П`ятниця, 26.04.2024, 03:34
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2010 » Жовтень » 21 » Шановні виборці!
20:36
Шановні виборці!


Більшість з вас добре знає діяльність обласного, районних, міських організацій Соціалістичної партії України через добрі справи членів партії. Нерідко мене запитують, що ж зробили місцеві соціалісти для людей, для місцевих громад.. Мені не соромно відповісти. Зупинили перетворення землі на товар, в певній мірі захистили дітей війни, зберегли державні місця у вузах для тих, хто не може платити за навчання, але є розум, зберегли систему профтехосвіти в Україні від передачі фінансування на місцевий бюджет. Велика проблема виникла у зв’язку з байдужим відношенням держави до членів колгоспів. Селян не просто кинули на прозволяще, а й не забезпечили збереження документації в минулому колгоспів, КСП, передачу її у дергавні чи господарські архіви. Як наслідок людина не може вийти на пенсію без документів. Якраз соціалісти ініціювали і добились створення і зібрання такої документації практично у всіх районах області і особливо в Ульяновському – І.Вдовиченко, Добровеличківському – Т.Лисенко, Голованівському – К.Лукасевич, Новомиргородському – М.Пономаренко районах. Десятки, сотні вирішених проблем. Наведу лише окремі результати такої роботи у районах на містах області.

У Бобринецькому районі розвалювалось старе приміщення терапевтичного корпусу ЦРЛ. За ініціативою соціалістки Н.Сабліної розпочато реконструкцію приміщення під територіальний центр для людей похилого віку, які залишились без будь-якої опіки. Справа не лише району, а й області. Інше, виділення коштів на газифікацію сіл Свердлово, Чарівне та інших.

У Вільшанському районі соціальні проблеми, як ніде, вирішувались соціалістами. В.Драганова, Л.Марютенкова, В.Скляренко – лідери, яких знають люди. Добудова Березобалківської ЗОШ, відкриття пам’ятника загиблим воїнам, індивідуальна допомога людям. А чого варте звільнення з посади голови райради нерадивого керівника П.Блящука.

Освітянські заклади Гайворонського району мали неабияку допомогу, зокрема місцеве профтехучилище, технікум, ЗОШ, вагоноремонтний завод тощо.

У Долинській соціалісти, особливо А.Федунець – перший секретар райкому, постійно підтримують ідею таки запуску місцевого ГОРОРу, бо там вся надія на роботу, зарплату, життя.

За сприяння соціалістів у Новомиргородському – М.Пономаренко, Новоукраїнському – Л.Городницька, Петрівському – В.Івахненко районах здійснені реальні заходи з газофікації населених пунктів.

Якраз соціалісти добились створення Дирекції Новокостянтинівського уранового рудника Маловисківського району, що сприяло залишення податків у області. П’ять років перший секретар райкому О.Небога очолював райдержадміністрацію. Район за показниками практично завжди входив у першу десятку, мав найбільшу середню заробітну плату, багато зрушень у ЦРЛ, забезпечення ЗОШ автобусами, інвалідів автотранспортом тощо. Нова влада замінила його на «активіста» від правладної партії, якому не вистачило місця у Ульяновському районі. І відразу стало відчутно: район опустився на 17 місце, розпочався процес розбазарювання землі і т.д.

Вся Україна знає першого секретаря Компаніївського району П.Романенка, який на громадських засадах опікується молоддю, відволікає значну її частину від вулиці у спортивні секції.Доклали зусиль соціалісти і до проблеми захисту землі, кінзаводу. Значна частина Компаніївки бажає повернути його до керма селища.

За ініціативи соціалістів В.Кононенко - Бобринецький, О.Шевченка, А.Сікорського – Знам’янський, М.Ляшенко - Новгородківський, М.Ярошенка - Олександрівський, Н.Д.Горобець - Устинівський, Н.Мінайченко – Олександрійський район були своєчасно проведені сесії майже усіх районних рад, збір підписів інші заходи, де були прийняті звернення про продовження мароторію на продаж сільськогосподарської землі. Верховна Рада України продовжила такий мароторій. Запитується, а якби не було соціалістів, щоб було?

Вся категорія людей, які відносяться до дітей війни у всій Україні, в тому числі і області знає, що їх проблемами опікається Соцпартія із 2006 року, у всіх райокомах, міськкомах першими секретарями місцевих організацій надається безкоштовно допомога у оформленні документів до суду. Кожен хто пройшов судове засідання уже одержав від півтори до двох тисяч грн.

За ініціативи соціалістів були реструктуризовані борги підприємств м. Світловодська – О.Прилуцький.

У Олександрії – В.Максименко повернуто у державну власність частина буровугільних розрізів, неодноразово вертали борги по заробітній платі шахтарям.

Щодо Кіровограда, то інформація про діяльність фракції соціалістів у міськраді добре висвітлена у ЗМІ. Хто не знає першого секретаря міськкому Олену Костенко? Тут передній край фронту боротьби за збереження землі від розбазарювання, теплогенеруючих підприємств, кодоканалу, недопущення надбудов на старих будинках у центі міста.

Якби не соціалісти, то не було б уже Онуфріївського – Р.Сенипостіл, Т.Вінник та  Роздільненського Компаніївського району кінзаводів.

Люди добре розуміють першого секретаря Світловодського райкому О.Шаповала, якого знають у кожному селі за добрі справи, систематичну системну допомогу: школи, Будинки Культури, дороги, вугілля, газифікація, котельні і т.д.

Перераховано лише незначна частина добрих справ соціалістів. Якщо їх не буде у місцевих радах і туди потраплять лише ті, хто слухняно буде піднімати руку за вказівкою представників влади від бізнесу, що тоді буде?

Агітувати не буду. Вирішувати свою долю повинні самі виборці. Чи можна жити хоч трішки краще? Так можна. Слід бути обачним на виборах.

З повагою, Микола Садовий!

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 1112 | Додав: Administrator | Теги: Вибори, Садовий, Звернення, Кандидат, депутат, СПУ


Пошук
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz