Субота, 20.04.2024, 03:57
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Загальні новини
« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 27 28 »
Пропонуємо Вашій увазі інтер'ю Голови Соціалістичної партії України Петра Устенка, яке він дав газеті "Товариш".

-
Петро Іванович, в деяких країнах Європи пройшли, а в інших - настають вибори до парламенту. Але вже видно явна тенденція - найбільше число голосів отримують соціал -демократи. У чому секрет успіху лівих партій?
- Підсумки парламентських виборів у Німеччині та Австрії показали реальну картину: народу насамперед потрібна стабільність і мудра соціальна політика. Перемогу лівих сил пророкують і в інших країнах Євросоюзу, де населення втомилося відчувати на собі чергові реформи з урізання пенсій, зарплат, зменшення фінансування соціальної сфери, величезний приплив мігрантів і зростаюче безробіття. На виборах у Швеції в Вересень 2014 р. теж очікується перемога соціал -демократів, які свого часу здійснили перетворення, що дозволили країні вирватися на перші місця в світі за якістю життя. На жаль, в ході неоліберальних реформ в 1980-2000 роках у Швеції та Данії система соціального забезпечення, яку створили соціал -демократичні партії за роки ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 13.10.2013

5 жовтня в місті Києві відбулося засідання Політичної ради СПУ, на якому були розглянуті питання, що виносяться на розгляд ХІХ з’їзду Соціалістичної партії України.
З доповіддю «Про проект Програми СПУ» виступив голова Теоретичної ради партії О.О.Мороз.
В обговоренні доповіді взяли участь: В.М.Ромащенко, Голова Ради ветеранів СПУ, С.С.Бульба, перший секретар Полтавського обкому СПУ, Ю.М.Шелухін, секретар Донецького обкому СПУ з питань агітації і пропаганди, О.П.Рябоконь, член Політвиконкому, другий секретар Полтавського обкому СПУ, О.Д.Пристая, заступник Голови СПУ з питань економічної політики. Відзначаючи велику роботу по підготовці нової (четвертої) редакції Програми СПУ, проведену Теоретичною радою на чолі з О.О.Морозом, вони висловилися за необхідність доопрацювання проекту в рамках обговорення в партійних організаціях, а також проведення науково-практичної конференції, в тому числі з запрошенням представників партій Соцінтерну.
Іншу думку оприлюднив заступник Голови СПУ з питань ідеології І.М.Панюта. Констатуючи наявність дещо розбіжних оцінок, як сві ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 12.10.2013

В новому проекті програми СПУ соціалісти ставлять завдання створити в країні власну економіку.

- Олександре Олександровичу, зараз в партії триває дискусія щодо редакції проекту Програми СПУ. Другого липня Теоретична рада внесла нові корективи до проекту. Чи є серед них пропозиції з обласних комітетів СПУ і наскільки активно дискутують партійці?
- Хочу сказати, що реакція тих однопартійців, які читали проект нової редакції програми СПУ, цілком позитивна. Ми постійно одержуємо пропозиції, і деякі з них вже знайшли своє місце в проекті Програми. Але робота над документом не закінчується і, як я  підкреслював у «Коментарі до проекту нової редакції Програми СПУ», хотілося б, щоб цей проект ретельно прочитали всі партійці і висловили свою точку зору, надіслали до Теоретичної ради ідеї, пропозиції, зауваження.  Це вже четвертий варіант проекту Програми і більшість питань, висвітлених в ньому, подаються конкретно, по-новому, не зовсім традиційно, як для документів подібного змісту. Так, зараз з'явилися невідомі раніше обставини суспільно-по ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 02.10.2013

Щиро вітаємо з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
Бажаємо усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому - високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.
Найщиріші слова подяки - вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.
Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!
Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

Кіровоградський обком СПУ
Прит ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 01.09.2013

Вітаємо вас із світлим святом Української Державності – Днем незалежності. Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.
Нам випала висока місія здійснювати мрію багатьох поколінь наших предків – бути господарями на своїй землі, плекати її і прикрашати своєю працею, у добробуті, безпеці та злагоді ростити дітей, мирно і приязно жити з сусідами.
Від щирого серця й від усієї душі зичимо вам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах. Нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я незалежної демократичної процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

Кіровоградський обком СПУ
электронные сигареты киев купить
Розділ: Загальні новини | Дата: 24.08.2013

Вітаємо з днем народження Першого секретаря Кіровоградського обласного комітету Соціалістичної партії України Садового Миколу Ілліча! Хай доля буде прихильною до Вас і Ваших близьких, наділить ще багатою низкою щасливих літ, сповнених радістю й міцним здоров’ям. Сімейного затишку, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Добра і сонця Вам на довгі роки!

Кіровоградський обком СПУ
Розділ: Загальні новини | Дата: 20.08.2013

У суботу, 3 серпня, в Кіровоградському прес-клубі відбулася прес-конференція Олександра Мороза, Миколи Садового та Олександра Гавриленка.



Відео сайту "Фотоінформ".
Розділ: Загальні новини | Дата: 05.08.2013

В Кіровограді виконуючий обов’язки голови Соціалістичної партії Олександр Мороз, перший секретар Кіровоградського обкому, депутат міської ради, Микола Садовий та керівник обласної громадської організації «Правозахист» Олександр Гавриленко на прес-конференції відповіли на запитання журналістів.

Пропонуємо тези з даної прес-конференції.
Олександр Мороз: «Нині відчувається блокада соціалістів з боку влади, бо вони можуть стати лівим сектором дещо іншого спрямування, ніж КПУ».
Олександр Мороз: «В Європі люди впливають на формування влади, тож і нам потрібно змінити авторитарну модуль на більш демократичну, щоб отримати розвинуте громадянське суспільство».
Олександр Мороз: «Вони виконуватимуть функції контролю за дотриманням прав людини, і, в тому числі,за дотриманням радами Конституції. Я вважаю, що цього одного запису досить, щоб ради не працювали. Бо під цю формулу можна що завгодно підвести. Я наполягаю, щоб ми вийшли на таку формулу: районних державних адміністрацій не повинно бути».
Олександр Мороз: «До тих пір, поки не будуть лі ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 04.08.2013

Відбувся пленум Кіровоградського обкому Соціалістичної партії України, участь в якому також взяв виконуючий обов’язки голови партії Олександр Мороз та голова Контрольної комісії СПУ Анатолій Ікранов.

В першій частині було заслухано доповідь першого секретаря Садового Миколи Ілліча з приводу останніх подій в партії. Потім було надано слово Олександра Морозу. Після свого виступу він відповів на запитання присутніх.

Доповідь Миколи Ілліча Садового на пленумі Кіровоградського обкому «Про ситуацію у партії та стан організаційно-партійної роботи у обласній партійній організації» 03 серпня 2013 р.
    Шановні товариші!
    Власне кажучи пленум обкому, який ми проводимо сьогодні є продовженням пленуму обкому від 23 березня 2013 р. де розглядалось питання «Про основні засади реформування СПУ та особливості його у обласній партійні організації», на який члени обкому у сильну ожеледицю приїхали до Кіровограда, а Устенко П.І., тоді ще Голова партії не прибув. Як повідомили з Політради поїхав за кордон відпочивати. Зокрема, ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 04.08.2013

Цієї світлої днини разом зі свіжою зеленню в наші домівки входить мир та висока Божа благодать. Людські серця наповнюються добром, любов'ю, щирістю і всепрощенням, а ми намагаємося дарувати увагу та душевне тепло всім, хто поряд.

Це величне свято є торжеством віри у Бога, духовності та моральності. Свято Трійці надає всім нам силу жити, боротися зі злом, бути впевненим, що правда та любов завжди перемагають, що віра творить чудеса.

Кіровоградський обком СПУ
Розділ: Загальні новини | Дата: 23.06.2013



Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz