Неділя, 05.05.2024, 07:03
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2012 » Жовтень » 20 » Петро Устенко: Жодна з партій, яка не підконтрольна владі, не має своїх представників у виборчих дільницях (+відео)
07:04
Петро Устенко: Жодна з партій, яка не підконтрольна владі, не має своїх представників у виборчих дільницях (+відео)
Днями в Кіровоградському прес-клубі реформ відбулась прес-конференція представників СПУ. До Кіровограда завітав новий голова Соціалістичної партії України Петро Устенко, який і розпочав зустріч з місцевими журналістами:


«В Україні нині правлять кілька олігархічних кланів, які все контролюють і маніпулюють всіма політичними силами. Це не лише моя думка, а й багатьох компетентних світових організацій. Нині Україна йде на вибори без вибору. Не секрет, що нині аби взяти участь у виборах треба мати серйозні фінансові ресурси. Лише одна секунда ефіру на центральному телебаченні коштує 2-2,5 тис. грн. Окрім цього зазначу, що жодна з партій, яка не підконтрольна владі, не має своїх представників у виборчих дільницях. Я не вірю, що це випадковість. Гадаю, були застосовані якісь технології. Ми взагалі живемо в час, коли брехня стала нормою життя. Нам розповідають, що ми вступили в «золотий вік», в країні все розвивається. А насправді більшість людей біднішають, по всіх показниках ми пасемо задніх. Лише невелика кількість все більше збагачується. Україна лідер світової спільноти у напрямку збагачення. Лише у нас за півроку людина може стати міліардером. У світі такого ніколи не було. Тож, якщо наші політики так і не відповідатимуть за свої вчинки, навряд чи нас чекає гарне майбутнє».

Петро Устенко також додав: «Соціалістична ідея сьогодні перемагає в світі. Сподіваюся, що і в Україні за нею майбутнє. Якщо наступний майдан і відбудеться, то він буде соціалістичним. Українці – люди освічені. І рано чи пізно, їх терпіння лопне. А владі ми не цікаві. На нас дивляться лише, як на механізм заробляння грошей».

Однопартійця підтримав Олександр Гавриленко, начальник Кіровоградського обласного виборчого штабу СПУ: «Є лише одна сила, яка здатна зробити радикальні зіни в державі. Це соціалістична сила. Все, що розказують влада і опозиція – це просто блеф. Розповідають про нові робочі місця тоді, коли насправді їх скорочують, пояснюючи це економічною ефективністю. Треба навчитися чітко бачити, хто є хто. Яскравий приклад. На минулих виборах Сергій Тігіпко очолив нову політичну силу, якій люди повірили і проголосували. А що виявилось? Від тієї сили і сліду не лишилося. Натомість маємо одну єдину партію – партію влади. Я наголошую, що в соціалістичній партії немає бандитів, олігархів, «крутеликів». Люди досягають успіху тяжкою працею. Тож я постійно звертаюся до виборців – дивіться за кого голосуєте. Обирайте шлях, який обрали розвинені держави світу. А ще додам: ми єдина партія, яка пішла на вибори без грошей партії».

Сергій Короб, кандидат в народні депутати України у виборчому окрузі №99 від СПУ зауважив, що 17 жовтня був День міжнародної боротьби з бідністю: «Українці нині живуть «за принципом трьох «д»: доїдаємо, доношуємо, доживаємо. Народ не може собі створити умови для нормального існування. Мізерні зарплати і пенсії призвели до того, що люди не можуть утримувати власні сім'ї. А в той час, наприклад, у нашому 99 ВО олігархічні клани викидають мільйони на бігборди, агітацію, підкуп. Тож, роблячи вибір, ніколи не треба забувати – олігархи ніколи не відстоюватимуть інтереси вразливих верств населення. Людина, яка працює, не повинна бути бідною».

Наприкінці прес-конференції журналісти поцікавилися у нового лідера СПУ, яку нині роль відіграє у партії її колишній лідер Олександр Мороз?

«Ми – одна із не багатьох партій, яка є послідовною. Наш лідер усвідомив, що настав час піти і це важливо – вчасно зійти з дистанції, щоб дати дорогу молодшим. Олександр Мороз нині балотується у рідній Київській області, як кандидат-мажоритарник. Він не залишив партію, його досвід перемог і помилок для нас дуже цінний. Але нині, я хочу створити площадку для молодих амбітних політиків».

У Сергія Короба журналісти запитали, чи не збирається він, часом, знімати свою кандидатуру на користь якогось іншого кандидата:

«Соціалісти йтимуть до кінця. Ми не збираємося знімати свої кандидатури. І сподіваємося, що вибори все ж таки відбудуться у правовому полі. Ми не боїмося жодних погроз і переконані, що наша політична сила в Кіровограді – одна із самих потужних».

Лідер СПУ Петро Устенко також повідомив журналістам: «Ми готові підтримати будь-яку політичну силу, яка підтримає наші лозунги, зокрема, введення мораторію на землю. Жахливим є те, що нинішня влада спекулює чорноземами. Жодна держава світу своєї землею не торгує. Але, на жаль, наразі таких політичних сил ми не бачимо».



http://www.kirovograd.net

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 645 | Додав: Administrator | Теги: Гавриленко, Вибори, Короб, Кіровоград, Устенко, СПУ


Пошук
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz