П`ятниця, 29.03.2024, 07:28
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2016 » Липень » 24
Член бюро Кіровоградського обласного комітету Соціалістичної партії України С. Короп на засіданні громадської ради при Кропивницькому (Кіровоградському) міськвиконкомі ініціював звернення до депутатів міськради. Суть ініціативи полягає в тому, щоб на черговому засіданні сесії міськради, яке відбудеться 26 липня 2016 р., депутати звернулися до Кабінету Міністрів, Верховної Ради та Президента України з вимогою накласти мораторій на підвищення тарифів до кінця 2016 року. Громадська рада одноголосно проголосувала за внесену пропозицію. Черга за депутатами.
Розділ: Загальні новини | Дата: 24.07.2016

За повідомленням прес-центру ГУ статистики в Кіровоградській області обсяг експорту в Кіровоградській області товарами у січні–травні 2016 році становив 141,2 млн дол. США. Порівняно з аналогічним періодом 2015 року обсяг експорту товарів зменшився на 21,3%. Імпорт у зазначений період станов 64,9 млн дол. та збільшився в 1,6 раза.
Область експортувала товари до 84 країн світу. Найбільше товарів експортовано до Російської Федерації, Індії, Єгипту, Нідерландів, Білорусі. У товарній структурі переважали жири та олії тваринного або рослинного походження, продукти рослинного походження, машини.
Розділ: Загальні новини | Дата: 24.07.2016

Кіровоградський обласний комітет Соціалістичної партії України звернувся до депутатів районних, міських рад з вимогою підтримати звернення частини обласних рад щодо необґрунтованості тарифної політики для населення України.
Соціалісти звертаються до депутатів з вимогою проаналізувати бюджет сімей населення і відповісти на запитання: чи платежеспроможні люди виконати рішення нинішнього уряду країни щодо значного підвищення тарифів? Адже на такі дії ринок спрацював негайно і ціни відразу полізли вверх практично на всі товари. За повідомленням з райкомів, міськкомів області такого тягаря населення не витримає. То куди йдемо?
Соціалісти нагадують, що обов’язком кожного депутата є захист Конституційних соціальних прав громадян. 
Розділ: Загальні новини | Дата: 24.07.2016

За повідомленням "Гречка" раніше у Кропивницькому затримали двох поліцейських, що вимагали гроші з чоловіка, якого за сфабрикованою справою звинувачували у розбещенні неповнолітніх.
Згодом детальніша інформація про жертву з'явилась в офіційній групі СБУ в Фейсбуці.
Поліцейські нібито підсилали відомому місцевому фотографу "перевірених" дівчат, які просили зробити відверті фотосесії. Отримавши знімки, поліцейські заявили що моделі неповнолітні та відкрили стосовно нього кримінальне провадження.
За не притягнення до відповідальності вони вимагали з чоловіка 8,5 тисяч доларів США. Правоохоронці задокументували, що для залякування фотографа поліцейські проводили у нього вдома несанкціоновані обшуки під час яких незаконно вилучили гроші та цінні речі. Зловмисники навіть "пропонували" чоловіку продати житло, щоб розрахуватися за нібито скоєний злочин.
Розділ: Загальні новини | Дата: 24.07.2016

На засіданні бюро Кіровоградського обкому Соціалістичної партії України розглянуто питання про проведення акцій в зв’язку із Всесвітнім днем боротьби з торгівлею людьми, який відзначається 30 липня. 
На виконання вказаного рішення члени СПУ та прихильники партії проводять зустрічі з людьми, в ході яких здійснять поінформованість громадськості про цю глобальну проблему і привертають увагу до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми.
Прес-центр обкому
Розділ: Загальні новини | Дата: 24.07.2016

Після прийняття Верховною Радою України рішення про перейменування м. Кіровограда на Кропивницький мешканці обласного центру вийшли до міської ради і висловили свою думку.
Довідка.
Під час останніх виборів місцевої влади здійснювалося опитування жителів щодо перейменування міста Кіровограда. В опитуванні взяли участь 45 863 осіб. За назву Єлисаветград висловилося 35153, що складає 76,65% від числа опитаних. За назву Інгульськ проголосувало 4,8 тисяч осіб, Златопіль – 3 тисячі, Кропивницький – 1600 осіб, разом Благомир, Ексампей, Козацький – 3 тисяч осіб.
Єпархія УПЦ висловилася за «повернення назви Єлисаветград».
Науковці Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка провели довготривале дослідження походження назви міста Єлисаветград. Вони прийшли до висновку, що поява міста пов’язана з фортецею Св’ятої Єлисавети, буді ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 24.07.2016



Пошук
Форма входу
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz