Субота, 27.04.2024, 08:29
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2015 » Березень » 17 » Звітно-виборна конференція Компаніївського районного комітету СПУ
21:57
Звітно-виборна конференція Компаніївського районного комітету СПУ
14 березня 2015 року відбулась звітно-виборна конференція Компаніївського районного комітету СПУ за участі першого секретаря Кіровоградського обласного комітету Соціалістичної партії України Садового Миколи Ілліча. Під час конференції були заслухані звіти районної контрольної комісії та бюро Компаніївського районного комітету СПУ. Петро Володимирович зазначив у своєму виступі, що за звітний період районна партійна організація:
- займалась зміцненням первинних партійних організацій;
- організацією масових заходів, відстоювання соціальних інтересів громадян району;
- пропагандою соціалістичних ідей;
- активно підтримувала місцеву спортивну федерацію з токвандо;
- забезпечила функціонування літературної студії, регулярно організовувала творчі поїздки школами району, де в результаті зустрічей з учнями утворилися творчі об'єднання;
- за підтримки Берьозкіна С.С. підготувала до друку поетичний альманах.

Петро Володимирович наголосив, що крім активного громадського життя, районний комітет СПУ проводив і ряд політичних заходів, визнання яких населенням району дало змогу отримати соціалістам своє представництво як у районній так і у сільських та селищній радах.

Не дивлячись на складну економічну та політичну ситуацію в державі районний комітет СПУ залишився вірним соціалістичній ідеї, що сприяло збереженню всіх партійних структур на місцях. Як зазначив П.В. Романенко: «Ми повинні дотримуватися своїх поглядів, не дивлячись на всю ситуацію в державі. Але слід пам’ятати, що проти автомата слово нічого не варте».

В результаті пошуків спільних шляхів соціального захисту населення керівництво районного комітету СПУ у своїй діяльності координує свою діяльність з громадською організацією воїнів афганців, в результатів чого були проведені спільні акції, а Романенко Петро Володимирович був обраний заступником голови зазначеної громадської організації.

Під час зазначених зборів не одноразово піднімались питання ситуації в країні, за підсумками обговорення яких учасники звітно-виборної конференції прийшли до висновку, що уряд чинить «геноцид над жителями своєї країни».

Перед учасниками звітно-виборної конференції Компаніївського районного комітету СПУ виступив перший секретар Кіровоградського обласного комітету Соціалістичної партії України Садового Миколи Ілліча, який проаналізував діяльність обкому, стан виконання прийнятих рішень, ситуацію у партії та державі, визначив завдання на найближчий час з підготовки до виборів депутатів місцевих рад.

Після завершення звітно-виборної конференції Компаніївського районного комітету Соціалістичної партії України був проведений пленум зазначеної організації, який одноголосно висловив підтримку на посаду першого секретаря Компаніївського районного комітету Соціалістичної партії України Романенка Петра Володимировича.

Садовий М.І. привітав Романенка П.В. з обранням на посаду першого секретаря райкому.

Прес-центр обком СПУ
Категорія: Райони Кіровоградщини | Переглядів: 468 | Додав: admin


Пошук
Форма входу
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz