Понеділок, 06.05.2024, 04:03
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2015 » Вересень » 21 » Звернення Голови СПУ
20:42
Звернення Голови СПУ
Звернення Голови Соціалістичної партії України до членів Соціалістичної партії України, партійного активу, прихильників ідеї соціальної справедливості, громадян України!

Центральна виборча комісія України своїм рішенням від 20 вересня 2015 р. не допустила Соціалістичну партію України до місцевих виборів. 
Формальною причиною відмови є те, що документи СПУ, які надійшли до ЦВК, подано з порушенням встановлених вимог Закону, а саме: разом з копією рішення з’їзду СПУ про участь її місцевих організацій у місцевих виборах 25 жовтня 2015 року, засвідченою підписом керівника та печаткою партії, до ЦВК не подано копій свідоцтва про реєстрацію партії та її статуту, засвідчених центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері реєстрації (легалізації) об’єднань громадян, після оголошення про початок виборчого процесу.
Правда ж полягає в тому, що Міністерство юстиції відмовилося видати обраному на другому етапі ХХ з’їзду СПУ Голові СПУ завірені новий Статут та Свідоцтво про реєстрацію. Чинні ж документи, як відомо, були втрачені внаслідок рейдерського захоплення приміщення офісу партії у червні 2014 року і утримання його впродовж майже 3 місяців, про що свідчать документи Дніпровського РУ ГУМВС України у м. Києві. За таких умов керівництво СПУ представило до ЦВК разом із рішенням з`їзду лише нотаріально завірені копії Статуту та Свідоцтва про реєстрацію СПУ, що й послужило причиною відмови партії в участі у місцевих виборах.
Міністерство юстиції продовжує безпідставно твердити, що проведення всіх етапів ХХ з’їзду СПУ суперечить нормам діючого Статуту СПУ, зокрема, пункту 6.3.3, та Закону України «Про політичні партії в Україні». Цим самим Мінюстом не визнаються прийняті на з’їзді рішення, а керівником СПУ досі вважається виключений із СПУ Устенко П.І. Більше того, не маючи рішення з`їзду СПУ про участь у місцевих виборах Мінюст видав цьому панові завірені копії статутних документів.
Такі дії є ознакою боротьби влади з інакомисленням. Грубо порушені конституційні права першої зареєстрованої в незалежній Україні політичної партії, мільйонів громадян на вільне волевиявлення. Олігархічні партії та їх клони-прислужники мають наміри розподілити голоси лівого електорату - працівників найманої праці, дрібних та середніх підприємців, пенсіонерів, молоді, інтереси яких представляє Соціалістична партія України. 
І не випадково у січні 2015 р. колишніми міністрами владного режиму Януковича на базі викупленої партії штучно створена політична партія. При цьому використані назва від нашої партії та її символіки. На жаль, подібний проект Банкової підтримав О.Мороз.
Олігархічна влада добре усвідомлює, що представники нашої партії послідовно протидіяли і продовжують боротися з такими ганебними тенденціями як корупція і хабарництво, з непомірним тягарем податків, комунальних платежів, обмеженням доступу до освіти, медичного обслуговування, несправедливою пенсійною реформою. Саме тому нинішній владі й заважає Соціалістична партія України. 
Не допускають СПУ до виборів, тому що бояться чути правду про себе, бояться інформації про свої хабарі, корупцію, дику експлуатацію трудящих, про нездатність керувати державою.
За таких умов керівництво СПУ звернулося з позовами до суду на дії Мінюсту та ЦВК, звернулись до міжнародних організацій щодо захисту своїх прав і демократії в Україні.
У цей непростий для партії час, я звертаюсь до вас, дорогі товариші! Не розгубіться, не втрачайте надії. Невдовзі наступні вибори, не менш важливі, і до них слід готуватися вже зараз. Варто проаналізувати наші помилки, вжити заходів до зміцнення бойовитості партійних організацій. Протягом найближчого періоду ми зобов’язані добитися легітимності прийнятих ХХ з’їздом СПУ рішень. Ми цього обов’язково досягнемо, обов’язково.
Закликаю партійців сконцентрувати увагу на двох ключових завданнях – самовисуненні членів партії і співчуваючих кандидатами у депутати до сільських, селищних рад та посиленні пропагандистської роботи серед виборців. Роз’яснюйте антинародну сутність дій нинішньої влади, розкривайте нутро тих, хто створив «філіал» Партії регіонів під прикриттям нашої назви та символіки. 
Прошу долучати до захисту наших інтересів представників ОБСЄ (OSCE Secretariat, Wallnerstrasse 6, 1010, Vienna, Austria Tel: +43 1 514 360, Fax: +43 1 514 36 6996, E-mail: info osce.org), громадських організацій, зокрема, Комітету виборців та Опори, організовуйте звернення до посольств іноземних держав, народних депутатів та ЗМІ.
Згуртовуйтесь і борітесь - в єдності і витримці наша сила!

З повагою Голова Соціалістичної партії України М.Садовий

20 вересня 2015 р.
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 469 | Додав: admin


Пошук
Форма входу
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz