Неділя, 28.04.2024, 09:01
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2014 » Вересень » 9 » Пленум Кіровоградського обкому СПУ
09:08
Пленум Кіровоградського обкому СПУ
Відбувся пленум Кіровоградського обкому Соціалістичної партії України. Він був скликаний для визначення наших дій з підготовки до наступних виборів народних депутатів України. Політрада СПУ прийняла рішення про участь СПУ у виборах.

Цитати доповіді першого секретаря Кіровоградського обкому СПУ Миколи Ілліча Садового «Про підготовку обласної партійної організації до виборів народних депутатів ре» на пленумі обкому 06 вересня 2014 року:

Шановні товариші!
Сьогоднішній пленум обкому скликаний для визначення наших дій з підготовки до наступних виборів народних депутатів України. Політрада СПУ прийняла рішення про участь СПУ у виборах. Підготовка до виборів здійснюється у складний для держави час. Тому ми повинні мати досить чітку позицію щодо найголовнішої проблеми України – ситуації на Сході і наша позиція щодо неї.
Зрозуміло, що після 1991 року всі Президенти України, всі скликання Верховної ради не відповіли на головне питання: яким шляхом повинна йти Україна на шляху розвитку, покращення життя її громадян. Будувався і будується незрозумілий світу навіть не капіталізм. Маємо повне спотворення суспільствознавчих законів розвитку. Маємо надзвичайно багатих і абсолютну більшість бідних. Суперечності в державі наростали. Ці суперечності вдало використали насамперед США, частина Західних держав у досягненні своїх цілей в боротьбі з Росією. Спочатку виник Майдан. Його ядро було підготовлено у спеціальних таборах. Так виникли сотні, а тепер їх називають батальйони «Донбас», «Дніпро» тощо.
Після подій січня 2014 року до влади прийшли націоналісти і стали запроваджувати свої порядки. Їх підтримали США та ЄС. У частини населення, особливо Сходу та Півдня виник закономірний протест. Зі сторони Росії була надана підтримка і розпочалась війна. Нині уже визнано Червоним Хрестом і не лише, що маємо громадянську війну за підтримки з однієї сторони США та ЄС і з другої сторони Росії. Уже загинули тисячі призваних та добровольців, а ще більше цивільного населення.
Війна припиниться тоді, коли про мир домовляться Росія, США та Європа.
У цій ситуації наша позиція була і залишається незмінною:
1. Необхідно забезпечити умови для населення держави, щоб йому не нав’язували воєнізовані угрупування тієї чи іншої ідеології, правил життя. Такі угрупування необхідно розпустити, бо це шлях до фашизму.
2. Негайно припинити війну на сході і розширити права областей. Меркель уже запропонувала П.Порошенку запровадити автономізацію в Україні. Без цього проблеми миру не розв’язати.
3. Запровадити програму насамперед економічного розвитку держави, розвитку, а не розграбування. М.М.Рудьковський вніс немало законопроектів для початку такого розвитку. Можна взяти за основу і дії Рузвельта в роки Великої депресії США.
4. Визначити позаблоковий характер України. Слід створювати внутрішній ринок, а не жити на кредитах, сума яких досягає більше третини Національного валового продукту держави.
5. Ми підтримуємо програму мирного врегулювання на Сході. Нині досягли технічної зупинки війни через запровадження 12 умов переговорів. Тут вся складність у тому, що офіційний Київ не підписав цих пунктів, у Мінську був Л.Кучма, який не має офіційних повноважень. Тому мир наступив, але є багато але.



Вибори будуть на змішаній системі: мажоритарна та за партійними списками. Наші завдання:
1. Створити обласний виборчий штаб. Ми обговорили на бюро обкому склад штабу: начальник штабу – Садовий М.І., заступники начальника штабу Дробін А.А., Гавриленко О.А., Трифонова О.М., члени штабу Білан Г.Г., Суховірська Л.П. Після пленуму я подам М.М. Рудьковському цей склад на погодження.
2. Сьогодні я призначу начальників районних, міських виборчих штабів.
3. До понеділка всім начальникам районним, міським штабам необхідно затвердити склад штабів.
4. Сьогодні ми окреслюємо склад окружних виборчих штабів у складі начальників районних, міських штабів.

Тепер розглянемо у якому стані знаходиться наша партія. Ви всі знаєте як проходив ХІХ з’їзд СПУ. Все робилось щоб з’їзд не провели, щоб його зірвати, щоб на з’їзд не пустити Рудьковського М.М. Не вдалось.
Тоді, після з’їзду Устенко П.І. разом з Русаком Д. найняли охорону і силоміць зайняли приміщення Політради СПУ на Бажова, 12. Такі дії Устенка П.І. підтримав Мороз О.О. Воно у такий спосіб утримується й донині. З приміщення вивезено документацію.
По завершенню ХІХ з’їзду Рудьковський М.М. подав до реєстраційної палати повідомлення про обрання його Головою СПУ і про зміну Статуту СПУ. Реєстраційна палата прийняла документацію і узаконила рішення з’їзду. Тоді Устенко П.І. подав до суду на рішення реєстраційної палати. Суд 26 серпня 2014 р. відповів у його позові. Він знову подає на апеляцію. Зрозуміло, що Устенко П.І., Русак Д., Мороз О.О. роблять все, аби СПУ не брала участі у виборах.
СПУ йдемо на вибори під назвою «Блок лівих сил».


Категорія: Місто Кіровоград | Переглядів: 554 | Додав: Administrator | Теги: СПУ


Пошук
Форма входу
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz