Неділя, 05.05.2024, 01:52
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2010 » Жовтень » 21 » «Перемагай сам – веди до перемоги партію!»
20:06
«Перемагай сам – веди до перемоги партію!»


Кіровоградська обласна та міська  виборчі комісії зареєстрували списки кандидатів  у депутати до Кіровоградської обласної ради та Кіровоградської міської ради  від Соціалістичної партії України. Як повідомив  голова фракції СПУ «За справедливість!» в Кіровоградській облраді Олександр Гавриленко, попередньо списки кандидатів були затверджені на обласній та міській конференціях СПУ.  « Кіровоградці, які очолили списки в ради від СПУ – відомі в місті та області. Кожен з них особистість, яка зробила чимало для громади. Найголовніше,  ми сподіваємося на те, що ці люди зможуть підняти рейтинг партії. А тому йдемо на вибори з лозунгом: «Перемагай сам – веди до перемоги партію!». Серед наших кандидатів є представники різних професій – це і  лікарі,  науковці, державні службовці,  журналісти. Хтось прийшов до нас, аби реалізувати власні проекти. От-як, наприклад, науковець, викладач Державної льотної академії України Василь Ковальський. Ця людина відстоює  і пропагує  розвиток альтернативних  видів енергії. Василь Степанович розчарувся в БЮТ, яка обіцяла підтримати його проект, але цього так і не сталося».

Отже, у перших лавах кандидатів  до обласної ради від СПУ

Олександр Гавриленко,  начальник відділу зв’язку та інформатизації Кіровоградської обласної державної адміністрації;

Віталій Токарєв, представник Державного комітету у справах ветеранів в Кіровоградській області;

 Костянтин Чурпій , головний лікар Маловисківської центральної районної лікарні;

Сергій Рожкован , директор з економіко-правових питань приватного підприємства «Агрофірма «Славутич» (м.Бобринець);

 Сергій Пестун , лікар лікувально-діагностичного центру «Меділен»;

Сергій Омельчук, генеральний директор Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії.

Список кандидатів у депутати Кіровоградської міської ради очолила Олена Костенко,  нині - голова фракції СПУ в  міській раді. Другий у п’ятірці - Микола Садовий, перший секретар обкому  СПУ, викладач  Кіровоградського державного педагогічного університету. Далі - Сергій Короб, тимчасово непрацюючий.  За ним - Володимир Фундовний, голова Вільної профспілки працівників освіти.  Замикає п’ятірку - Олександр Артюх, завідуючий відділенням  Кіровоградської міської поліклініки №3.

Як зазначила  Олена Костенко, названі люди  - це професіонали, яким довіряють і яких знають кіровоградці. - Жителі нашого міста втомилися від корупції в стінах ради, а тому  ми заявляємо, що ми проти корупції у владі. Громада повинна контролювати кожен крок, кожне рішення міської ради. Усі дії влади повинні бути прозорими, і ми домагатимемося  постійних звітів не тільки на сайтах, у ЗМІ, але й під час зборів громади.

Учасники конференції міської організації СПУ висунули Олена Костенко ще й кандидатом на пост  Кіровоградського міського голови. «Соціалісти готові запропонувати власну програму, яка була виписана завдяки жителям міста, у ній враховані побажання людей, їх проблеми. Особливу увагу ми хочемо приділити галузі охорони  здоров’я, адже 9 із 10 кіровоградців сьогодні мають ту чи іншу хворобу. На нашу думку, слід відновити практику профілактичних оглядів, як це було в радянські часи. Окрім того, ми сприятимемо будівництву сміттєпереробного заводу на території міста. А для цього треба шукати інвесторів. Соціалісти також будуть наполягати на проведенні інвентаризації земель міста, аби дізнатися чи ефективно вони використовуються. Ініціюватимемо інвентаризацію прибудинкових територій, які сьогодні фактично  розпродані чи приватизовані. А люди, які живуть у цих будинках, безправні і не можуть домогтися справедливості роками.  Готові підтримати ініціативу щодо будівництва у нашому місті притулку для людей без постійного місця проживання».       

 Оксана Якуніна

Таиланд из Омскахостел москвадвутавровая балкашареман скачать бесплатнораспил ДСПКТПцианDali Zensor 7Dali Zensor 7
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 1091 | Додав: Administrator | Теги: Костенко, Гавриленко, Вибори, Садовий, Кіровоград, Кандидат, Депутати, СПУ, мер, Токарєв


Пошук
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz