь у виборах треба мати серйозні фінансові ресурси. Лише одна секунда ефіру на центральному телебаченні коштує 2-2,5 тис. грн. Окрім цього зазначу, що жодна з партій, яка не підконтрольна владі, не має своїх представників у виборчих дільницях. Я не вірю, що це випадковість. Гадаю, були застосовані якісь технології. Ми взагалі живемо в час, коли брехня стала нормою життя. Нам розповідають, що ми вступили в «золотий вік», в країні все розвивається. А насправді більшість людей біднішають, по всіх показниках ми пасемо задніх. Лише невелика кількість все більше збагачується. Україн ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 20.10.2012

Щиросердечно вітаємо Вас зі святом Покрова Пресвятої Владичиці нашої Богородиці, яка, як і обіцяла Святим Апостолам, завжди перебуває з нами!
Від часів Хрещення Русі-України і до наших днів це свято духовно об'єднувало наш народ, живило його вірою у повсякчасне заступництво Божої Матері за людський рід, за мир і добро нашої Вітчизни. Історія зберігає багато свідчень того, як вищою волею Пресвята Богородиця боронила наш народ, наше козацьке військо, надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом. Саме свято відзначається ще й як День українського козацтва та війська.
Сердечно бажаємо Вам щастя, радості, добра та Господнього благословення на успішні починання. Нехай єднає нас незгасне світло віри в Спасителя нашого Ісуса Христа, і у всьому допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.

Кіровоградський обком СПУ.
Розділ: Загальні новини | Дата: 14.10.2012



Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz