Четвер, 16.05.2024, 09:26
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 42 43 »

Кіровоградська обласна організація Соціалістичної партії України спільно із освітянськими профспілками, Аграрною партією та партією пенсіонерів 1 травня провела мітинг присвячений Міжнародному дню боротьби трудящих за право бути захищеним в існуючому олігархічному українському суспільстві.

У своєму виступі Голова СПУ, перший секретар Кіровоградського обкому Микола Садовий звернув увагу присутніх на загострення соціальної напруги у державі, на неспроможності нинішньої системи влади відновити економіку країни і відповідно захистити український народ від диких, небачених злиднів. Чверть віку в Україні проводяться так звані реформи ... Читати далі »

Дата: 02.05.2017

26 квітня у Києві відбулося засідання круглого столу лівих та лівоцентристських партій і громадських організацій соціальної спрямованості на тему "Соціально-економічний розвиток України".

Соціалістичну партію України на засіданні круглого столу представляли заступник Голови СПУ з питань ідеології, перший секретар Полтавського обкому СПУ Степан Бульба та заступник Голови СПУ з питань агітаційно-масової роботи, перший секретар Київського міського комітету СПУ Петро Тігунов.

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 30.04.2017

Заява Соціалістичної партії України

За майже 26 років олігархічна влада так і не спромоглася реформувати промисловість України на засадах ринкової економіки, в інтересах усього народу. Поряд із всеосяжною деградацією вітчизняного промислового потенціалу внаслідок грабіжницької приватизації, результатом розпаювання земель і майна колгоспів стало знищення великотоварного сільгоспвиробництва - економічної основи українського села.

Сьогодні, на замовлення олігархів, горе-реформатори мудрують над тим, як забрати у людей останнє – земельні паї. Саме так слід розцінювати плани запровадження вільного ринку землі. Водночас продовження мораторію на продаж сільськогоспод ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 26.04.2017

В последнее время вокруг нашей партии произошло немало невероятных событий: исключенный из СПУ гражданин Устенко провел фейковый «съезд», но хуже всего то, что Минюст, перейдя все границы законности, принял положительное решение по документам Устенко и информация о якобы новом составе «руководящего органа» СПУ была внесена в реестр. Когда я прочел список, в большинстве состоящий из лиц, не имеющих никакого отношения к СПУ, честно говоря, испытал огромный шок! Это и побудило меня написать эту статью. Данная статья – мое мнение, содержащее оценочное суждение и предположения, но оно окончательно и обжалованию не подлежит!

 «По плодам судите…»

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 21.04.2017

28 березня 2017 року Голова Соціалістичної партії України, перший секретар Кіровоградського обласного комітету СПУ Садовий Микола Ілліч та перший секретар Кіровоградського міського комітету СПУ Дробін Андрій Анатолійович на прес-конференції повідомили про чергову спробу рейдерського захоплення партії.

Під час прес-конференції було наголошено, що події в Україні останніх днів дають підставу стверджувати, що органи державної влади, включаючи й силовиків не забезпечують главенства Закону у державі, що породжує у людей правовий нігілізм, розчарування у можливість побудувати правову державу. Яскравим прикладом специфічної діяльності у цьому напрямку є Міністерство юстиції України та його підрозділи на місцях. ЗМІ майже щодня повідомляють рейдерські захоплення підприємств, установ, квартир, м ... Читати далі »

Дата: 29.03.2017

У приміщенні Соціалістичної партії України 11 березня 2017 р. відбулося чергове засідання Політради. З доповідями про сучасний стан в українському суспільстві та у Соцпартії й завдання на найближчий період виступили Голова СПУ Микола Садовий та Лідер СПУ Володимир Левцун.

В обговоренні доповідей взяли участь перші секретарі обкомів Степан Бульба, Ярослав Костюк, Олег Цуркан, Ніна Ковальчук, Ярема Овчарчин, Руслан Станіщук, Тетяна Одінцова, Сергій Малиновський, Петро Тігунов, Олександр Дубінський, Марина Вайсер, Іван Мусієнка, Роман Поліщук, Дмитро Колесник.

... Читати далі »

Дата: 13.03.2017

28 лютого 2017 р. прес-служба прокуратури Кіровоградської області повідомила, що Слідчим відділом прокуратури Кіровоградської області за оперативного супроводу СБУ в області припинено злочинну діяльність угрупування під назвою "Білі леви", учасники якого, в тому числі і двоє правоохоронців, вчиняли грабежі, розбої та вимагання.

Прес-служба далі повідомляє, що до своєї злочинної діяльності вказані особи також залучали неповнолітніх. Злочини вчинялись під лозунгами боротьби з потенційними педофілами, при цьому встановлено, що один із організаторів групи перебував у інтимних стосунках із неповнолітньою, зазначають у прокуратурі.

... Читати далі »

Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 08.03.2017

Кіровоградський обласний осередок Соціалістичної партії України розпочав новий календарний рік з проведення пленуму. На заході були присутні представники з усіх районів Кіровоградської області та м.Кропивницького (Кіровограда). Учасники заходу обговорювали актуальні питання політичного життя області, план організаційно-політичних заходів на 2017 рік та вчергове одноголосним голосуванням підтвердили повноваження Миколи Ілліча Садового як керівника – першого секретаря Кіровоградської регіональної партійної організації Соціалістичної партії України.
Розділ: Загальні новини | Дата: 30.01.2017

Шановні співвітчизники, дорогі товариші!

 Від щирого серця вітаємо вас з Новим 2017 роком і Різдвом Христовим!

Поза всяким сумнівом, новорічні та різдвяні свята належать до найулюбленіших свят нашого народу. Прагнення до оновлення, до кращого майбутнього надихають людей на хороші справи, зміцнюють віру в торжество справедливості й добра. 

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 01.01.2017



Пошук
Форма входу
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz