Четвер, 18.04.2024, 23:16
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Місто Кіровоград
« 1 2 3 4 5 6 7 »
У понеділок, 6 жовтня о 12:30 в Кіровоградському прес-клубі (м. Кіровоград, вул. 50 років Жовтня, 1а (ТЦ «Копілка», 2-й поверх) відбудеться прес-конференція лідерів Блоку Лівих Сил.
 
У прес-конференції візьмуть участь:
Володимир Шемаев, голова Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Демократична спілка студентів «Студентська платформа»
Татяна Руденко, голова громадської організації «Кредитний Майдан»
Юрій Букарев, голова ГО «Молодіжний рух СПЕКА»
Олександр Гавриленко, голова Кіровоградської обласної організації «Правозахист»
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 04.10.2014

Список кандидатів у народні депутати України від Блоку лівих сил Кіровоградської області (партійний список).

Дробін Андрій Анатолійович, викладач профтехучилища м. Кіровограда, кандидат педагогічних наук
Слюсаренко Віталій Станіславович, голова студентської ради педуніверситету
Трифонова Олена Михайлівна, доцент кафедри фізики та методики її викладання педуніверситету
Короп Сергій Миколайович, охоронець на підприємстві, м. Кіровоград
Скляренко Віктор Іванович, пенсіонер, селище Вільшанка
Голіусов Олексій Юрійович, директор логістичної служби підприємства, м. Кіровоград
... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 28.09.2014

Відбувся пленум Кіровоградського обкому Соціалістичної партії України. Він був скликаний для визначення наших дій з підготовки до наступних виборів народних депутатів України. Політрада СПУ прийняла рішення про участь СПУ у виборах.

Цитати доповіді першого секретаря Кіровоградського обкому СПУ Миколи Ілліча Садового «Про підготовку обласної партійної організації до виборів народних депутатів ре» на пленумі обкому 06 вересня 2014 року:

Шановні товариші!
Сьогоднішній пленум обкому скликаний для визначення наших дій з підготовки до наступних виборів народних депутатів України. Політрада СПУ прийняла рішення про участь СПУ у виборах. Підготовка до виборів здійснюється у складний для держави час. Тому ми повинні мати досить чітку позицію щодо найголовнішої проблеми України – ситуації на Сході і наша позиція щодо неї.
Зрозуміло, що після 1991 року всі Президенти України, всі скликання Верховної ради не відповіли на головне питання: яким шляхом повинна йти Україна на шляху розвитку, покращення життя її громадян. Буд ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 09.09.2014

Слід віддати належне організаторам Першого Всеукраїнського Форуму лівих і лівоцентристських сил, який відбувся 2 серпня за ініціативи Соціалістичної партії України в місті Батурині, на Чернігівщині.

На думку представника Громадської організації «Правозахист» Олександра Гавриленка, можливість вільно висловлювати власну точку зору говорить на користь Форуму, свідчить про повагу до кожного учасника об’єднання. "У такій обстановці ми можемо ставити перед собою будь-які завдання і з успіхом вирішувати їх", - наголосив він.
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 07.08.2014

9 травня 2014 року жителі міста Кіровограда масово і організовано відзначили чергову річницю Перемоги радянського народу у Великій Вітчизняній війні над німецько-фашистськими загарбниками. Члени Соціалістичної партії України спільно з місцевою владою взяли участь у заходах присвячених цій видатній даті. Зокрема, прийняли участь в урочисті ході до Єлисаветградської фортеці, де знаходиться меморіальне кладовище та поклали квіти до Вічного вогню. У заходах взяли участь соціалісти - безпосередні учасники військових дій Михайло Іванович Гречнєв (член обласної контрольної комісії обкому СПУ) та Анна Павлівна Медведєва (голова ради ветеранів-соціалістів), перший секретар обкому Микола Ілліч Садовий – депутат Кіровоградської міської ради, члени бюро обкому. Соціалісти області глибоко шанують внесок кожної людини, що сприяла визвольній боротьбі як в тилу, так і на фронті, та висловлюють вдячність ветеранам за Перемогу у Великій Вітчизняній війні.

Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 12.05.2014

Протягом всього періоду незалежності Україну лихоманить. Ситуація доведена до економічного і політичного хаосу. Задумайтесь, у 2014 році Україні належить віддати борг у 6 млрд. дол., у 2015 р. – 9 млрд., а у 2016 р. – 16 млрд. Де їх взяти. У влади не вистачає політичної волі зорганізувати український бізнес на розвиток економіки. За зразок можна взяти дії Е.Рузвельта під час Великої депресії 1929-1936 років. Руйнацька економіка правовий нігілізм, злидні створили умови для формування незадоволення владою у значної кількості людей. Логічно, що вони виходять на вулицю з протестом. Але виходять мирно. Цим незадоволенням цинічно користуються радикально налаштовані молодчики. З періодичністю в 4 роки нині маємо 4-й майдан. І якщо раніше на майдані були помірковані лідери, то нині їх немає. Зараз на Євромайдані бал правлять польові командири націонал радикального об’єднання угрупувань «Правий сектор», «Тризуб»,«Патріот України», СНА, УНА-УНСО, «Білий молот», С-14, «Свобода», «Студентська свобода». Це, здебільшого послідовники ОУН-УПА. На початку ці ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 31.01.2014

Відбулася 22-а конференція Кіровоградського обкому Соціалістичної партії України. На ній було заслухано доповідь першого секретаря Садового Миколи Ілліча з приводу останніх подій в партії, а також було прийнято відповідну постанову та обрано делегатів на Всеукраїнський з’їзд партії, який відбудеться 6 липня 2013 року в Києві.









Прес-центр Кіровоградського обкому СПУ

Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 23.06.2013

Пропонуємо Вашій увазі фоторепортаж мітинга (його разом проводили Кіровоградський обласний комітет Соціалістичної партії України та Кіровоградський обласний комітет Комуністичної партії України), який був присвячений відзначенню Дня Перемоги.

Цього року День Перемоги у місті відбувся Парад переможців, на якому були ветерани війни: і живі, і вже померлі, і ті, хто загинув у боях, так і не пройшовши парадом переможців вулицями рідного міста. Колона, прикрашена квітами, прапорами, з фотографіями воїнів-ветеранів Великої Вітчизняної війни пройшла вулицями міста і закінчила свою ходу на Меморіалі Фортечні вали. Пам'ять загиблих вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти.





Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 15.05.2013

Сегодня, 28 октября, в помещении Кировоградского пресс-клуба состоялась уже третья информационная сессия при участии кандидатов в народные депутаты, представителей штабов, спикеров и лидеров общественных организаций. Каждый из них имел возможность рассказать о том, как проходит голосование и какие нарушения уже удалось зафиксировать.

Сергей Короб, кандидат в народные депутаты от СПУ:

«Выборы состоялись. Все таки на некоторых участках технические нормы были нарушены, я сейчас говорю о камерах видеонаблюдения, они плохо отрегулированы. Также, расскажу об участке, который расположен на ул. Попова, в помещении ЖЭКа. В первой половине дня там было столпотворение, люди не могли разминутся. Это говорит о том, что не совсем хорошо подготовлен избирательный процесс в настоящий момент. Но не смотря на это, выборы идут и повлиять на них трудно.

http://www.kirovograd.net
1с-битрикссервис acer
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 28.10.2012

ьогодні, 28 жовтня, у приміщенні прес-клубу відбулася вже друга інформаційна сесія за участі кандидатів в народні депутати, представників штабів, спікерів та лідерів громадських організацій. Кожен з них мав можливість розповісти про те, як розпочалося голосування та які порушення вже вдалося зафіксувати.

Так, зокрема, Олександр Гавриленко, кандидат в народні депутати від Соціалістичної партії України: "Хочу процитувати одного з журналістів, з яким я поспілкувався напередодні, і який сказав мені, що у Кіровограді "феєрія демократії", адже і вчора і сьогодні всюди ведеться агітація, а тиша в ефірі, насправді, є дуже гучною Зокрема, нам телефонували зі Знам’янки, бо там ведеться агітація за єдину команду та за Клюкова. У Кіровограді були помічені агітаційні матеріали за Табалова і Шаталова. Ми також звернули увагу, що штамп "Вибув" замість розміщуватися напроти партії "Собор", розміщується і напроти Соціалістичної партії. Також у Бобринці інформаційні матеріали на ДВК розміщуються не по порядку, а спершу Партія Регіонів, далі Батьківщина. Тож, народ як зомбували, ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 28.10.2012



Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz