Субота, 27.04.2024, 16:06
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2014 » Липень » 4 » У зв’язку з чим звільнити з посади Лідера СПУ…
14:16
У зв’язку з чим звільнити з посади Лідера СПУ…
Як відомо, ХХ з’їзд Соціалістичної партії України на своєму першому засіданні 21 червня 2014 року визнав роботу П. Устенка на чолі партії незадовільною, звільнивши його з посади Лідера СПУ. З цього приводу в Постанові XХ позачергового з’їзду СПУ «Про звіт Лідера СПУ Петра Устенка» говориться:

Аналізуючи нинішній стан Соціалістичної партії України, ХХ з’їзд СПУ констатує подальше загострення внутріпартійної кризи, котра стає все менш контрольованою, загрожуючи самому існуванню нашої партії. Сподівання, що з прийняттям на ХІХ з’їзді у жовтні 2013 року нової редакції Програми СПУ та змін до Статуту ситуація в партії зміниться на краще, виявилися абсолютно марними.

Більше того, повністю підтвердилися застереження деяких обласних і міських комітетів СПУ, а також Ради ветеранів партії стосовно того, що введення в дію даного Статуту є дуже небезпечним для партії. Двовладдя вищих посадових осіб партії у вигляді фальшивого, несправжнього Лідера і Голови партії з формальними повноваженнями, залежний від Лідера Політвиконком, неправомірно скорочений склад Політради, з однаковим, а не пропорційним чисельності регіональних організацій представництвом, надуманий вищий координаційний орган — Президія, з повноваженнями на рівні Політради партії – все це створило сприятливе середовище для остаточного запровадження кулуарного, непрозорого, безвідповідального стилю управління партією з боку Лідера СПУ і його найближчого оточення.

Водночас прийняття найважливіших рішень без необхідного попереднього широкого обговорення і врахування різних думок та пропозицій призводить до вкрай негативних наслідків. Ось лише останні приклади – нелогічна ідея підтримки на виборах Президента України кандидатури Ольги Богомолець, і, як наслідок, подальша дискредитація СПУ і її керівництва; непродумана ініціатива Всеукраїнського конституційного референдуму, який фактично не має підтримки народу, а отже — жодних перспектив реалізації, що загрожує черговою поразкою нашої партії.

Наразі для подолання затяжної кризи, відновлення свого авторитету в суспільстві СПУ потребує невідкладного реформування, про необхідність якого йшлося ще на ХVIII з’їзді у квітні 2012 року, коли Головою СПУ було обрано Петра Устенка. Однак для реалізації прийнятих рішень за весь цей тривалий період практично нічого не зроблено, що переконливо підтверджує нездатність Петра Устенка до ролі Лідера Соціалістичної партії України.

Виходячи з вищевикладеного, ХХ позачерговий з’їзд Соціалістичної партії України постановляє:

1. Роботу Петра Устенка на чолі Соціалістичної партії України визнати незадовільною, у зв’язку з чим звільнити його з посади Лідера СПУ.

Прес-служба СПУ, за матеріалами газети "Товариш".

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 377 | Додав: Administrator | Теги: Устенко, СПУ


Пошук
Форма входу
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz