П`ятниця, 19.04.2024, 17:24
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2014 » Червень » 23
Наша Вітчизна опинилася перед реальною загрозою втрати територіальної цілісності та державної незалежності. Здійснена підступна та зухвала анексія українського Криму, продовжується провокаційне підігрівання сепаратистських настроїв на Сході та Півдні України, не зупиняється неспровокована цинічна анексія іноземної держави на Донбасі з використанням різного виду найманців, бандитів та міжнародних терористів.
Україна вимушена пройти крізь жорстокі випробування на міцність та дієздатність, щоб відстояти свою свободу і гідність, щоб довести спроможність українців досягти своїх цілей на шляху до вищих цивілізованих цінностей – демократії і соціальної справедливості.
Сьогодні нам як ніколи необхідна згуртованість і непохитна єдність української нації, впевненість у своїй правді і своїх силах, готовність боротися і перемагати.
Треба відкласти політичні чвари та ідеологічні протиріччя, мобілізувати суспільство на захист своєї країни і солідарну підтримку постраждалих співвітчизників, забезпечення миру і спокою в державі. ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 23.06.2014

Відеосюжет телеканалу "ІНТЕР" (телепрограма "Подробности") про ХХ з'їзд Соціалістичної партії України (він відбувся 21 червня 2014 року в Києві).









Розділ: Загальні новини | Дата: 23.06.2014

У Києві відбувся З'їзд Соціалістичної партії України, на якому головою партії обрано позафракційного народного депутата Миколу Рудьковського. Про це повідомили у прес-службі парламентарія.
На підтримку кандидатури Рудьковського проголосували 124 зі 160 делегатів з'їзду.
Не обійшлося під час з'їзду і без провокацій. "Представники ГО "Антикорупційний комітет Майдану" спільно з невідомими молодими людьми намагалися зірвати проведення з'їзду. Останні, до речі, зверталися чи не до всіх перехожих з вимогою заплатити їм обіцяні 60 грн за участь у так званому "пікеті з'їзду", - йдеться в повідомленні.
"Переобрання керівних органів СПУ відбувалося складно, тому що ті, хто не хотів проведення цього з'їзду, розуміли, що я в будь-якому випадку не дам знищити партію. ​​Поведінка з боку провокаторів вже нікого не дивує", - зазначив Рудьковський.
Розділ: Загальні новини | Дата: 23.06.2014

Народний депутат України, позафракційний Микола Рудьковський заявляє, що справжній патріотизм - це коли ти захищаєш свою країну та підтримуєш її армію, а не підігруєш країні-агресору.

«Події 14 червня біля Посольства Російської Федерації - крик душі багатьох українців. Я також приїхав на мітинг, щоб висловити свій мирний протест щодо дій РФ, котра й досі не закрила кордони, через які йде зброя в Україну.
Спілкуючись з мітингувальниками, я звернувся до них не піддаватися на провокації, пояснював, що будь-які агресивні дії та напад на посольство - це підігрування Кремлю, це привід для російських ЗМІ показати нас, українців, не як справжніх патріотів, які відстоюють мир та спокій в Україні, а як агресивно налаштованих молодиків. Почувши ці слова, один з провокаторів линув зеленку мені в обличчя... Бог йому суддя!
Справжній патріотизм - це коли ти захищаєш свою країну та підтримуєш її армію, а не підігруєш країні-агресору.
Зі свого боку з перших днів конфлікту я надаю допомогу українським військовим, допомагаю всім можливим, виїжд ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 23.06.2014



Пошук
Форма входу
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz