Четвер, 02.05.2024, 17:55
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2014 » Червень » 23 » Звернення ХХ з’їзду Соціалістичної партії України
13:30
Звернення ХХ з’їзду Соціалістичної партії України
Наша Вітчизна опинилася перед реальною загрозою втрати територіальної цілісності та державної незалежності. Здійснена підступна та зухвала анексія українського Криму, продовжується провокаційне підігрівання сепаратистських настроїв на Сході та Півдні України, не зупиняється неспровокована цинічна анексія іноземної держави на Донбасі з використанням різного виду найманців, бандитів та міжнародних терористів.
Україна вимушена пройти крізь жорстокі випробування на міцність та дієздатність, щоб відстояти свою свободу і гідність, щоб довести спроможність українців досягти своїх цілей на шляху до вищих цивілізованих цінностей – демократії і соціальної справедливості.
Сьогодні нам як ніколи необхідна згуртованість і непохитна єдність української нації, впевненість у своїй правді і своїх силах, готовність боротися і перемагати.
Треба відкласти політичні чвари та ідеологічні протиріччя, мобілізувати суспільство на захист своєї країни і солідарну підтримку постраждалих співвітчизників, забезпечення миру і спокою в державі.
Задля якнайшвидшого розвантаження загрозливої, з ознаками гуманітарної кризи на Донбасі, Зїзд СПУ пропонує регіональним партійним організаціям, всім членам СПУ зосередитись на організації ефективної допомоги переселенцям зі Сходу України та Криму щодо розселення та облаштування на нових місцях, включаючи прийняття на тимчасове проживання до власних осель.
Сьогодні нам потрібні не яскраві декларації і галасливі заклики, а системні рішучі дії і конкретні справи щодо невідкладного наведення ладу в державі, відновлення правопорядку, забезпечення прав і свобод громадян.
Український народ довірятиме тільки тим, хто чесно і безкомпромісно, послідовно і рішуче виборює кращу долю і гідне майбутнє для своєї Батьківщини.

Будемо гідні нашого героїчного народу!
За правду! За народ! За Україну!

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 431 | Додав: admin | Теги: Звернення, СПУ


Пошук
Форма входу
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz