Понеділок, 29.04.2024, 15:21
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 42 43 »



14 жовтня християни східного обряду відзначають Покрову Пресвятої Богородиці. З 1999 року це свято в Україні відзначають як День українського козацтва. А з 2014 року указом Президента України П.Порошенка на цю дату призначено День захисника України. Тож соціалісти Кіровоградщини відзначили цей день у с.Верблюжка прибиранням братської могили захисників, що полягли у боях за визволення української землі, та покладанням квітів. Вічна пам'ять героям!



                                                                                                                         & ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 17.10.2017

30 вересня 2017 року відбувся черговий з'їзд Соціалістичної партії України. Активними учасниками заходу стали і представники Кіровоградщини. На даному з’їзді переважною більшістю голосів Головою СПУ було обрано Сергія Капліна.



                                                                                                                                                                                  ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 01.10.2017

22 серпня 2017 р. Херсонська обласна партійна організація Соціалістичної партії України зустрічала Голову СПУ Миколу Ілліча Садового та народного депутата України, Лідера Соціал-демократичної партії Сергія Миколайовича Капліна. Зібрання партійного активу відкрив перший секретар Херсонського обкому СПУ Валерій Васильович Висовень.

Голова СПУ М.Садовий поінформував присутніх про ситуацію навколо СПУ у зв’язку з тим, що Міністерство юстиції України не виконує рішення Вищого адміністративного суду м. Києва від 13 червня 2017 р., яке зобов’язує взяти до відому постанову ХХ-о з’їзду СПУ у частині ліквідації посади Лідера партії та взяти до уваги зміну керівництва СПУ. М.Садовий наголосив, що партія виграла всі суди і знаходиться на шляху відновлення. Соціалістична партія Україн ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 25.08.2017

19 серпня 2017 р. у Кропивницькому відбулася зустріч активу Кіровоградької обласної організації Соціалістичної партії України з Головою Соціалістичної партії України Миколою Садовим та Лідером Соціал-демократичної партії Сергієм Капліним – народним депутатом України. На зустрічі були присутні делегати ХХІ-ї партійної конференції, члени обкому, члени райкомів, міськккомів і представляли 21 районну та 4 міські організації.

В ході зустрічі Голова СПУ Микола Садовий поінформував присутніх про ситуацію навколо СПУ. За три тижні нинішня зустріч є 17-ою ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 21.08.2017

18 серпня 2017 р. Миколаївська обласна партійна організація СПУ стала 15-ою , де відбулася зустріч партійного активу з Миколою Садовий – Головою СПУ та Сергієм Капліним – народним депутатом України, Лідером Соціал-демократичної партії. Збори відкрила перший секретар Миколаївського обкому СПУ Тетяна Одінцова. Учасники зустрічі привітали з Днем народження Миколу Садового, що в певній мірі дало поштовх для відвертої розмови у частині виходу з кризи СПУ та створення виборчого блоку СПУ й СДП до наступних президентських виборів та виборів об’єднаних громад.

Учасники зустрічі одноголосно прийняли резолюцію «Не допустимо рейдерського захоплення СПУ! Неонацизму – НІ!»
 

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 20.08.2017

З ЮВІЛЕЄМ!!!

 

Серпень один із найщедріших місяців року, тому не дивно, що 20 серпня 1947 року народився такий багатий душею та розумом, багатогранний, талановитий чоловік – Садовий Микола Ілліч. Знаменно, що майже усе своє життя Микола Ілліч присвятив боротьбі за прогрес, справедливість, торжество розуму та демократії у нашій країні.

Багатогранна діяльність Садового ... Читати далі »

Дата: 17.08.2017

16 серпня 2017 року в рамках Всеукраїнського туру відбулася чергова зустріч Голови Соціалістичної партії України (СПУ) Миколи Ілліча Садового та Народного депутата, лідера Соціал-демократичної партії (СДП) Сергія Миколайовича Капліна з представниками СПУ, СДП та інших політичних сил та громадських організацій. Цього разу зустріч відбулася на гостинній черкаській землі. На заході були окреслені напрямки співпраці всіх політичних сил, що відстоюють соціальну справедливість та захищають права простих людей і презентований спільний прапор. Збори партійних активістів Черкаських обласних організацій СПУ-СДП пройшло в атмосфері повного взаєморозуміння, твердої віри в те, що лише об’єднаними зусиллями соціалістів і соціал-демократів можна протистояти наступу олігархії на права людей праці, захистити їхні інтереси, добитися реальних змін на краще для всі ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 16.08.2017

06 серпня 2017 р. перший секретар Кіровоградського обкому Соціалістичної партії України, Голова СПУ Микола Садовий провів нараду активу Світловодської, Олександрійської і Знам’янської районних та Світловодської, Олександрійської і Знам’янської міських організацій СПУ, де розглянуто питання про ситуацію у партії у зв’язку з намаганням рейдерським способом захопити СПУ. На нараді прийнято звернення до обласного комітету провести пленум обкому та обласну конференцію з метою провести черговий з’їзд СПУ.

Прес-центр обкому СПУ

Дата: 08.08.2017

05 серпня 2017 р. Голова Соціалістичної партії України, перший секретар Кіровоградського обкому Соціалістичної партії України Микола Садовий провів нараду активу Устинівської та Бобринецької районних організацій СПУ, де розглянуто питання про ситуацію у партії у зв’язку з намаганням рейдерським способом захопити СПУ. На нараді прийнято звернення до обласного комітету провести пленум обкому та обласну конференцію з метою провести черговий з’їзд СПУ.

Прес-центр обкому СПУ
Розділ: Загальні новини | Дата: 08.08.2017



Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz