Неділя, 28.04.2024, 21:16
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2014 » Жовтень » 10 » Автобіографія кандидата в депутати в ОВО №100 Поліщук Алли Антонівни
17:56
Автобіографія кандидата в депутати в ОВО №100 Поліщук Алли Антонівни
В округах Кіровоградської області політична партія «Блок лівих сил України» представлена своїми кандидатами у народні депутати України.
Звання народного депутата у більшості мешканців нашої держави асоціюється із нечесною людиною, яка будь-що прагне збагатитися за рахунок власного мандата отриманого нерідко шляхом брехні та підкупу. Як політична партія «Блок лівих сил України» на позачергові вибори до парламенту керувалася абсолютно протилежними критеріями при формуванні власного списку та підборі кандидатів у народні депутати по мажоритарним округам. Висунуті партією потенційні народні обранці – це молоді люди, що протягом власного життя «наїлися» покращень та життя по-новому і прагнуть власною працею будь-що змінити наявний стан речей у державі. Серед таких хотілося б виділити Аллу Антонівну Поліщук – 25-ти річну дівчину. Вона є кандидатом у народні депутати України в окрузі № 100 від політичної партії «Блок лівих сил України». 
Поліщук Алла Антонівна народилася 16 грудня 1988 року в селі Дическулово Новоукраїнського району Кіровоградської області. Освіту здобувала на рідній Кіровоградщині. З 1995 до 2004 року навчалася в Малопомічнянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня Новоукраїнського району, а з 2004 до 2006 року – в Помічнянському навчально-виховному комплексі № 1 Добровеличківського району.
Вищу освіту здобувала навчаючись в 2011 році на факультеті філології та журналістики Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Українська мова та література. Шкільне бібліотекознавство». За підсумками успішного навчання отримала диплом спеціаліста та кваліфікацію вчителя української мови та літератури, зарубіжної літератури, шкільного бібліотекознавства основної та старшої школи. Не зупинившись на досягнутому. У 2011 році поступає до магістратури психолого-педагогічного факультету Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, яку закінчила у 2012 році. З відзнакою закінчила магістратуру і здобула кваліфікацію: «магістр управління навчальним закладом, установою, організацією у сфері освіти і навчальної діяльності».
Свій трудовий шлях Алла Антонівна розпочала 1 вересня 2011 року на посаді вчителя світової літератури Любомирської школи І-ІІ ступеня Добровеличківського району Кіровоградської області, а вже 1 вересня 2012 року була призначена на посаду директора Мар’янопільської школи І-ІІ ступеня Новоукраїнського району Кіровоградської області, яку обіймала до 18 серпня 2013 року: до часу виходу з декретної відпустки попереднього директора. На даний час тимчасово безробітна.
Але на якій би посаді не була Алла Антонівна, вона завжди мала активну життєву позицію. Проблеми односельчан завжди турбували її молоду душу і серце. В міру своїх сил та можливостей вона намагалася зробити життя жителів Новоукраїнського району простішим і кращим. У знак довіри і вдячності односельчани підтримали її у жовтні 2010 року й обрали депутатом Новоукраїнської районної ради. Мандат депутата районної ради Алла Анатоліївна здобула завдяки наполегливій і завзятій праці на окрузі, де її знають як послідовного та справедливого захисника інтересів трудового народу. Так, Поліщук Алла Антонівна здобула понад 50 % голосів виборців одномандатного округу, на багато випередивши інших кандидатів. 
Ще не забула станція Кропивницька ті часи, коли мала сплачувати за спожити воду, тільки уявіть, 74 грн. за куб.м!!! На той час ця ціна була чи не найвищою в Україні. Скільки ж довелося організовувати сільську громаду за для того, щоб вона стала на боротьбу проти здирницьких тарифів, скільки воювати під судами та на сесіях районної ради напевне ніхто і не порахує. Але Поліщук Аллі Антонівні, не дивлячись на молодий вік, вдалося добитися справедливості. На сьогоднішній день ціна за споживання води стала дешевшою більш ніж в 10 разів, мешканці станції Кропивницька (в більшості соціально незахищені та люди похилого віку) щиро дякують своїй обранці.
У своїй громадській діяльності Алла Антонівна сьогодні, як і завжди, на перше місце ставить відношення до людей і роботу з людьми. Близькі Аллі Антонівні й проблеми освітянської ниви. Як справжній педагог не лише за освітою, а й за покликанням, особливу увагу приділяє проблемам дітей, адже розуміє, що за ними майбутнє. Протягом каденції депутата районної ради Алла Антонівна захищає права мешканців сіл району, безупинно веде боротьбу з псевдо реформаторами, що замість розвитку села намагаються скоротити кількість сільських шкіл не дивлячись на побажання громади.
У спілкуванні з мешканцями округу, по якому балотується Алла Антонівна, як кандидат у народні депутати України, від неї не почуєш риторики на кшталт «голосуйте за мене, бо я …», вона з впевненістю в очах говорить: «Як би там не було, та я впевнена, що вічно наш народ за ніс не водитимуть і справедливість врешті решт переможе!»
Зважаючи на те, що багато проблем, які є на місцевому рівні залежать від тих законів, які приймаються в державі вирішила балотуватися в народні депутати України. Спілкуючись та працюючи безпосередньо з людьми та ставлячи собі за мету вирішення нагальних питань людей побачила і відчула, що для їх вирішення повноважень депутата районної ради не достатньо. Ці проблеми потрібно вирішувати на державному рівні.
Категорія: Райони Кіровоградщини | Переглядів: 1538 | Додав: admin | Теги: Поліщук, алла


Пошук
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz