П`ятниця, 26.04.2024, 05:08
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Загальні новини
« 1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 »
Інформуємо, що у відповідності до:
1) розподілу ефірного часу щодо черговості надання ефірного часу Соціалістичній партії України на регіональному радіо:
Кіровоградською обласною державною телерадіокомпанією 24 вересня 2012 року 20.00-20.10, 21 жовтня 20.00-20.10

2) розкладу виходу рекламних роликів Соціалістичної партії України на регіональному телебаченні:
Кіровоградською обласною державною телерадіокомпанією 17 вересня 2012 року 21.00-21.10, 17 жовтня 21.00-21.10

3) черговості друкування передвиборної програми Соціалістичної партії України в регіонах:
в газеті Кіровоградської обласної ради та обласної державної адміністрації "Народне слово" 11 жовтня 2012 року на 3 шпальті

МАЖОРИТАРНИКИ!!!
Одномандатний виборчий округ № 99
2 Короб Сергій Миколайович 10.09.2012 21:30-21:50 "Кіровоград"
2 Короб Сергій Миколайович 13.09.2012 9/2 Народне слово

Одномандатний виборчий округ № 103
5    Великий Іван Дмитрович    22.10.2012    21:20-21:40    "Кіровоград"
9    Великий Іван Дмитрович& ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 08.09.2012

Україна в небезпеці. У небезпеці її громадяни. Втрачаємо нашу Вітчизну. Діди і батьки її створювали, ми - розвивали. Тепер вона не належить нам. Народ України бідує, вимирає, все більше зневіряється у справедливості, можливості кращого майбутнього.
Привласнивши в ході так званої приватизації левову частку національних багатств, сьогодні олігархічні клани зазіхають на останнє - українську землю, аби назавжди зробити громадян України своїми наймитами.
Далі байдуже спостерігати за трагедією нашої Вітчизни - не можна!
Виходом із цієї ситуації є шлях розбудови суспільного ладу, перевіреного практикою цивілізованих європейських держав, заснованого на принципах Свободи, Справедливості та Солідарності, програмної мети Соціалістичної партії України - демократичного соціалізму.
Першим етапом досягнення цієї мети є вирішення кардинального питання - про владу. Для нашої партії влада не самоціль, а знаряддя, необхідне для зміни суспільства, забезпечення повновладдя трудящих.
СПУ розпочинає рішучу боротьбу за повне "перезавантаження" країни, повернення народу незаконно награбованого, знищення корупції, утвердження суспільного ла ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 08.09.2012

Перший день осені завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя. Тож сьогодні, 1 вересня, сердечно вітаємо вас із початком нового навчального року!
Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують країною знань чимало маленьких українців. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаємо їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.
А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого щему, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти з гідністю, аби накопиченого за всі шкільні роки багажу знань вистачило для продовження навчання у вищій школі. Бажаємо вам жаги ставати ще кращими, сильнішими та успішними людьми.
Щиро вітаємо студентів, для яких сьогодні також починається новий навчальний рік. Від вашої небайдужої життєвої позиції великою мірою залежить майбутнє країни. Тож бажаємо вам муд ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 01.09.2012

Вітаємо вас із наступаючим світлим святом Української Державності – Днем незалежності. Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.
Нам випала висока місія здійснювати мрію багатьох поколінь наших предків – бути господарями на своїй землі, плекати її і прикрашати своєю працею, у добробуті, безпеці та злагоді ростити дітей, мирно і приязно жити з сусідами.

Від щирого серця й від усієї душі зичимо вам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах. Нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я незалежної демократичної процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

Кіровоградський обком СПУ
Розділ: Загальні новини | Дата: 24.08.2012

Соціалістична партія України зареєструвала виборчий список в багатомандатному окрузі на вибори народних депутатів України, які відбудуться 28 жовтня 2012 року.
Серед 156 кандидатів, які зареєстровані у виборчому списку в багатомандатному окрузі на вибори народних депутатів України від соціалістичної партії України, є чотири представника Кіровоградського обласного комітету.

Гавриленко Олександр Анатолійович - народився 23 липня 1973 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор з маркетингу, ТОВ "Прінт-Імідж", член Соціалістичної партії України, проживає в місті Кіровограді, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 19.

Самородченко Сергій Миколайович (на фото з виборцями) - народився 6 липня 1975 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, Онуфріївський селищний голова, член Соціалістичної партії України, проживає в смт Онуфріївка Кіровоградської області, судимість відсутня, включений до виборчого спи ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 21.08.2012

Вітаємо з днем народження Першого секретаря Кіровоградського обласного комітету Соціалістичної партії України Садового Миколу Ілліча! Хай доля буде прихильною до Вас і Ваших близьких, наділить ще багатою низкою щасливих літ, сповнених радістю й міцним здоров’ям. Сімейного затишку, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Добра і сонця Вам на довгі роки!

Кіровоградський обком СПУ
Розділ: Загальні новини | Дата: 20.08.2012

Учасники XVIII з‘їзду Соціалістичної Партії України погодили передвиборчу програму СПУ та затвердили кандидатів у народні депутати на виборах до Верховної Ради 2012 року по багатомандатному виборчому округу.

Ви можете змінити систему владу в Україні! Для цього Вам треба лишень проголосувати за СПУ на сайті Цензор.Нет http://vybory2012.censor.net.ua/ru/voting .
Сьогодні Ви підтримуєте соціалістичну ідею, а завтра - отримуєте РЕАЛЬНІ соціальні гарантії!

Кіровоградський обласний комітет Соціалістичної партії України.
Розділ: Загальні новини | Дата: 08.08.2012

28 червня 1996 року увійшло в новітню історію нашої держави як День великого загальнонаціонального консенсусу, верховенства національних інтересів над швидкоплинною політичною кон’юнктурою. Прийнята цього дня нова Конституція суверенної України втілила досягнення вітчизняної й світової конституційної науки та практики конституційного будівництва, викристалізувала національну ідею, відобразила ментальність, волю та прагнення українського народу до власної національної державності.

Нехай же в цей урочистий день повсюди панує світлий настрій, міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі.
Кіровоградський обком СПУ
ворон безплатноворон безплатноуголок стальной< ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 28.06.2012

Шановні представники молодого покоління! Від щирого серця вітаємо вас із Днем молоді!
Молодість – це найкраща пора в житті людини, це час надій та відкриттів, випробувань та помилок. Час кохання, віри у власні сили і прагнення перетворити світ. Молодим відкриті усі дороги, підвладні будь-які вершини. Молодь – це сила, за якою майбутнє нашої громади та України.
У цей святковий день бажаємо вам великого людського щастя, світлої долі, фізичної та духовної сили, упевненості в завтраш-ньому дні. Зичимо кожному якнайдовше зберегти в душі чистоту помислів, честолюбство планів та нестримну енергію для їх здійснення, а також те, що є основною рушійною силою молодості – віру. Залишайтеся завжди молодими!
Кіровоградський обком СПУ!
аренда автокранов киев ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 24.06.2012

Прийміть найщиріші вітання з нагоди одного з величніших християнських свят – Трійці!
У цей світлий день Святий дух зійшов до апостолів, благословив їх нести в світ силу Христової віри й істини.
Різні народні обряди супроводжують святу Трійцю зеленими барвами, символізуючи оновлення світу, розквіт життєвих сил, вселяють надію на краще майбутнє, примножують прагнення жити в мирі та творити добро на рідній землі.
Тож нехай це свято надихає всіх вас на добрі справи, наповнює серця любов’ю до ближніх, дарує кожному сімейний затишок і добробут, несе щастя і впевненість у майбутньому.

Кіровоградський обком СПУ
контроль качества +на строительстве мостов. Технадзор
Розділ: Загальні новини | Дата: 03.06.2012



Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz