Середа, 08.05.2024, 21:14
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2014 » Липень » 04
Як відомо, ХХ з’їзд Соціалістичної партії України на своєму першому засіданні 21 червня 2014 року визнав роботу П. Устенка на чолі партії незадовільною, звільнивши його з посади Лідера СПУ. З цього приводу в Постанові XХ позачергового з’їзду СПУ «Про звіт Лідера СПУ Петра Устенка» говориться:

Аналізуючи нинішній стан Соціалістичної партії України, ХХ з’їзд СПУ констатує подальше загострення внутріпартійної кризи, котра стає все менш контрольованою, загрожуючи самому існуванню нашої партії. Сподівання, що з прийняттям на ХІХ з’їзді у жовтні 2013 року нової редакції Програми СПУ та змін до Статуту ситуація в партії зміниться на краще, виявилися абсолютно марними.

Більше того, повністю підтвердилися застереження деяких обласних і міських комітетів СПУ, а також Ради ветеранів партії стосовно того, що введення в дію даного Статуту є дуже небезпечним для партії. Двовладдя вищих посадових осіб партії у вигляді фальшивого, несправж ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 04.07.2014

Минуло декілька днів після закінчення першого етапу ХХ позачергового з’їзду Соціалістичної партії України. Це був час для конкретних політичних роздумів, для осмислення тих подій і рішень, які відбулися на цьому етапі з’їзду.

Осмислюючи те, що відбулося — неявка на з’їзд окремих керівників СПУ; гурт проплачених ряджених «ганьбистів» на вході будинку, де повинен відбутися ХХ з’їзд СПУ; демарш з виходом трьох обласних делегацій зі з’їзду; письмове звернення О.Мороза до делегатів з’їзду — все це говорить про кризовий стан у діяльності нашої партії. Аналізуючи політичну й організаційно-ідеологічну роботу керівництва СПУ за останні кілька років, висновок один – інакше й бути не могло!

На думку приходять вислови класиків: «Низи не хочуть жити по-старому, а верхи не можуть керувати по-новому!»; «Ідеї, які приходять в нашу свідомість, стають нашими пе ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 04.07.2014

27 червня 2014 року в Києві відбулося засідання Політичного виконавчого комітету Соціалістичної партії України, на якому було розглянуто питання про невиконання статутних обов’язків, положень Кодексу честі члена СПУ, відверте ігнорування рішень ХХ позачергового з’їзду СПУ П. Устенком та деякими іншими членами СПУ.

У прийнятій з цього приводу Постанові Політвиконкому СПУ, зокрема, говориться:
Колишні Лідер СПУ П. Устенко та члени Політвиконкому СПУ відверто ігнорують рішення ХХ позачергового з’їзду, зокрема Постанови: «Про зміни до Статуту СПУ», «Про звіт Лідера СПУ Петра Устенка», «Про обрання нового складу Політради СПУ», «Про Голову Соціалістичної партії України», свідомо порушують статутні обов’язки, положення Кодексу честі члена СПУ. Це яскраво проявилося в їхньому рейдерському захопленні офісу партії, неправомірному прийнятті й розповсюдженні нечинних рішень щодо працівників апарату Політвиконкому СПУ, партійної газети «Товариш», огульному поливанні брудом партії, легітимного керівництва та членів СПУ, безпідста ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 04.07.2014

Як ми вже повідомляли, на ХХ з’їзд СПУ, перший етап якого відбувся 21 червня 2014 року в м. Києві, не прибули тодішній Лідер СПУ П.Устенко і Голова Теоретичної ради СПУ О.Мороз. Натомість серед делегатів з’їзду було поширено звернення О.Мороза «Делегатам ХХ (позачергового) з’їзду СПУ». Незважаючи на всілякі недостойні спроби зірвати проведення вищого партійного форуму, ХХ з’їзд таки відбувся, прийнявши надзвичайно важливі рішення, у тому числі щодо обрання Головою СПУ народного депутата України М.Рудьковського, а також зміни Статуту СПУ. Невдовзі після цього 25.06.2014 з’явилося ще одне послання О.Мороза «До членів Соціалістичної партії України».

Пропонуємо ці два документи без будь-яких коментарів, аби читачі газети, соціалісти та прихильники СПУ мали змогу самостійно зрозуміти, яку мету ставить і чого добивається О ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 04.07.2014



Пошук
Форма входу
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz