Середа, 24.04.2024, 21:56
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 ... 42 43 »

Шановні товариші, друзі!

Політвиконком Політради Соціалістичної партії України щиро вітає Вас і Ваші родини з Першотравнем – святом  міжнародної солідарності трудящих в боротьбі за свої права, свято вільної праці, яке стало традиційним в усьому світі, як би до цього не відносилися прийдешні політикани в Україні. Цей день відзначається у 143 країнах світу починаючи із Чикагських подій 1886 р., як день трудівника, день солідарності та взаємної підтримки трудящих усього світу у прагненні жити заможно в мирному, демократичному суспільстві.

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 01.05.2021

Шановні жінки!

Політвиконком Соціалістичної партії України щиросердно вітає Вас з Міжнародним жіночим днем 8 Березня, днем міжнародної солідарності у боротьбі за відстоювання своїх політичних, економічних та соціальних прав і свобод! Цей день вистражданий віками, починаючи з демонстрації 8 березня 1857 р. у Нью-Йорку робітниць-текстильниць. І не випадково у 1909 року Соцінтерн у Копенгагені проголосив 8 березня Міжнародним жіночим днем – днем солідарності жінок у боротьбі за повні політичні, економічні і соціальні права. Генеральна Асамблея ООН ще у 1977 р. закликала всі держави світу оголосити 8 березня Міжнародним днем прав жінок і миру, де передбачено заклик створювати сприятливі умови ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 08.03.2021

Політвиконком Політради Соціалістичної партії України сердечно вітає обласні комітети, всіх соціалістів і наших прихильників з Новим 2021 роком!
Новорічне свято мимоволі викликає у кожного підсвідому потребу підбити підсумок минаючого року і хоч би в загальних обрисах означити сподівання на рік прийдешній. 2020 рік для більшості громадян України багато радості не приніс, хоч і став уже нашим. Навіть в умовах свідомого, майже 10-річного нищення владою Соціалістичної партії України – партії, що сповідує ідеї соціальної справедливості, нас не можуть витіснити з політичної арени: останні вибори показали, що у різний спосіб наші представники обрані до обласних, міських, районних рад, ОТГ, є сільськими головами, головами районних рад. Тому визначена стратегія дій Політвиконкому є і надалі перспективною.
А н ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 31.12.2020

Шановні однопартійці, дорогі співвітчизники!
Політвиконком Політради Соціалістичної партії України щиро вітає всіх справжніх соціалістів і наших прихильників зі знаменним святом – Днем створення Соціалістичної партії України!
Найважливішими цінностями для людей завжди були, є і будуть мир, свобода, рівність, демократія і солідарність. Це основоположні принципи, котрі впродовж 29 років історії сповідує Соціалістична партія України – партія європейського демократичного соціалізму. Так сталося, що сьогодні СПУ – перша в Україні лівоцентристська політична сила, ровесниця нові ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 26.10.2020

Міністерство юстиції України опублікувало рекомендації, які важливо врахувати при реєстрації політичної партії, передає видання «Закон і Бізнес».
«При підготовці необхідного пакета документів важливо врахувати деякі основні моменти:
- у заяві про реєстрацію політичні п ... Читати далі »
Розділ: Аналітика | Дата: 23.10.2020

Общественная организация «Социал-демократическая платформа» с одной стороны приветствует повышение социальных стандартов для лиц с инвалидностью. Вступил в силу Закон Украины «О внесении изменений в статью 3 Закона Украины" О государственной социальной помощи лицам с инвалидностью с детства и детям с инвалидностью "по повышению лицам с инвалидностью с детства надбавки на уход». Введение в действие Закона состоится 1 января 2021. Законом устанавливаются новые размеры надбавки на уход лицам с инвалидностью с детства и детям с инвалидностью.
Для граждан с инвалидностью с детства I группы устанавливается надбавка на уход за ними в размере:
лицам с инвалидностью с детства, отнесенным к подгруппе А I группы - 200 процентов прожиточного минимума для лиц, утративших трудоспособность;
лицам с инвалидностью с детства, отнесенным к подгруппе Б I группы - 100 процентов прожиточного минимума для лиц, утративших трудоспособность.
Одиноким лицам с инвалидностью с детства II и III групп, которые по заключению врачебно-консуль ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 20.10.2020

Общественная организация «Социал-демократическая платформа» отреагировала на информацию о  приблизительной стоимости лечения короновируса, которая была озвучена на заседании так называемой «громадській раді при Волноваській райдержадміністрації». 
На заседании этого совета относительно оплаты за лечение от короновируса было озвучено следующее (на языке оригинала): «… перші три дні лікування хворого на COVID-19 може обійтися приблизно до 15 тис. грн. Сума залежить від стану хворого. Держава в особі Національної служби здоров’я України має відшкодовувати лікарням вартість лікування підтверджених хворих на короновірус, але в якій сумі, йому невідомо» (Газета «Наше слово» № 41, 9 жовтня 2020 року, стор. 3).
У нас возникает вопрос к властьимущим: где взять 15 тысяч грн человеку, если у него пенсия, например, не достигает и двух? К сожалению, у нас напрашиваются такие варианты ответа:
-    взять кредит;
-    продать почку или что-нибудь еще из своих ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 20.10.2020

04 серпня 2020 року (вівторок) о 19.00 в режимі відеозв'язку засобами ZOOM відбулася нарада активу СПУ щодо підготовки до місцевих виборів.
Були обговорені особливості підготовки до виборів у місцеві ради.
Голова СПУ Микола Садовий наголосив, що ЦВК вже оприлюднено ряд матеріалів щодо методичного забезпечення (https://www.cvk.gov.ua/vibory_category/mistsevi-vibori/vibori-deputativ-verhovnoi-radi-avtonomnoi-respubliki-krim-oblasnih-rayonnih-miskih-rayonnih-silskih-selishhnih-rad-25-10-2020.html) виборчого процесу запланованого на 25 жовтня 2020 року.

                                      & ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 09.08.2020

28 липня 1880 року в місті Єлисаветграді (нині Кропивницький) народився Винниченко Володимир Кирилович – видатний український політичний і громадський діяч, драматург і художник. Прагнення соціальної справедливості привело ще зовсім юного Володимира Винниченка до лав Революційної української партії, яка у 1905 році була перейменована в Українську соціал-демократичну робітничу партію.
Тож 28 липня 2020 року соціалісти вже незалежної України долучилися до вшанування пам’яті Володимира Кириловича з нагоди його 140-річчя. 
Голова Соціалістичної партії України Микола Садовий спільно з однодумцями та прихильниками ідеї соціальної справедливості вшанували пам'ять видатного земляка покладанням квітів до його пам’ятника, що розташований на площі біля Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка (м. Кропивницький).
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 30.07.2020

Верховна Рада України прийняла Постанову про призначення місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року.
15 липня 2020 року, з результатами голосування: «За» – 326, «Проти» – 27, «Утрималось» – 5, «Не голосувало» –28, Постанова № 3809 «Про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році (25 жовтня 2020 року)» (http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_2?id=&pf3516=3809&skl=10) була прийнята вцілому.
Детальна інформація, щодо забезпечення виборчого процесу представлена на сайті Центральної виборчої комісії: https://cvk.gov.ua/vibory_category/mistsevi-vibori/vibori-deputativ-verhovnoi-radi-avtonomnoi-respubliki-krim-o ... Читати далі »
Дата: 21.07.2020



Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz