Неділя, 28.04.2024, 01:54
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Райони Кіровоградщини
« 1 2 3 4 5 6 7 »
На звітно-виборній конференції Долинської районної організації Соціалістичної партії, участь в котрій також взяв перший секретар Кіровоградського обкому СПУ Садовий Микола Ілліч відбулися зміни її керівного складу. У зв'язку із від'здом Федунця Анатолія Олександровича до Ялти було обрано нового першого секретаря Долинського РК СПУ. Дану посаду обійняла Строіч Вікторію Володимирівну.


На фото:
перший секретар Кіровоградського обкому СПУ Садовий Микола Ілліч та перший секретар Долинського РК СПУ Строіч Вікторія Володимирівна.


услуги юриста
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 15.11.2011

Власне, весна настала у всьому Онуфріївському районі, жителі якого бурхливо обговорюють  наболілі проблеми. Чого варта нова фішка влади – програма «Центральний регіон України – 2015»? Чи не залишиться намір «зробити Кіровоградщину центровою областю» звичайною обіцянкою? І що принесе «ЦРУ – 2015» звичайним людям? Саме про це йшла мова на загальних зборах громадян в смт. Онуфріївка, які відбулись минулої п’ятниці в місцевому будинку культури.
На загальні збори громадськість запросила секретаря Кіровоградського обкому Соціалістичної партії України, голову обласної громадської організації «Правозахист», члена громадської ради облдержадміністрації Гавриленка О. А., журналістів, керівників підприємств, установ, організацій, орендарів земельних ділянок та підприємців, які займаються прийманням молока на території Онуфріївської селищної ради.
Головуючий на зборах селищний голова Самородченко С. М., оприлюднив порядок денний, який складений жителями райцентру. Серед найгарячіших питань, крім обговорення програми «ЦРУ – 2015», онуфріївчани виявили бажання почут ... Читати далі »
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 19.04.2011


Постановою бюро обкому схвалено проведення в області довготривалого дослідження: «Що сталось з Кіровоградським селом за двадцять років». В ході акції-дослідження соціалісти вивчать динаміку «розвитку» сіл області. У містах розпочинається аналогічна акція з урахуванням міських умов.  Мета акції-дослідження: зібрати фактичний матеріал, визначити тенденції негативного розвитку та внести пропозиції ОДА, облраді, Президенту з припинення соціально-економічного нищення області.
    Соціалісти області беруть участь у створенні структур сприяння пенсійній реформі в Україні. Для цієї роботи у кожному районі, місті підібрано кадри, які уже пройшли відповідне навчання і готові зайнятись реальною роботою.
    Бюро обкому прийняло постанову про звернення до керівництва Кіровограда про увіковічення пам’яті випускника Єлисаветградськоїгімназії, делегата першого Всеросійського з’їзду рад від Єлисаветграда, лауреата Нобелівської премії Тамма ІгоряЄвгеновича.
    Прийнять звернення до керівництва області щодо загрози нищення на Кіровоградщині вищоїосвіти (об’єднання університетів), середньої освіти (пр ... Читати далі »
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 04.04.2011


Минуло дещобільше 100 днів з часу формування депутатського корпусу обласної ради та більше року ОДА, за який визначено основні напрямки її діяльності. У обласному комітеті СПУ зроблено перші висновки.
Вперше за всю історію Кіровоградської області до керівництва радою  та ОДА прийшли представники з Донеччини.
Фактично політику у обласній раді визначаєО.Шаталов, якого напередодні виборів до місцевих рад прислали керувати обласним виборчим штабом. Після виборів соціалісти заявили, що районні виборчі комісії все зробили, аби до депутатства допустити наперед визначених зручних, слухняних осіб. Обком СПУ неодноразово приводив переконливі, доказовіфакти, коли голови Бобринецької, Гайворонської, Новгородківської, Новоархангельської, Петрівської та інших РДА відкрито і відверто визначали депутатів виключно від ПартіїРегіонів. Виконуючи волю своїх керівників вони прямо заявляли, що «існує лише одна Партія Регіонів, а других немає». Керований О.Шаталовим штаб все зробив, аби перешкодити  стати депутатами облради представникам від СПУ С.Рожковану, Н.Андрійчук, Л.Білоус, О.Гавриленку, В.Токареву.
Не дивлячись, що на в ... Читати далі »
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 04.04.2011