Неділя, 28.04.2024, 09:48
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2014 » Жовтень » 16 » Позиція Блоку лівих сил України з найважливіших проблем сьогодення
13:38
Позиція Блоку лівих сил України з найважливіших проблем сьогодення
Нас об'єднують цінності демократичного - європейського соціалізму. Наша мета – досягнення європейського рівня життя для кожного громадянина України. Ми – за європейський вибір, але не чекаючи, коли Україна зможе бути прийнята в Європейський Союз, а шляхом невідкладного, послідовного і неухильного впровадження європейських стандартів демократії та права, введення парламентсько-президентської форми державного правління, запровадження виборчої системи за відкритими регіональними партійними списками, а також механізму відкликання народних депутатів та імпічменту Президента.
Ми – за мир, але не ціною втрати української державності!
Ми - за мир, за збереження історичної пам'яті й розвиток мов і культур усіх народів, які населяють Україну, але категорично проти використання цієї теми для розпалювання ворожнечі між представниками різних національностей та регіонів України.

Перед лицем як ніколи реальної небезпеки незалежності й цілісності України ми закликаємо всі політичні партії, громадські організації та рухи, всіх громадян України, незалежно від ідеологічних переконань, національності й віросповідання, єднатися для рішучої відсічі будь-яким спробам поневолення України і її народу.

Геть із влади олігархів і їхніх прислужників!
Основною причиною тяжкого економічного стану України, злиденності її громадян, підґрунтям конфлікту в південно-східних регіонах є багаторічне панування олігархічних кланів, які за принципом «розділяй і володарюй» розколювали наше суспільство, аби утриматися при владі для подальшого пограбування України.

Саме тому Блок лівих сил України - за негайне відсторонення від влади олігархів та їхніх прислужників; проти будь-якого радикалізму, який ослаблює суспільство в інтересах ворогів України. Політичним провокаторам-радикалам - не місце у Верховній Раді!

Корупціонерам, казнокрадам і хабарникам – найвищу міру покарання!
Ми реалізуємо реформу судової та правоохоронної системи, яка забезпечить законність, а також ліквідацію корупції та хабарництва, сприятливі умови для ведення бізнесу, залучення інвестицій, доступність кредитів за європейськими ставками, виконання Національним банком свого основного завдання – забезпечення стабільності гривні.

Стратегічні галузі промисловості - у власність держави!
Ми доб'ємося повернення стратегічних галузей промисловості у власність держави, забезпечимо жорсткий державний контроль за надрами й природними ресурсами. Ми націоналізуємо природні монополії - обленерго, облгази, водоканали, теплокомуненерго, передавши їх у власність громад, що забезпечить докорінне реформування житлово-комунального господарства країни, громадський контроль тарифів, якісні житлово-комунальні послуги за справедливими цінами.

Торгувати хлібом, а не землею!
Збудуємо Європу в Україні!

Здійснення нами розробленої реформи земельних відносин забезпечить власнику землі можливість продати належний йому пай, але винятково - державі, яка надалі передасть цю землю в довгострокову оренду тим, хто зможе її обробляти. Широка мережа обслуговуючих і переробних кооперативів, створених за підтримки держави, дозволить ліквідувати безробіття на селі, убезпечить збереження і розвиток українського села – колиски нашої національної духовності і культури.

Нужденним – державну підтримку, багатим – прогресивне оподаткування!
Ми гарантуємо безумовне виконання законів щодо соціального захисту найвразливіших категорій громадян – пенсіонерів, інвалідів, чорнобильців, афганців, дітей війни, вчителів, військовослужбовців, сімей з дітьми; забезпечимо вчасне коригування прожиткового мінімуму, зарплат, пенсій, стипендій з урахуванням інфляції та реальних людських потреб. Змусимо багатих ділитися з бідними своїми статками - запровадимо прогресивне оподаткування доходів, податок на предмети розкоші.

Пенсії жінкам – з 55, чоловікам – з 60 років!
Ми негайно відмінимо злочинну пенсійну реформу, запроваджену олігархічною владою за підтримки її прислужників у Верховній Раді; законодавчо зменшимо до 3-кратного співвідношення між мінімальною та максимальною пенсіями.

Медицина – державна, безплатна, доступна, якісна!
Ми запровадимо обов'язкове державне медичне страхування, щоб медичні послуги і лікування стали якісними й доступними; ініціюємо створення широкої мережі державних аптек, з мінімальними цінами на лікарські препарати та засоби медицини.

Молоді - безоплатну освіту, якісну роботу, доступне житло!
Ми реформуємо систему освіти, щоб забезпечити молоді реальну можливість отримання безкоштовної освіти в навчальних закладах державної та комунальної форми власності. Впровадимо державну підтримку молоді шляхом гарантованого забезпечення права першого робочого місця, надання соціального житла за доступними цінами.

Голосуйте за Блок лівих сил України - молоду українську лівоцентристську партію, що об'єднує людей, які поділяють принципи соціальної справедливості!
Ваш голос – це голос за побудову в Україні соціальної європейської держави, де кожна людина почуватиме себе вільною та захищеною!
Людина - понад усе!


Категорія: Загальні новини | Переглядів: 486 | Додав: admin | Теги: Блок


Пошук
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz