Понеділок, 29.04.2024, 13:26
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 42 43 »

Сьогодні члену бюро Кіровоградського обкому СПУ виповнилося 95! Коли ми зайшли до квартири, то застали її за комп’ютером – проглядала новини дня. Вона в курсі справ у державі, має свою точку зору на міжнародні події, нещодавно зустрічалася з керівництвом обласного центру і внесла ряд пропозицій до програми збереження пам’яток історії та архітектури. Вона зовсім не схожа на свої 95 – є лише безмежний життєвий досвід.

Після привітань і обміну думками Анна Павлівна напам’ять прочитала «Вчерашних девочек и мальчиков своих» Анни Велик , а потім перейшла на класику. Все перетворилося у цікавий незвичний вечір, де звучали привітання, побажання, музика , поетика і величезне бажання на ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 17.11.2018

Шановні однопартійці та прихильники Соціалістичної партії України!

26 жовтня минає 27 років з дня створення Соціалістичної партії України – першої української лівоцентристської партії, яка основою своєї програми проголосила високі принципи європейського - демократичного соціалізму: «Свобода. Справедливість і рівність. Солідарність».

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 26.10.2018

Шановні однодумці, друзі!

Сьогодні для членів Соціалістичної партії України, наших прихильників урочистий день. Рівно 27 років тому у Києві відбувся установчий з’їзд нової в Україні, лівоцентристської політичної сили, яка визначила своєю програмною метою розбудову України як демократичної, соціальної, правової держави, де утверджується система відносин демократичного соціалізму, справедливості, свободи і солідарності, постійного поліпшується життя людей.

Тоді стати соц ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 26.10.2018

Вічна пам'ять всім, хто загинув захищаючи мир!
Окремою сторінкою в історії української держави стала війна на сході країни, яка принесла чисельні жертви. Тому Алея Слави загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, на меморіальному комплексі «Фортечні вали» збирає багато людей, які схиляють голови в знак пам’яті.
Урочисті заходи за участі членів Соціалістичної партії України відбулися й у районах області. Наймасовішими вони були в у Бобринецькому, Вільшанському, Добровеличківському, Компаніївському, Маловисківському, Онуфріївському районах.
Члени Соціалістичної партії України в Кіровоградської області долучилия до привітання сивочолих ветеранів. Так, перший секретар обласного комітету СПУ привітав з Днем Перемоги Медведєву Ганну Павлівна – учасника бойових дій у тій страшній війні. 
У заході взяли участь керівництво міста та області, ... Читати далі »
Дата: 10.05.2018

Нині перше травня відзначається у 142 країнах світу в тому числі і в Україні. На гаслах трудящих всього світу містяться вимоги Миру, Свободи, Рівності, Солідарності, Роботи, Заробітної плата, Пенсії. З такими ж вимогами на самих різноманітних заходах взяли участь і члени Соціалістичної партії України.

Найбільш масовим був марш соціалістів, соціал-демократів, профспілок, партії зелених у м. Києві, який очолив Голова СПУ С.Каплін. Багатотисячна колона пройшла Хрещатиком. Хода завершилася мітингом.

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 02.05.2018

Першотравневі заходи відбулися у більшості населених пунктів Кіровоградської області. Найбільш масовими стали зібрання у ряді районних центрів (Бобринець, Вільшанка, Добровеличківка, Знам’янка, Компаніївка, Мала Виска, Устинівка) та місті Кропивницькому.

На площі біля будинку профспілок у місті Кропивницькому Першотравень зібрав членів Соціалістичної партії України та профспілок області.

Цього сонячного дня людей об’єднали лозунги: «Висока якість педагогічної праці = ви ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 01.05.2018

11 квітня 2018 р. відбулося засідання Політвиконкому, де заслухано інформацію Лідера СПУ Володимира Левцуна та членів Політвиконкому Політради СПУ про стан правової та партійно-політичної роботи в партії. Тривалий час питання про виконання Міністерством юстиції України рішення Вищого адміністративного суду України від 13 червня 2017 р. з розблокування Статутної діяльності не вирішується. В результаті залишаються невизначеними участь СПУ у майбутніх президентських, парламентських та місцевих виборах та інші питання.
Одночасно за інформацією з обкомів СПУ в партійних організаціях зберігається єдність, ніяких переходів членів СПУ до інших партій не відбувається. Взаємовідносини з лівими та лівоцентристськими партіями будуються на партнерських засадах.
З метою широко обговорити питання про ситуацію в СПУ та найближчі перспективи її діяльності вирішили скликати засідання Політради СПУ 28 квітня 2018 року. Доповідачем визначено Голову Політвиконкому ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 16.04.2018

Новий рік та Різдво – це родинні свята, це час, коли вся сім’я збирається разом. Це радісний час – дні милосердя, доброти, всепрощення. Це чарівний період, протягом якого люди сповнюються позитивом та надією. Кіровоградський обласний комітет Соціалістичної партії України давно став однієї великою родиною. То ж і ці великі свята члени ОК СПУ відзначають разом.

То ж Кіровоградський обласний комітет Соціалістичної партії України щиро вітає всіх з новорічними та різдвяними святами, бажає миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров’я та всіх б ... Читати далі »

Дата: 14.01.2018


Наша країна пережила вже не один майдан, бачила і перезавантаження влади, і боротьбу з корупцією, пізнала всі тяготи військових дій на своїх східних кордонах.
Ось добігає свого завершення останній місяць осені 2017 року, і ми знову спостерігаємо намети та шини на вулиці Грушевського (м.Київ). З тих коротких написів, які розташовані на наметах мітингувальників, бачимо, що вони мало чим відрізняються від лозунгів майдану 2014 та інших років. То можливо попередні всі зміни були лише фікцією? За що гинули і гинуть наші співвітчизники? Хто дасть відповідь на запитання? Чому знову намети і шини під Верховною Радою України?
                                       ​​​​​​​                        &nbs ... Читати далі »

Дата: 26.11.2017

25 листопада 2017 року відбулось чергове засідання Політвиконкому СПУ, на якому Голова Соціалістичної партії України Сергій Каплін виступив з доповіддю про розвиток Соціалістичної ідеї в Україні та Європі. Він визначив завдання СПУ з реалізації її програми.

На зазначеному зібранні з доповіддю виступив перший заступник голови СПУ, перший секретар Кіровоградського ОК СПУ Микола Садовий. Він запропонував ряд першочергових заходів Політвиконкому на грудень 2017 – січень-лютий 2018 року.

Прийнято рішення про скликання засідання Політради СПУ у грудні 2017 року.

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 26.11.2017



Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz