Неділя, 28.04.2024, 00:09
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2011 » Березень » 31 » Секретаріат обкому засуджує провокації зі сторони політиків-банкрутів
11:04
Секретаріат обкому засуджує провокації зі сторони політиків-банкрутів
Прес-центр Кіровоградського обкому повідомляє, що на сайті ОТР 30 березня 2011 року рано вранці на невеликий проміжок часу розміщено сфабриковане Відкрите звернення до Президента України Януковича В.Ф. та Міністра внутрішніх справ Могільова А.В. ніби то від першого секретаря обкому Садового М.І. про зловживання керівництва УМВС у Кіровоградській області.
Фальшивка розміщена на сайті, який належить представникам БЮТу.
Секретаріат обкому засуджує такі провокації зі сторони політиків-банкрутів і заявляє про повну непричетність до, так званого, Відкритого звернення особисто Садового М.І. і обласної організації соціалістів в цілому. Це не перший випадок таких провокацій. Знову перший секретар обкому комусь на заваді і знову робиться спроба кинути на нього тінь, відволікти від корисних справ.
Не важко визначити автора фальшивки. З великою ймовірністю ця особа відома обкому, але цим нехай займуться правоохоронці. Складніше із замовником.
Можливо замовник з числа тих, хто засів у обласній та міській радах і знову ділять і перерозподіляють землю, майно, звільняють висококваліфікованих фахівців за політичну приналежність до Соцпартії, а Садовий М.І. у виступах на сесіях у ЗМІ розкриває їх сутність.
Чи у владних структурах є наміри відволікти керівника обкому від участі в організації довиборів депутата облради у Бобринецькому районі, де обласна конференція соціалістів висунула кандидатом у депутати Рожкована С.М.
Не виключається спроба «посваритись пальчиком» керівнику соціалістів за викриття ним нечистоплотності керівників владних партій, які всупереч здоровому глузду і Закону перешкоджають стати депутатом обласної ради Чурпію К.Л., що переміг у Маловисківському районі.
А може є боязнь у слабких духом, що Садовий М.І. буде брати участь у конкурсі у виборах ректора Кіровоградського університету і слід йому зашкодити.
Всі версії мають підставу як окрема, так і у сумі. Висновок один: Садовий М.І. комусь знову добре заважає, потрібно йому нашкодити. Даремно!
Крім цього з формальної точки зору Відкрите звернення безглузде. У обкомі всі документи обговорюються на секретаріаті чи бюро обкому, а потім реєструються і відправляються за належністю. Такого Відкритого звернення у обкомі не обговорювали і не відправляли. У Відкритому зверненні спотворена інформація і про цукрові заводи, і про заборону на їх вирізання, якої не було і немає та і в кінці писанини переплутані ініціали у прізвищі першого секретаря обкому. Вся інша інформація членам обкому невідома, не обговорювалась і нікуди не надсилалась.
Прес-центр обкому повідомляє, що стиль діяльності обкому інший. На виявлені порушення чи зловживань соціалісти діють відкрито і активно через депутатський корпус, Садовий М.І. особисто має змогу зустрітись з тим чи іншим Міністром, Головою Верховної Ради чи оточенням Президента. Соціалісти області відкидають брехню і вимагають від правоохоронців знайти фальшувальників.

Прес-центр обкому
Категорія: Місто Кіровоград | Переглядів: 915 | Додав: Administrator | Теги: Кіровоград, обком, політика, СПУ, провокації


Пошук
Форма входу
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz