Субота, 27.04.2024, 18:00
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2015 » Квітень » 28 » Відбулася ХХІ звітно-виборча конференція Кіровоградської обласної організації СПУ
21:55
Відбулася ХХІ звітно-виборча конференція Кіровоградської обласної організації СПУ

25 квітня 2015 року в місті Кіровограді відбулася ХХI звітно-виборча конференція Кіровоградської обласної організації Соціалістичної партії України. В її роботі взяли участь 45 делегатів, обраних на конференціях районних та міських організацій СПУ.

Із доповіддю про діяльність обласного комітету СПУ за звітний період (квітень 2012 р. – квітень 2015 р.) виступив перший секретар обкому, член Політради та Політвиконкому СПУ Микола Ілліч Садовий.
Визначаючи нагальні завдання для членів Соціалістичної партії України на Кіровоградщині Микола Ілліч Садовий наголосив на необхідності прийняття участі у виборах до органів місцевого самоврядування, які заплановані на жовтень нинішнього року. Отже, основним фактором, який визначатиме завдання обласної організації СПУ на найближчу перспективу, є майбутні вибори до місцевих рад.
Чітко визначено ставлення обласної організації до основних проблем, які хвилюють суспільство. Серед них: проблема встановлення миру на Сході країни та ліквідація наслідків війни; забезпечення соціального захисту населення на тлі зростання цін, комунальних тарифів, інфляції, девальвації гривні; проблема прискореної деградації економіки і постійне зростання безробіття; адміністративна реформа й усі негативи, пов’язані з нею; ситуація в аграрно-промисловому комплексі та її влив на становище сільських жителів та інші.
В обговоренні звітної доповіді та завдань обласної партійної організації на найближчий період виступили перший секретар Вільшанського райкому СПУ Скляренко Віктор Іванович, перший секретар Добровеличківського райкому СПУ Лисенко Тетяна Трохимівна, перший секретар Знам’янського райкому СПУ Мирошніченко Іван Кирилович, перший секретар Петрівського райкому СПУ та голова Всеукраїнської громадської організації «Захист дітей війни» в Кіровоградській області Івахненко Віра Гаврилівна, перший секретар Устинівського райкому СПУ Горобець Дар’я Петрівна, перший секретар Кіровоградського міському СПУ Дробін Андрій Анатолійович та інші.
В одноголосно прийнятій постанові делегати конференції дали позитивну оцінку роботі обласного комітету СПУ, визначили конкретні завдання з підготовки до майбутніх виборів до місцевих рад.
Конференція обрала обласний комітет у складі 43 осіб. Головою контрольної комісії обласної організації став Короб Сергій Миколайович. Головним редактором газети «Справедливість» обрано Олександра Анатолійовича Гавриленка, а головним редактором газети «Справедливість-плюс» став Слюсаренко Віталій Станіславович.
На організаційному пленумі, який відбувся після конференції, було обрано бюро та секретаріат обкому. Очолювати обласний комітет знову довірено Миколі Іллічу Садовому, секретарем обкому з оргроботи обрано Дробіна Андрія Анатолійовича, секретарем з питань агітації та пропаганди – Слюсаренка Віталія Станіславовича, секретарем обкому зі зв’язків з громадськими організаціями обрано Гавриленка Олександра Анатолійовича.



Прес-служба Кіровоградського обкому СПУ
Категорія: Місто Кіровоград | Переглядів: 538 | Додав: admin


Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz