Четвер, 25.04.2024, 02:56
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 ... 42 43 »

Шановні співвітчизники, дорогі товариші!

Результати цьогорічних виборів Президента і Верховної Ради України засвідчили тотальну недовіру українських громадян до політичних сил, які протягом усіх років незалежності знаходилися при владі. Народ України потужно і переконливо висловився за необхідність кардинальних змін у всіх сферах суспільного життя. Новий Президент і партія-переможець отримали владу, необхідну для здійснення реформ, здатних реально змінити ситуацію на краще. Соціалістична партія України, яка зусиллями кримінальних кланів шляхом рейдерського захоплення і беззаконня з боку Міністерства юстиції вже понад п’ять років відсторонена від участі у виборах всіх рівнів, ще раз заявляє про підтр ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 24.08.2019

Саме під таким гаслом 23 липня 2019 року в місті Кропивницькому біля будівлі міськради відбулася акція на підтримку родини Олександра Собченка.

51-річний Олександр Собченко помер минулого тижня під час затримання його патрульною поліцією. У прес-службі поліції заявляють, що поліцейські не причетні до смерті чоловіка, і їхньої вини в цьому немає. Думка очевидці інша. Інцидент розслідує прокуратура міста Кропивницького.

Учасники мітингу вимагають чесного розслідування справи Олександра Собченка.

Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 23.07.2019

Шановні друзі та однопартійці!
Щиро вітаю Вас із Днем Конституції України!
Конституція – це основний документ держави, що є головним оберегом її державності й демократії. Конституція визначає Україну як суверенну і незалежну, демократичну, соціальну, правову державу.
Нині Україна перебуває на етапі свого розвитку. Тож у цей день хочу побажати всім українцям, нехай демократичні засади і принципи, що визначені Конституцією України, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності і порядку прийде до серця кожного громадянина нашої країни.
Бажаю всім, щоб мир, добробут, злагода і взаєморозуміння сприяли подальшій розбудові нашої держави.
Зі святом Вас!
Дата: 28.06.2019

У Полтаві відбулося чергове засідання Політвиконкому Політради Соціалістичної партії України. З інформацією про окремі оцінки суспільно-політичної ситуації в державі після президентських виборів та визначення подальших дій СПУ виступив Голова СПУ М.Садовий, члени Політвиконкому С.Бульба, В.Сільченко, Л.Мордовець, П.Тігунов, О.Дубінський, В.Левцун. За результатами президентських виборів 2019 р. в країні склалася ситуація, яка переконливо доводить, що незважаючи на наявні розбіжності та різні політичні погляди громадяни України і політичні сили в першому і другому турах дружно проголосували проти тієї політичної системи, яка сформувалася в Україні.
Політвиконком прийшов до висновку, що непередбачуваних подій не сталося. Дії нового Президента України знах ... Читати далі »

Дата: 02.06.2019

Соціалісти Кіровоградщини вшановують пам'ять загиблих у Другій світовій війні не лише 9 травня. Так перший секретар Кіровоградського ОК СПУ 11 травня поклав квіти до братської могили у с. Верблюжка, а 17 травня згадали партизанів Чорного лісу, які віддали своє життя за мирне небо над Україною.
Дата: 18.05.2019

Кіровоградщина традиційно відзначила День ПЕРЕМОГИ покладанням квітів до вічного вогню, могил загиблих воїнів та обелісків. 
Члени Кіровоградського ОК СПУ відвідали члена бюро обкому, учасника бойових дій Медвєдєву Ганну Павлівну. Вона поділилася власними спогадами про період війни.
Згадали в цей день і всіх тих, хто поклав своє життя під час АТО. 
Вічна пам’ять героям!

Ми знову прийдемо до вічного вогню,
Рокам ніколи пам’яті не стерти
Про тих, хто пережив страшну війну,
І тих, хто залишивсь в обіймах смерті.
Ми знову прийдемо до вічного вогню...
Із нами прийдуть і онуки й діти,
Щоб ветеранам до землі вклонитись,
Щоб вшанувати їхню сивину.
Нехай Господь дарує їм літа,
Тепло і затишок, щасливі дні безхмарні.
Нехай щороку зелень молода
Встеляє килимом стежки у завтра.
Розділ: Загальні новини | Дата: 09.05.2019

З Днем Перемоги, Пам’яті та примирення!
Дорогі співвітчизники, шановні друзі, ветерани Другої світової війни!
74 роки відгриміли залпи салютів, сповіщаючи світ про закінчення найкривавішої війни, в якій народи Антигітлерівської коаліції ціною мільйонів життів найкращих своїх синів і дочок захистили земну цивілізацію від жахіть нацизму. 
Достойне місце серед переможців по праву належить Українському народові.
Низько вклоняємося пам’яті тих, хто поліг на полі брані, всіх безвинних жертв жорстокої бойні, виражаємо вдячність учасникам війни і трудівникам тилу, які винесли на своїх плечах тягар воєнних лихоліть і відбудували країну в не менш тяжкі повоєнні роки.
Хто з них міг подумати, що коли-небудь їхні нащадки воюв ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 07.05.2019

Соціалісти Кіровоградщини активно відзначили День Міжнародної солідарності трудящих у боротьбі за свої права – 1 Травня. У більшості районних центрів проведено покладання квітів до пам’ятників трудової слави, на могил відомих людей – Героїв Соціалістичної праці О.В.Гіталова, Л.Й.Шліфера (двічі Герой), В.М.Гуртового, І.Г.Ткаченка, В.О.Сухомлинського, В.М.Хавренка, Н.А.Ленгауер, Г.К.Лубенця та ін. 
У обласному центрі відбулася демонстрація громадян міста та мітинг, на якому прийнято резолюцію з протестом проти наступу влади на права людей праці, непомірний ріст цін на товари першої необхідності, комунальні послуги, газ, електроенергію. Учасники мітингу вимагають припинити війну на сході.
У цей день працівники ДТСАФ відзначили 80-річчя цієї громадської організації. Соціалісти Олександрівського району здійснили пробіг до Кропивницького на відремонтованих власними руками авт ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 03.05.2019

Шановні товариші, друзі!

Політвиконком Політради Соціалістичної партії України щиро вітає Вас і Ваші родини з Першотравнем – святом миру і вільної праці на оновленій землі, яке стало в Україні традиційним. Цей день відзначається у 143 країнах світу починаючи із Чикагських подій 1886 р., як день трудівника, день солідарності та взаємної підтримки трудящих усього світу у прагненні жити заможно в мирному, демократичному суспільстві. 
Нехай це чудове свято додасть справжнім соціалістам і нашим прихильникам наснаги, оптимізму і впевненості у власних силах, допоможе осягнути глибину життєствердних ід ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 01.05.2019

Щиро вітаю Вас із найпрекраснішим св'ятом весни - Міжнародним жіночим днем 8 березня. Від усієї душі бажаю Вам щастя і вдачі, любові і добра! Нехай поруч з Вами завжди будуть гідні люди, а серед них чоловіки, з яким будуть нестрашні будь які негоди. Бажаю ,щоб кожний день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із життєвою впевненістю і спокоєм. Хай у Ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут.

Голова Соціалістичної партії України Микола Садовий

Розділ: Загальні новини | Дата: 08.03.2019



Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz