Понеділок, 29.04.2024, 01:23
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2021 » Листопад » 28 » Заява Соціалістичної партії України від 25 листопада 2021 р.
18:15
Заява Соціалістичної партії України від 25 листопада 2021 р.

Соціалістична партія України створена навічно

Дорогі друзі, однодумці, товариші!
Політрада Соціалістичної партії України щиро вітає Вас зі святом – 30-ю річницею від дня утворення і зичить Вам міцного здоров̕я, оптимізму, впевненості у своїх силах в нелегкій боротьбі за верховенство принципів соціальної справедливості!
Створення нашої партії було відповіддю на виклики, що виникли внаслідок руйнування Союзу РСР, нездатності тодішнього керівництва держави враховувати об’єктивні зміни в суспільному розвитку та зовнішні впливи, відповіддю на сплановане шельмування мільйонів порядних людей.
На своєму Установчому з’їзді проголошено створення партії нового типу, партії, що відстоюватиме засади соціальної справедливості в усіх сферах суспільного життя, що сама буде прикладом служіння високим ідеалам правди і справедливості. Маючи впродовж 17 років своїх представників у парламенті, соціалісти були ініціаторами та співавторами більшості законів, що утверджували права людини, засади демократії, соціальні основи добробуту і рівності громадян, гарантії суверенності України. Незаперечними є заслуги соціалістів в ухваленні Конституції України, норми якої передбачають знаходження інтересів людини в центрі уваги держави та її інституцій. За вирішальною участю соціалістів у 1995 р. було збережено цілісність України.  Якраз соціалісти не давали перетворити сільськогосподарську землю в товар, провели у Верховній Раді Закон про дітей війни і захищали старше покоління від абсолютного зубожіння, не давали олігархам розвалювати виробництво, систему охорони здоров̕я, освіту, культуру та ін. Діяльність соціалістів сприяла злагодженості в українському суспільстві, як запоруки миру, розвитку добросусідських відносин з державами, створенню сприятливого клімату для ефективних інвестицій. Перераховане відноситься до періоду 1991-2014 років. З такою діяльністю СПУ не змогли далі змиритися ліберальні партії, тодішні президенти, олігархи, криміналітет. Вони пішли шляхом ліквідації лівоцентристського руху в Україні, який очолювала Соціалістична партія України. Тому не випадково влада не виконує ухвалу ВАСУ від 13 червня 2017 р. про взяття до уваги зміни до Статуту СПУ та внесення до Єдиного державного реєстру керівництва СПУ обраного на ХХ зїзді СПУ. Президент України, Міністерство юстиції, Міністерство внутрішніх справ, Генеральна Прокуратура потурають вимоги Конституції України із забезпечення політичних прав і свобод соціалістів та їх прихильників, через усунення з політичної арени Соціалістичної партії України. Міністерство юстиції України підміняє істинну СПУ не існуючими структурами ставленика влади Ківи І.В. та його призначенців, які уже розпродали частину майна СПУ і невідомо куди діли виручені кошти. Політрада підтвердила незмінний курс СПУ на відновлення свого юридичного статусу і ухвалила рішення про звернення до владних структур з наступними протестними діями в межах чинного законодавства.  
Перед Політрадою, Політвиконкомом, обкомами, міськкомами, райкомами поставлені чіткі завдання з активізації організаційно-партійної діяльності первинних партійних організацій, розкриття істинної суті тих рекетирів, які намагаються створити ілюзію про підготовку до нового зї̕зду неіснуючої партії Ківи І.В. і його сателітів під нашим брендом СПУ та знову виставити брехню за дійсність.
Політради підтвердила Заяву Політвиконкому про деструктивність групи надзвичайників, які явно виконують волю замовників. З цієї затії нічого не вийде. 
За час, що минув, в засвіти пішли вже багато наших вірних соратників. Світла їм пам'ять.
Політрада висловила впевненість, що соціалістів тимчасово потіснили в боротьбі за кращу долю народу і країни. Але успіх буде за нами, бо прагнення у людей волі, соціальної справедливості вічне, нездоланне! 
Зі святом Товариші!

М.Садовий Голова Соціалістичної партії України

 

 

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 246 | Додав: maksymkhomutenko


Пошук
Форма входу
Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz