Понеділок, 29.04.2024, 06:03
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2014 » Жовтень » 10 » Чому я йду в народні депутати?
18:14
Чому я йду в народні депутати?
Я завжди поділяла ідеї Соціалістичної партії України (лівоцентристської політичної партії, що об’єднує на засадах добровільності громадян нашої держави) та є прихильником ідей соціальної справедливості. Моє рішення було узгоджене і підтримане учасниками пленуму обласного комітету Соціалістичної партії України.

Тому ставлю собі за мету:
– утвердження народовладдя, створення політичних, економічних та соціальних умов для реальної участі громадян в управлінні державою та суспільством;
– побудову в Україні демократичного соціалізму, який забезпечує безперервну демократизацію всіх сфер життя, соціальну справедливість, свободу і рівноправність громадян, захист їх прав, поліпшення їхнього життя, задоволення матеріальних, духовних та інших потреб.
Прийнявши рішення балотуватися у народні депутати України, я розумію всю повноту відповідальності за той кредит довіри, який я можу отримати від людей! В період, коли країна находиться в глибокій соціально-економічній і політичній кризі, коли потрібно шукати точки дотику між Сходом і Заходом країни, коли люди опиняються за межею бідності, сьогодення дає нам шанс, ще раз провести перезавантаження влади в країні і дати українцям можливість будувати державу далі. Поряд з тим я усвідомлюю, що:
1) отримати кредит довіри простій людині, яка вийшла з народу дуже складно, тому що «грошові мішки» будуть намагатися підкупити Вас, але Вам вибирати гідність і честь, чи в черговий раз клюнути на наживку, яку кидають людям у вигляді подачок багатіїв.
2) питання набридання виборів, кандидатів у депутати, тринькання державних грошей на вибори і переконаність більшості людей, що це нічого не змінить, що прийде черговий «брехун», який наобіцяє багато-чого, надає купу пустих обіцянок, поїде до Києва на наступні чотири або п’ять  років жити ...і прощавайте виборці та обіцянки, які Вам надали.
3) не маючи купи грошей, для створення благодійних фондів, через які наймати безліч агітаторів, створювати штаби, встановлювати дитячі майданчики, пробивати водопровідні свердловини, встановлювати вікна у школах, закупляти дороговартісне обладнання для лікарень, роздавати людям безкоштовно газ в балонах, продуктові набори в пакетах, забезпечувати «передвиборчі» безкоштовні медогляди і т.д., буде складно отримати перемогу. Але зважаючи на мудрість, виваженість людей справедливість і правда переможе! Я в це вірю!
4) в державі повинні працювати закони, і ніхто ні народний депутат, ні губернатор, ні мер, не повинні «вибивати» та «пропихати» проекти того чи іншого регіону. Адже такі дії відразу породжують корупцію. Це ми могли бачити на прикладі останніх трьох років. Коли в Донецьку, Луганську та Київську області почали надходити кошти не пропорційно іншим регіонам України. Дещо доставалося і Кіровоградській області,  тому що в нас був губернатор із «донецьких». Але в самій області, кошти розподілялися по прихильності до центру. 
Головний фактор розвитку суспільства – економіка. Розвиток економіки регіону стане двигуном підвищення соціальних стандартів життя, впевненості у майбутньому. В цьому полягає системність підходу – усувати саме причини, а не їх наслідки, бачити майбутнє та прогнозувати його. Сьогодні малий та середній бізнес вже є реальною економічною силою. Моя Стратегічна мета – зробити Кіровоградщину заможним, комфортним для  життя регіоном України. 
Балотуючись у народні депутати України я вважаю першочерговими наступні кроки:
- скорочення кількості народних депутатів у Верховній Раді України до 250 осіб;
- рівень заробітної плати народних депутатів (та інших чиновників високого рангу) повинен бути не більшим 10 мінімальних заробітних плат;
- закон про обов’язковий звіт народного депутата 1 раз в рік перед виборцями;
- розширення фінансової бази місцевого самоврядування – гривни повинні не осідати в фірмах депутатів, а йти на економічний та соціальний розвиток територіальних громад;
- здоровий глузд у прийнятті необхідних для України рішень, а не політична балаканина – це моє кредо як депутата!
- зменшення пенсійного віку для чоловіків до 60 років, жінок – до 55 років;
- відновлення дії Закону України «Про соціальний захист дітей війни».
Людина, яка вийшла з народу – знає чого хоче народ, що потрібно народу, а не вигідно владі! 

З повагою до народу!                                      Алла Поліщук.
Категорія: Райони Кіровоградщини | Переглядів: 556 | Додав: admin | Теги: Поліщук, Вибори


Пошук
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz