П`ятниця, 26.04.2024, 16:50
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2010 » Листопад » 11 » Відкритий лист до голови Кіровоградської обласної адміністрації Ларіна С.М. першого секретаря обкому Садового М.І.
17:51
Відкритий лист до голови Кіровоградської обласної адміністрації Ларіна С.М. першого секретаря обкому Садового М.І.

Відкритий лист

до голови Кіровоградської обласної адміністрації Ларіна С.М. першого секретаря обкому Садового М.І.

 

Кіровоградський обласний комітет Соціалістичної партії України  з  обуренням повідомляє про продовження у Кіровоградській    області протиправних дій частини Вашої команди, як голови Кіровоградської обласної адміністрації. З Вашим приходом до керівництва областю стає нормою потурання Конституційних прав громадян, Законів України. Це надзвичайно насторожує, бо історія розвитку суспільства знає трагічні приклади як у нашій державі, так і за її межами. Тоді діяли такими ж самими методами та способами.

Всім відомі злочинні дійства під час підготовки і проведення виборчої кампанії Архипенка І.М. голови Гайворонської держадміністрації, Пересунька С.М., заступника голови Бобринецької РДА, який мав необережність розголосити сутність реформ, які плануються у області. Так діє Новоархангельська, Олександрійська, Маловисківська РДА та інші.

Уже не раз говорилось про голову Петрівської РДА Самофала Ю.Г., який уже ставив умову: або робота, або у Партію Регіонів з Сорокіним В.М., Москальцем Г.Л., Мисюрою М.В., Осиповим О.М., Гребеневич Т.О. та другими під час підготовки і проведення виборів. У присутності журналістів при підписанні Меморандуму про прозорі і відкриті вибори, Ви, як керівник області  дзвонили Архипенку І.М., Самофалу Ю.Г. і ніби-то вживали заходів до виправлення нечуваного на Кіровоградщині адміністративно-кримінального тиску, який вони чинить на актив, зокрема місцевих соціалістів. Проте складається думка, що для ЗМІ, керівників політичних партій говориться одне, а робиться зовсім інше.

Підтвердженням цього є наступне. У Петрівському районі секретар райкому Соцпартії України Горністова А.П., згідно Закону України про місцеві вибори,  як громадянин України, кандидат у депутати районної ради подала до виборчої комісії та окружного адміністративного суду скаргу. Про неї негайно доповіли Самофалу Ю.Г. і відразу реакція. Особисто Самофал Ю.Г. подзвонив спочатку пізно ввечері 10 листопада 2010 року Горністовій А.П. і заявив: Якщо не заберете скаргу із районної виборчої комісії, то я проти вас розверну таку роботу, що Вам і не снилось, не забувайте, що Ваша дитина працює на Петрівському кар’єрі.

Після цього Самофал Ю.Г. подзвонив Горністову А.А., сину Горністової А.П., із звернення, щоб мати забрала скарги.

Потім Горністову А.А. подзвонив начальник Петрівського кар’єру Тилик О.В. і заявив: якщо мати не забере скарги із виборчої комісії, то викличемо СБУ, перевіримо і посадимо.

Одинадцятого листопада зранку керівник Петрівського кар’єру Тилик О.В. знову провів з Горністовим А.А. – головним механіком кар’єру «виховну роботу»: якщо мати не забере до 12 години 11 листопада 2010 року скарги у виборчій комісії, то викликаємо СБУ, перевіримо і посадимо. Близько 10 години 11 листопада 2010 року людина змушена була написала заяву про звільнення за власним бажанням.

Горністовій А.П. зробили 11 листопада 2010 року натяк, що є районна податкова інспекція, а у тебе є  малий бізнес: ларьок з продажу квітів і ліцензію на таксування.

Десятого листопада 2010 року вночі у квартирі Горністової А.П. по вул. Литвинова, 8, кв. 3 побили скляні вікна. Випадково?

Проводиться «робота» з депутатами з метою показати, які є соціалісти і яка погана Горністові А.П.

Це що, випадковості – чи закономірність?

Вказані факти свідчать про терор, який запроваджено у Петрівському районі головою районної державної адміністрації Самофалом Ю.Г.

 Вам доповіли про протиправні дії за повідомленням першого секретаря обкому Садового М.І. Вам дзвонили керівники Соцпартії і просив вжити дій згідно чинного законодавства. Реакції ніякої. Напрошується запитання: Сергіє Миколайовичу, хто благословив на такі дії Самофала Ю.Г. і подібним до них? Адже Ваші слова і діло розбігаються діаметрально протилежно, а Меморандум про чесні вибори розтоптано Вашою командою.

         Прес-центр обкому Соцпартії України

пожарные системыколлегия адвокатов тольяттискачать патчи pes 2013борьба с клопами - форумсрубить деревопрограммы форматированияавтосалоны курскабольничный лист нового образцаVSX-827TX-LR55WT50фильмы про любовьстоимость технического переводаVSX-827TX-LR55WT50
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 910 | Додав: Administrator | Теги: Кировоград, СПУ, лист, Ларин, Садовий


Пошук
Форма входу
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz