Середа, 08.05.2024, 22:43
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Загальні новини
« 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 27 28 »
Як ми вже повідомляли, на ХХ з’їзд СПУ, перший етап якого відбувся 21 червня 2014 року в м. Києві, не прибули тодішній Лідер СПУ П.Устенко і Голова Теоретичної ради СПУ О.Мороз. Натомість серед делегатів з’їзду було поширено звернення О.Мороза «Делегатам ХХ (позачергового) з’їзду СПУ». Незважаючи на всілякі недостойні спроби зірвати проведення вищого партійного форуму, ХХ з’їзд таки відбувся, прийнявши надзвичайно важливі рішення, у тому числі щодо обрання Головою СПУ народного депутата України М.Рудьковського, а також зміни Статуту СПУ. Невдовзі після цього 25.06.2014 з’явилося ще одне послання О.Мороза «До членів Соціалістичної партії України».

Пропонуємо ці два документи без будь-яких коментарів, аби читачі газети, соціалісти та прихильники СПУ мали змогу самостійно зрозуміти, яку мету ставить і чого добивається О ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 04.07.2014

Голова СПУ, позафракційний народний депутат Микола Рудьковський вніс до Верховної Ради України проекту Закону № 4104а від 18.06.2014 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» (щодо підвищення престижності праці педагогічних працівників).

Законопроектом пропонується встановити всім педагогічним працівникам навчальних закладів України, незалежно від їхнього підпорядкування, надбавку в розмірі 20% посадового окладу (ставки заробітної плати). Надбавка встановлюється на весь обсяг навчального навантаження, що виконується працівником.
«Основним завданням запропонованого мною законопроекту є забезпечення соціальних гарантій педагогічним працівникам України і унеможливлення необмеженого впливу на їхній матеріальний статус з боку чиновників. Адже 25 березня 2014 року, прийнявши Постанову №88, Уряд перевів у ручне керування чиновників питання надбавок всім педагогічним працівникам. Якщо раніше розмір надбавок педагогам за престижність праці визначався у фіксованому розмірі - 20% від окладу, то після змін він ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 27.06.2014

Отже, позачерговий ХХ з’їзд Соціалістичної партії України таки відбувся. Відбувся, незважаючи на негідні спроби його зірвати з боку тих, хто протидіє істинному реформуванню СПУ, про нагальну потребу якого соціалісти говорять з часу провальних парламентських виборів 2007 року.
Але про все по порядку.
Як повідомлялося, 23 травня на засіданні Політради СПУ за наполяганням переважної більшості її членів було прийнято рішення про проведення 21 червня 2014 року позачергового ХХ з’їзду Соцпартії України. Невдоволені роботою керівництва СПУ в період після минулого з’їзду, активісти, які представляють усі регіональні організації партії, постановили заслухати звіти Лідера і Голови партії, а також Голови ЦКК, з тим, щоб у разі винесення незадовільної оцінки, переобрати їх. Окрім того, було намічено розглянути питання про зміни до Статуту СПУ.
Варто наголосити, що дане рішення, м’яко кажучи, не викликало ентузіазму з боку окремих представників керівництва партії. 14 червня на засіданні Політради Олександр Мороз ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 26.06.2014

Із доповіді Голови СПУ Миколи Рудьковського «Про політичну ситуацію в Україні та завдання партійних організацій СПУ на сучасному етапі» на ХХ з’їзді СПУ 21 червня 2014 року

Шановні колеги, я хочу подякувати вам усім, що ви приїхали на сьогоднішній з’їзд, тим самим підтвердивши готовність відроджувати авторитет нашої партії.
Соціалістична партія – це не Голова СПУ. Це тисячі й тисячі представників народу України, які об’єдналися заради того, щоб реалізувати ідеї соціальної справедливості в нашій країні. Я не є людиною середнього достатку, проте поділяю соціалістичні погляди, тому що переконався, що побудова європейської моделі соціалізму в Україні – єдиний шлях, який забезпечить нормальне, достойне життя для всіх її громадян.
Чому зараз люди виходять на протести? Тому що незадоволені рівнем свого життя. Ви стежите за роботою парламенту і бачите, як важко приймаються закони, які захищають людину праці. Після того, як у Верховній Раді не стало фракції соціалістів, там немає політичної сили, яка б системно відстоюв ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 26.06.2014

Фоторепортаж ХХ з'їзду Соціалістичної партії України, який відбувся 21 червня 2014 року в Києві.














Розділ: Загальні новини | Дата: 24.06.2014

Наша Вітчизна опинилася перед реальною загрозою втрати територіальної цілісності та державної незалежності. Здійснена підступна та зухвала анексія українського Криму, продовжується провокаційне підігрівання сепаратистських настроїв на Сході та Півдні України, не зупиняється неспровокована цинічна анексія іноземної держави на Донбасі з використанням різного виду найманців, бандитів та міжнародних терористів.
Україна вимушена пройти крізь жорстокі випробування на міцність та дієздатність, щоб відстояти свою свободу і гідність, щоб довести спроможність українців досягти своїх цілей на шляху до вищих цивілізованих цінностей – демократії і соціальної справедливості.
Сьогодні нам як ніколи необхідна згуртованість і непохитна єдність української нації, впевненість у своїй правді і своїх силах, готовність боротися і перемагати.
Треба відкласти політичні чвари та ідеологічні протиріччя, мобілізувати суспільство на захист своєї країни і солідарну підтримку постраждалих співвітчизників, забезпечення миру і спокою в державі. ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 23.06.2014

Відеосюжет телеканалу "ІНТЕР" (телепрограма "Подробности") про ХХ з'їзд Соціалістичної партії України (він відбувся 21 червня 2014 року в Києві).









Розділ: Загальні новини | Дата: 23.06.2014

У Києві відбувся З'їзд Соціалістичної партії України, на якому головою партії обрано позафракційного народного депутата Миколу Рудьковського. Про це повідомили у прес-службі парламентарія.
На підтримку кандидатури Рудьковського проголосували 124 зі 160 делегатів з'їзду.
Не обійшлося під час з'їзду і без провокацій. "Представники ГО "Антикорупційний комітет Майдану" спільно з невідомими молодими людьми намагалися зірвати проведення з'їзду. Останні, до речі, зверталися чи не до всіх перехожих з вимогою заплатити їм обіцяні 60 грн за участь у так званому "пікеті з'їзду", - йдеться в повідомленні.
"Переобрання керівних органів СПУ відбувалося складно, тому що ті, хто не хотів проведення цього з'їзду, розуміли, що я в будь-якому випадку не дам знищити партію. ​​Поведінка з боку провокаторів вже нікого не дивує", - зазначив Рудьковський.
Розділ: Загальні новини | Дата: 23.06.2014

Народний депутат України, позафракційний Микола Рудьковський заявляє, що справжній патріотизм - це коли ти захищаєш свою країну та підтримуєш її армію, а не підігруєш країні-агресору.

«Події 14 червня біля Посольства Російської Федерації - крик душі багатьох українців. Я також приїхав на мітинг, щоб висловити свій мирний протест щодо дій РФ, котра й досі не закрила кордони, через які йде зброя в Україну.
Спілкуючись з мітингувальниками, я звернувся до них не піддаватися на провокації, пояснював, що будь-які агресивні дії та напад на посольство - це підігрування Кремлю, це привід для російських ЗМІ показати нас, українців, не як справжніх патріотів, які відстоюють мир та спокій в Україні, а як агресивно налаштованих молодиків. Почувши ці слова, один з провокаторів линув зеленку мені в обличчя... Бог йому суддя!
Справжній патріотизм - це коли ти захищаєш свою країну та підтримуєш її армію, а не підігруєш країні-агресору.
Зі свого боку з перших днів конфлікту я надаю допомогу українським військовим, допомагаю всім можливим, виїжд ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 23.06.2014

На анонсованому засіданні  Політради СПУ 15 березня 2014 року  обговорюватиметься  політична ситуація в Україні після розпаду режиму Януковича  та  формуватиметься  позиція партії щодо дострокових  виборів президента,  можливих  дострокових парламентських та місцевих виборів.
Для якісної підготовки   цих питань на засідання Політради СПУ на початку березня 2014 р. відбувся пленум обласного комітету СПУ. Метою пленуму було максимально врахувати точку зору  первинок партійних організацій та рядових партійців оцінці подій останнього часу,   виходячи  з  заяв  Політвиконкому СПУ, звернень лідера СПУ, публікацій  в газеті «Товариш»,  аналітичної  записки Голови Теоретичної ради СПУ  О.Мороза, СПУ.
На пленумі заслухано та обговорено доповідь бюро обкому «Про зміну влади в країні, області, районах та завдання обласної організації з підготовки до наступних виборів».  
Пленум обком констатував, що влада партії Регіонів, яка одноосібно правила де ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 10.03.2014



Пошук
Форма входу
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz