П`ятниця, 03.05.2024, 14:06
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Загальні новини
« 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 27 28 »
Прийміть найщиріші вітання з Новим Роком від Кіровоградського обкому СПУ!

Рік Новий - казковий час!
Хай здивує щастям Вас
Рік добра і рік кохання.
Тож приймайте привітання:
Будьте добрі та здорові,
Побажаємо любові,
Світла й радощів багато,
Щоб життя було, як свято!


Розділ: Загальні новини | Дата: 30.12.2013

Как Вы относитесь к тому, что парламент завалил пенсионную реформу? Почему депутаты не поддержали и закон о снижении пенсий высоким чиновникам?

Таким було одне із запитань Олександру Морозу під час його онлайн-конференції в Інтернет-виданні «Новости Украины — From-UA». Ось що відповів Олександр Олександрович:

- Скажу так: склад парламенту сьогодні не дозволяє прийняття нормальних соціальних законів. Безперечно, потрібно робити пенсійну реформу, пенсійні фонди мають бути індивідуальними, гарантованими державою, а не приватними. Власне, це ключова теза, чому зміни до пенсійного законодавства не пройшли, навпаки, пройшло те, що стосується пенсійного віку, стажу — те, що утискає інтереси людини.

Хто приймав ці закони? Ті, хто входить до парламентської більшості. Вони могли скасувати те, що ними прийняте, скасувати порядок формування Пенсійного фонду і т.д.? Ні. Тут все зрозуміло.

Щодо високих пенсій державним службовцям, міністрам, депутатам, хочу нагадати, що перша підстава для пенсії — заробітна плат ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 29.12.2013

«20 грудня, відбулось останнє у цьому році засідання Верховної Ради України, на завершення якого Голова Володимир Рибак привітав усіх з наступаючими Новим Роком та Різдвом Христовим: "Бажаю гарного настрою, любові, щастя, енергії і нових звершень на благо українського народу"... Як зрозуміти таке побажання в умовах, коли в країні не прийнятий бюджет, коли одна частина народу стоїть на майданах по один його бік, а інша — по другий, коли люди непевні у своєму майбутньому?! І як зрозуміти депутатів, які «щільними рядами» вирушили відпочивати? Аж до 14 січня, хоча, згідно з постановою Кабміна, пересічнам громадянам відпочивати належить до 8 січня…
Зрозуміло, що у опозиції буде «діло» — збирати людей на майдани. А ось що робитиме парламентська більшість? Що робитимуть, до речі, комуністи? В руках Комуністичної партії України сьогодні була унікальна, я би сказав, історична можливість здійснити відставку Кабміну, щоб сформувати уряд народної довіри. Але вони відмовились, прикрившись тим, що «не можуть і не будуть голосувати спільно з вандалами, наці ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 23.12.2013

Представники Всеукраїнської молодіжної організації «Спілка молодих соціалістів» взяли участь в Національному Конгресі Молодих соціалістів Соціал-демократичної партії Німеччини Jusos в місті Нюрнберг.

Ключовими питаннями Конгресу німецьких молодих соціалістів стали спільна політика СДПН і Jusos в рамках коаліційної угоди з блоком ХДС/ХСС, а також основні пункти програми СДПГ на виборах в Європарламент у травні 2014 року.
Спеціальними гостями Конгресу були лідер СДПГ Зігмар Габріель і голова Європарламенту Мартін Шульц. Обидва політики приділили особливу увагу питанню створення «великої коаліції» між СДПГ і блоком Ангели Меркель ХДС/ХСС, зокрема, підписанню угоди між ними. Також на Конгресі було переобрано керівництво Молодих соціалістів СДПГ — Jusos. Новим лідером німецької молодіжної організації стала 26-річна Йохана Ікерман, яка отримала 69,69% голосів, тоді як її суперник Хауке Вагнер отримав 27,6% голосів. Конгрес затвердив план роботи молодіжної організації на найближчі 2 роки.
На Конгресі позицію Соціалістичної партії України предс ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 20.12.2013

Перш ніж починати революції, суспільство і його лідери повинні хоч би намалювати картинку того, що хочуть побудувати

Майдан-2013 показав необхідність переходу від старої консервативно-авторитарної схеми управління до громадянського суспільства, побудованого на демократичних принципах. Процес назрівав довго у бесідах на кухнях і соціальних мережах і нарешті виплеснувся на вулиці. Але ми, окрім критики чинної влади, доки не винайшли нічого конструктивного і творчого.
Ми хочемо побудувати європейське громадянське демократичне суспільство на основі повністю корумпованої виборчої системи, абсолютно авторитарної і знову-таки корумпованої вертикалі влади, продажному парламенті? Але ж на такому фундаменті демократію не побудуєш!
Кожен будівельник знає, що будівництво не можна починати без проекту і без технологічної карти процесу будівництва. Тому перш ніж починати революції, перебудови і так далі, суспільство і його лідери повинні хоч би намалювати картинку того, що хочуть побудувати. Причому підходити до складання такої моделі потрібн ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 20.12.2013

Кілька тижнів Київ та інші міста України знаходяться в полі зору зарубіжних і вітчизняних політиків, журналістів, оглядачів. І, безперечно, в полі зору громадян України. Люди слідкують за подіями, бо таких масових зібрань в Україні не було за всі роки незалежності.

Спочатку на центральну площу Києва вийшли здебільше студенти, взагалі молоді люди – завсідники інтернету, його соціальних мереж. Тут не зайвим виявився досвід Болотної площі в Москві, бо саме там проявилася ефективність сучасних комунікацій, завдяки яким без принуки чи агітації небайдужі люди могли зібратись, щоб висловити своє ставлення до політики і політиків, до влади найперше.
Приводом такого зібрання став кульбіт влади стосовно підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Більше року влада клялась у євроінтеграції, а за кілька днів до підписання Угоди припинила необхідну підготовку. Поворот обурливий, безперечно. За формою, особливо. За змістом… не варто поспішати з висновками. Люди обурились тим, що з ними не рахуються, що ворота до раю, мальованого ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 20.12.2013

Кіровоградський обласний комітет Соціалістичної партії України завжди займав зважену і послідовну позицію щодо розвитку подій в Україні. Так було під час акції «Україна без Кучми!». Так було, коли проводилась акція «Повстань Україно!». У 2004 році соціалісти підтримали помаранчеву революцію, яка була спрямована на перетворення України у парламентсько-президентську державу. І цього досягли. Виважену послідовність соціалісти області проявили під час виборів Президента у 2004 році. Згадайте сотий округ.
Обласний комітет Соцпартії України глибоко стурбований тим, що коїться в Києві. Події, які нині здійснюються у столиці не є революцією. Це боротьба за владу. Нехтується Конституція, Закони України. Розвиток стихійного процесу поза правового поля, мало контрольований як зі сторони влади, так і зі сторони керівників опозиційних партій. В опозиції немає визнаного конструктивного лідера.
Спочатку стихійний виступ частини студентів-романтиків, які думають, що незахищений економічно та політично вступ України до ЄС вирішить всі проблеми, переріс у гостру бо ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 10.12.2013

У ці дні, коли міста України одне за одним відзначають 70 - річчя визволення територій від німецько – фашистської окупації, прийшла ця світла дата і до нашого міста.
Сьогодні ми схиляємо голови перед мужністю, героїзмом наших визволителів, перед пам'яттю тих, хто віддав своє життя задля миру на нашій землі. Ні біль важких втрат, ні радість великих перемог не забулися за цей час – вони вічні. Вони – у пам’яті кожної родини, у назвах вулиць і площ, у меморіалах Слави. У пам’яті поколінь навіки залишиться приклад патріотизму та мужності, непохитної волі та відданості, які проявили наші воїни на фронтах Великої Вітчизняної війни. Наш святий обов'язок - дбати про живих ветеранів, щоб герої військових років не відчували себе забутими і самотніми, були оточені турботою та увагою.
Хай сила визволеної Знам’янської землі допомагає долати труднощі, яких сьогодні, багато у нашій державі. Наш народ – сильний духом і вірний ідеалам добра і справедливості.
Бажаю всім нам здоров’я, щастя, упевненості в прийдешньому дні, мирного неба, ніколи не зазнати ні ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 09.12.2013

З приводу свята прийміть слова вдячності за вашу самовіддану працю на благо розвитку територіальних громад, в ім’я розквіту України. Від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я, наснаги, витримки, оптимізму. Хай ніколи вас не покидає віра, надія, любов. Нехай ваша професійність та досвід, а також творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові та розвитку нашої держави!

Кіровоградський обком СПУ
Розділ: Загальні новини | Дата: 07.12.2013

Розвиток політичної ситуації в Україні одержав конкретну мотивацію. Люди протестують проти сваволі влади, використання силових структур проти мирних громадян.  Тема євроінтеграції відійшла на другий план, використовується як тактичне гасло. Позицію влади стосовно угоди з ЄС можна було трактувати по різному, але вона залишала можливість для втілення тих перемін європейського змісту, на які сподівається більшість суспільства.
Нічим не виправданий бандитський розгін учасників акції вдосвіта 30 листопада і події на вулиці Банковій 1 грудня виходять за межі здорового глузду. Що це були провокації – немає сумніву, але тепер немає значення, хто був їх ініціатором. За все відповідає влада. Вона, могла (і зобов’язана була!) негайно вивести на чисту воду провокаторів, але діяла в руслі провокації. Ні влада, ні опозиція провокаціям не протистояли. Наприклад при захопленні приміщення КМДА в момент розбою опозиціонери звинувачували провокаторів від влади, але при тому незаконно зайняли приміщення державної установи, допустили дії, що розходяться із законом. ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 04.12.2013



Пошук
Форма входу
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz