П`ятниця, 26.04.2024, 16:43
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Місто Кіровоград
« 1 2 3 4 ... 6 7 »
Депутати Кіровоградської міської ради Микола Садовий – перший секретар Кіровоградського обкому Соцпартії України та Олена Костенко – член бюро обкому звітували на засіданні бюро про виконання своїх депутатських програм за 2015 рік.

За рік було подано відповідно 12 та 18 депутатських запитів, 26 та 34 депутатських звернень, надано матеріальної допомоги на суму близько 80 тисяч грн. в основному на лікування онкохворих громадян, дітей. Зокрема, лише у листопаді Микола Садовий надав матеріальні допомогу тяжко хворому викладачу педагогічного університету на суму 27 тисяч грн, ветерану праці, голові Кіровоградської міської організації «Діти війни» в сумі 4 тисяч грн., вчительці міської школи в сумі 2 тисячі грн. Ще 12 особам надана матеріальна допомога за рахунок залучення спонсорських коштів. 
Повністю виконана програма соціальних ініціати ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 17.12.2015

Депутатський запит до Кіровоградської міської ради першого секретаря Кіровоградського обкому Соцпартії України Миколи Садового, який було прийнято до розгляду ще у 2012 році реалізовано.

Соціальна ініціатива полягала у відновленні пішохідного моста через річку Інгул, який існував з дореволюційних часів аж до 2005 року, а потім його «прибрали», створивши незручності мешканцям міста. Тепер жителям прилеглих до Інгулу мікрорайонів між вул. 50 років Жовтня та Жовтневої революції, щоб добратися до центру міста, середніх шкіл №4, 6, обласного дитячого юнацького центру, магазинів, ринку, педагогічного університету, облради, міськради потрібно витратити 10-15 хвилин, а не годину-півтори, як було раніше з пересадкою на дві маршрутки. Жителі Кіровограда вдячні членам СПУ за вирішення важливої для них транспортної проблеми.
До дня Святог ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 17.12.2015

Тези передвиборчої програми кандидата на посаду Кіровоградського міського голови Дробіна Андрія Анатолійовича:

1. Кіровоград – зелене місто. Потрібно більше нових дерев, скверів, парків, зелених зон.
2. Кіровоград – зручне для життя місто. Підприємства, влада, громадські організації мають працювати на Кіровоградську громаду, кожного жителя, на розвиток міста, що жити в місті було зручно.
3. Будь-які перейменування мають відображати думку громади, тобто здійснюватись лише за згодою людей, а не чиновників.
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 05.10.2015

2 жовтня 2015 року під час прес-конференції Голови Соціалістичної партії України Миколи Ілліча Садового і першого секретаря Кіровоградської міської організації Соціалістичної партії та кандидата на посаду Кіровоградського міського голови Андрія Анатолійовича Дробіна піднімалось питання «Де Соціалістична партія, і чому вона не бере участі у виборах?» 
Керівництво СПУ зазначило, що 1 серпня 2015 року другий етап XX позачергового з'їзду Соціалістичної партії України обрав нове керівництво – Голову партії та Політичну раду СПУ. Головою СПУ став Садовий Микола Ілліч.
Також затверджено нову офіційну символіку СПУ – жовтий напис «Соціалістична партія» зі стилізованою трояндою (за аналогією до європейських соціал-демократів) на яскраво-малиновому прапорі, які давно вже впізнавані в українському суспільстві. Вдосконалено Статут партії (ліквідовано двовладдя в СПУ, розширено ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 05.10.2015

У п’ятницю, 2-го жовтня о 12:00 у Кіровоградському прес-клубі (вул. 50 років Жовтня, 1-а, ТЦ «Копілка», 2-й поверх) відбудеться прес-конференція представників Соціалістичної партії, які дадуть відповідь на питання: Де Соціалістична партія і чому вона не бере участі у виборах?

В прес-конференції візмуть участь:
Микола Садовий, голова Соціалістичної партії України
Андрій Дробін, перший секретар Кіровоградської міської організації Соціалістичної партії та кандидат на посаду Кіровоградського міського голови
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 01.10.2015

Соціалісти Кіровоградської області активно відзначили 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. Історія цього свята має різні періоди: як свято переможців і як вшанування пам’яті тих, хто не повернувся з полю бою, з концтабору, з полону тощо. Член бюро обкому, учасник бойових дій Великої Вітчизняної війни Анна Павлівна Медведєва, член обкому Микола Антонович Матвєйцев, перший секретар обкому СПУ Микола Ілліч Садовий пам’ятають як 9 травня 1992 року біля готелю «Турист» (м.Кіровоград) зібрались близько двохсот соціалістів пройшли ходою до пам’ятника вічного вогню на фортечних валах і поклали квіти, вшанували пам’ять тих, хто захистив країну від фашистів. Після цього були зустрічі з керівниками області та міста. Всі чекали, що скажуть у Києві. Влада обережно повернулась до відзначення Дня Перемоги лише у 1994 році.


Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 11.05.2015

Значна частина учасників відзначення Дня Перемоги на Фортечних валах м. Кіровограда вшановують пам’ять тих, яких було страчено у міських концтаборах і захоронених на кладовищі біля першої міської лікарні. Напевно, не завадить інформувати молоде покоління, що там було розстріляно близько 50 тисяч військовополонених та цивільних. У часи перебудови дане кладовище було занедбане. У 1992 році напередодні 9 травня другий секретар обкому Соціалістичної партії Є. Чабаненко ініціювала суботник соціалістів з приведення кладовища у належний стан. Вона добре знала це місце і все зробила, щоб про нього не забули. Тоді міська партійна організація за два дні виокремила віртуальні могили, зробили пішохідні проходи, привела в порядок пам’ятник. З часом кладовище набуло визнання у владних структурах і сюди кожного року 9 травня приходять тисячі людей, щоб вклонитись загиблим.

Ветеран Великої Вітчизняної війни А.Медведєва

Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 11.05.2015

1 ТРАВНЯ – це день трудівника, день солідарності та взаємної підтримки трудящих усього світу у прагненні жити в мирному, демократичному суспільстві. Це свято миру і вільної праці на оновленій землі, яке стало в Україні традиційним.
2015 року Кіровоградські соціалісти вирішили привернути увагу громадськості до 1 травня організованим вулицями міста Кіровограда автопробігом. Учасники акції їздили вулицями міста на машинах прикрашених прапорами зупиняючись біля пам’ятників та покладаючи квіти.
Гаслами автопробігу були: «Ні підвищенню цін на газ, воду, комунальні послуги, транспорт!», «Кожному громадянину – роботу, гідну зарплату!», «Ветеранам – гарантований соціальний захист держави!», «Молоді – гарантоване перше місце роботи!», «Ні війні!»
В акції взяли участь представники Кіровоградського обласного та міського комітетів СПУ, спілки молодих соціалістів та громадської ради підприємців.
Кіровоградський обласний комітет щиро вітає всіх із Першотравнем. Нехай це чудове свято додасть всім наснаги, оптимізму і впевненості у власних силах ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 02.05.2015

Представники Кіровоградського обласного комітету Соціалістичної партії України увійшли до складу Громадської ради при Кіровоградській обласній держаній адміністрації. 

Громадська рада була створена на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики». Як повідомляється на сайті Кіровоградської обласної держаної адміністрації (http://www.kr-admin.gov.ua/Grada/Ua/new_composition.pdf) установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Кіровоградській обласній держаній адміністрації відбулися 21 березня 2015 року.

До складу Громадської ради при Кіровоградській обласній держаній адміністрації увійшли Гавриленко Олександр Анатолійович (керівник Всеукраїнського об'єднання захисту конституційних прав і свобод громадян «Правозахист» в Кіровоградській області) та Слюсаренко Віталій Станіславович (керівник Кіровоградської обласної організації «Спілка молодих соціалістів»).
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 28.04.2015

25 квітня 2015 року в місті Кіровограді відбулася ХХI звітно-виборча конференція Кіровоградської обласної організації Соціалістичної партії України. В її роботі взяли участь 45 делегатів, обраних на конференціях районних та міських організацій СПУ.

Із доповіддю про діяльність обласного комітету СПУ за звітний період (квітень 2012 р. – квітень 2015 р.) виступив перший секретар обкому, член Політради та Політвиконкому СПУ Микола Ілліч Садовий.
Визначаючи нагальні завдання для членів Соціалістичної партії України на Кіровоградщині Микола Ілліч Садовий наголосив на необхідності прийняття участі у виборах до органів місцевого самоврядування, які заплановані на жовтень нинішнього року. Отже, основним фактором, який визначатиме завдання обласної організації СПУ на найближчу перспективу, є майбутні вибори до місцевих рад.
... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 28.04.2015



Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz