Субота, 04.05.2024, 20:54
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2011 » Квітень » 4 » Кіровоградський «Донецьк»
15:47
Кіровоградський «Донецьк»

Минуло дещобільше 100 днів з часу формування депутатського корпусу обласної ради та більше року ОДА, за який визначено основні напрямки її діяльності. У обласному комітеті СПУ зроблено перші висновки.
Вперше за всю історію Кіровоградської області до керівництва радою  та ОДА прийшли представники з Донеччини.
Фактично політику у обласній раді визначаєО.Шаталов, якого напередодні виборів до місцевих рад прислали керувати обласним виборчим штабом. Після виборів соціалісти заявили, що районні виборчі комісії все зробили, аби до депутатства допустити наперед визначених зручних, слухняних осіб. Обком СПУ неодноразово приводив переконливі, доказовіфакти, коли голови Бобринецької, Гайворонської, Новгородківської, Новоархангельської, Петрівської та інших РДА відкрито і відверто визначали депутатів виключно від ПартіїРегіонів. Виконуючи волю своїх керівників вони прямо заявляли, що «існує лише одна Партія Регіонів, а других немає». Керований О.Шаталовим штаб все зробив, аби перешкодити  стати депутатами облради представникам від СПУ С.Рожковану, Н.Андрійчук, Л.Білоус, О.Гавриленку, В.Токареву.
Не дивлячись, що на виборах до облради у Маловисківському районі переміг К.Чурпій, і це визнала районна виборча комісія та місцеві й апеляційні суди, до цього часу слухняний П.Чубченко не оголосив його депутатом, адже звідти бажають мати лише депутата-регіонала фермера А.Флорю. Щобзавадити К.Чурпію, за скаргою обласного керівництва Партії Регіонів, якою керує голова ОДА С.Ларін, у Плетеному Ташлику на двох виборчих дільницях ніби то вибори визнано недійсними. Це є фактично боротьба ПартіїРегіонів з СПУ. За таких умов більшість голосів буде за А.Флорею. Парадокс! У цьому селі за результатами тих же виборів на посаді працює сільський голова, депутати сільради, депутати райради, а голоси К.Чурпія не враховуються.  То вибори дійсні, чи Закон у нинішньої влади діє вибірково?
У облраді здійснюються кадрові «зачистки». У такий спосіб вдалось зломити частинуактивістів СПУ у Петрово, Гайвороні, Бобринці, Новоукраїнці.
Що буде далі ?.....
Категорія: Райони Кіровоградщини | Переглядів: 607 | Додав: Administrator | Теги: Петрово, Кіровоград, Вибори


Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz