Понеділок, 29.04.2024, 08:28
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2021 » Листопад » 28 » 30 років Соціалістичній партії України
19:18
30 років Соціалістичній партії України

Відбулося чергове засідання Політради Соціалістичної партії України, де підбито підсумки 30-річної діяльності першої в Україні лівоцентристської політичної сили, ровесниці новітньої української незалежності, яка у боротьбі з нинішньою владою змушена захищати право на своє існування. З аналітичною доповіддю виступив Голова СПУ Микола Садовий, який згідно Статуту СПУ обраний ХХ з̕їздом партії, легітимність якого визнано Вищим адміністративним судом України від 13 червня 2017 р. В доповіді зроблено аналіз політичної, економічної, соціальної, правової ситуації у державі.

На основі узагальнення соціологічних дослідження визначено, що всі Президенти від Кравчука до Зеленського не володіли уміннями управляти державою, не бралися за відновлення економіки, перетворення АПК у потужну базу виробництва сільськогосподарської продукції, проводили так звані не обгрунтовані реформи, які привели до найвищого в Європі зубожіння людей найманої праці. До такого стану державу довели правлячі ліберально-буржуазні партії за відсутності противазі їм, яку раніше в значній мірі забезпечувала лівоцентристська сила – Соціалістична партія України. Якраз соціалісти не давали перетворити сільськогосподарську землю в товар, ініціювали у Верховній Раді Закон прийняття Закону про дітей війни і захистили старше покоління від повного зубожіння, створювали ефективний супротив олігархам у розвалюванні виробничої галузі, системи охорони здоров̕я, освіти, культури та ін. Зважені дії соціалістів у 1995 р. сприяли збереженню цілісності України під час Кримської кризи. Діяльність соціалістів забезпечувала єдність українського суспільства, як запоруки миру, розвитку добросусідських відносин з державами, створенню сприятливого клімату для ефективних інвестицій. З такою діяльністю соціалістів не змирилися ліберальні партії, Порошенко П.О., олігархи. Вони пішли шляхом ліквідації лівоцентристського руху в Україні, очолюваного Соціалістичною партією України через невиконання ухвали ВАСУ від 13 червня 2017 р. Міністерством юстиції України. У відповідях на чисельні звернення до Президента України, Міністерства внутрішніх справ, Генеральної Прокуратури Голови СПУ, членів Політвиконкому, активістів партії простежується їх безпринципність у забезпеченні політичних прав і свобод соціалістів, їх прихильників Міністерством юстиції України, а відповідно усунення з політичної арени Соціалістичної партії України, її керівних органів законно обраних на ХХ з̕їзді партії, намаганням підмінити істинну СПУ неіснуючими структурами ставлеником влади Ківи І.В. та його наступними призначенцями, які уже розпродали частину майна СПУ і поділили виручені кошти.
Політрада підтвердила незмінний курс СПУ на відновлення свого юридичного статусу, ухвалила рішення про звернення до послів провідних країн світу, Президента України Зеленського В.О., Міністра юстиції України Малюски Д.Л., Міністра внутрішніх справ України Монастирського Д.А., Генерального прокурора України Венедиктової І.В., Голови Ради національної безпеки і оборони України Данилова О.М. з вимогою забезпечити виконання ухвали ВАСУ від 13 червня 2017 р. в частині внесення Міністерством юстиції України змін до Статуту СПУ та керівних органів згідно рішень ХХ з̕їзду СПУ, де говориться: «За таких обставин, зважаючи на законність та обґрунтованість рішення суду першої інстанції про задоволення позову, колегія суддів дійшла висновку про наявність підстав для скасування рішення суду апеляційної інстанції та залишення в силі рішення суду першої інстанції.
Керуючись статтями 160, 167, 220, 221, 226, 230, 231 Кодексу адміністративного судочинства України, колегія суддів , -
У Х В А Л И Л А :
Касаційні скарги ПП "Полтавська обласна організація Соціалістичної партії України", ПП "Кіровоградська обласна організація Соціалістичної партії України", ОСОБА_6 та ОСОБА_7 - задовольнити.
Постанову Київського апеляційного адміністративного суду від 11 січня 2017 року скасувати.
Постанову Окружного адміністративного суду м. Києва від 22 січня 2015 року залишити в силі.
Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення та може бути переглянута в порядку статей 235-2391 Кодексу адміністративного судочинства України».
Перед Політрадою, Політвиконкомом, обкомами, міськкомами, райкомами поставлені чіткі завдання з активізації організаційно-партійної діяльності первинних партійних організацій, розкриття істинної суті тих рекетирів, які намагаються створити ілюзію про підготовку до зї̕зду неіснуючої партії Ківи І.В. і його сателітів під нашим брендом СПУ та знову виставити брехню за дійсність.
Політради підтвердила Заяву про деструктивність групи надзвичайників, які роблять спробу відколоти від СПУ частину партійців, явно виконуючи волю замовників. Таку діяльність Політрада не підтримує.
На засіданні Політради виступили С.Кияшко (Донецк), С.Бульба секретар Політради, С.Кучерява перший секретар Чернівецького ОК, В.Богачук перший секретар Тернопільського ОК, О.Гавриленко секретар Кіровоградського ОК, В.Петрук перший секретар Рівненського ОК, Т.Одінцова перший секретар Миколаївського ОК, Н.Ковальчук перший секретар Вінницького ОК.
Політрада СПУ прийняла Заяву «Соціалістична партія України створена навічно», звернення до владних структур, до послів провідних країн світу. Рекомендовано обкомам, міськкомам, райкомам подати пропозиції до Політвиконкому для визначення заходів з активізації діяльності СПУ. Наступне засідання Політради відбудеться у грудні 2021 р.
Прес-центр Політради Соціалістичної партії України

 

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 271 | Додав: maksymkhomutenko


Пошук
Форма входу
Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz