Субота, 04.05.2024, 15:54
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Загальні новини
« 1 2 ... 24 25 26 27 28 »
Минулої суботи, 17 вересня 2011 року, в обласному центрі відбувся другий етап дев’ятнадцятої звітно-виборної конференції Кіровоградської обласної організації Соціалістичної партії України.
Висока явка делегатів від районних організацій та їх надзвичайна активність яскраво свідчить про небайдужість кожного партійця до загальнодержавних та внутрішньопартійних процесів.
Доповідь першого секретаря обкому Миколи САДОВОГО об’єктивно висвітила наслідки другого етапу сімнадцятого з’їзду СПУ та визначила основні напрямки перспективної роботи обласної партійної організації.
Виступи делегатів демонстрували готовність первинних організацій до активної роботи в несприятливих умовах соціальних ризиків, які викликані укріплення в нашій державі олігархічного ладу. Так, Сергій КОРОБ, секретар Кіровоградського міського комітету СПУ, чітко визначив
пріоритети партійної роботи серед підприємців та підкреслив, ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 23.09.2011


Щиро вітаємо Вас з 1 вересня - Днем знань.

Найщиріші вітання Вам шановні батьки, бабусі та дідусі студентів та учнів. Збувається мрія ваших родин - діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності.

Ще раз вітаємо всіх, дорогі друзі, з новим навчальним роком! Зі святом - Днем знань!

Кіровоградський обласний комітет СПУ
прокат лыж Харьковпрограмма обучения английскому детей
Розділ: Загальні новини | Дата: 01.09.2011

Запорука державотворчого успіху – у громадянській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єднанні зусиль мільйонів громадян вільної і незалежної України в єдиному прагненні – сумлінною працею зміцнити силу і славу Вітчизни.

Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях. З нами Бог і Україна.

Нехай мир і злагода пану ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 24.08.2011

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї. Зі святом вас, дорогі земляки!

Кіровоградський обласний комітет СПУ ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 28.06.2011

От имени Кировоградского областного комитета Социалистической партии Украины сердечно поздравляю Вас с Новым Годом!

 

Желаю Вам под Новый год

Веселья звонкого, как лед.

Улыбок светлых, как янтарь,

Здоровья, как мороз в январь.

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 30.12.2010