Понеділок, 29.04.2024, 22:03
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2014 » Вересень » 26 » Тетяна Руденко: Блок лівих сил - це партія, яка б хотіла змінити країну на користь народу, людини
07:46
Тетяна Руденко: Блок лівих сил - це партія, яка б хотіла змінити країну на користь народу, людини
Відстоюючи права позичальників, ми пройшли всі владні інституції, проводили велелюдні мітинги, працювали з комітетами Верховної Ради, з МВФ і навіть православною церквою. Ми стукали всюди, нас слухають але не чують. Саме тому ми й вирішили піти в парламент, аби захищати права усіх громадян України.

Про це в «Актуальному інтерв'ю» на телеканалі 24 розповіла керівник громадської організації «Кредитний майдан», представник першої п'ятірки Блоку лівих сил України Тетяна Руденко.

За її словами, з часів минулої фінансової кризи (2008-2009 рр.) не було прийнято жодного закону, який би допоміг позичальникам вийти зі скрутної ситуації.

-       Основна маса населення прийняла на себе цей удар стрибка курсу з 5,08 гривні за долар. Все навантаження лягло повністю на позичальників. Пізніше навіть Арсеній Яценюк казав, що курс більше дванадцяти гривень за долар — смертельно для країни. Сьогодні маємо вже 14,5 гривень за доллар, - підкреслила Тетяна Руденко.

Зараз проекти законодавчих актів з'явились, проте вони не діють. Так, за її словами, законопроект 4895 (про реструктуризацію валютних кредитів) міг урятувати 4 млн. позичальників. Але був внесений законопроект Руслана Князевича (який готували юристи НАБУ), де позичальника ставлять у положення боржника по життєво: щоб той передавав свої кредити, як бабусине кольє – онукам і правнукам.

-       Мораторій на вилучення квартир, на жаль, не працює. Досі судова система перебуває у змові з банківською системою – це просто дві сестри-близнючки, які працюють на витискання нерухомості і грошей у населення. Відбувається попросту геноцид народу. Ми збираємо приклади, подаємо в комітети Верховної Ради, щоб дати зрозуміти владоможцям, що їх закони взагалі не працюють, - зазначила Тетяна Руденко.  

Акціями під Кабміном чи під парламентом мало чого можна добитися. Тож, за словами Руденко, потрібно іти і працювати безпосередньо в парламент.

-       Ми вирішили піти в парламент, аби захищати права усіх громадян України. І ми запрошуємо до нас і гривневих позичальників, і вкладників, і тих, кому заблокували картки, і кого образили в судах. Усіх, хто постраждав від фінансової, банківської та судової системи, а також хибних соціальних рішень в країні. Саме тому був обраний соціальний напрям – Блок лівих сил України. Це партія, з якою в нас не розходяться жодні етичні, моральні принципи. Це партія, яка б хотіла змінити країну на користь народу, людини, - підкреслила керівник «Кредитного майдану».

Вона також нагадала, що в семи країнах Європи при владі знаходяться ліві сили. І в цих державах  є стабільність і надія на майбутнє.

-       Ми боремося за те, щоб у нас були кредити як у Європі – під 2-3%, щоб у людей була можливість добре заробляти. Щоб в Україні можна було здобути хорошу освіту, мати якісну охорону здоров'я, - повідомила Тетяна Руденко.

За її словами, «Кредитний майдан» функціонує на всій території України, має 25 регіональних відділень , практично у кожному обласному центрі та крупних райцентрах є осередки і представництва.

Офіційний сайт Блоку лівих сил України
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 460 | Додав: Administrator | Теги: Блок, Руденко


Пошук
Форма входу
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz