Вівторок, 30.04.2024, 12:20
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2009 » Вересень » 26 » Садовий взяв участь в урочистому відкритті Центру сучасних професій і технологій навчання
12:00
Садовий взяв участь в урочистому відкритті Центру сучасних професій і технологій навчання

Президент асоціації працівників професійно-технічної освіти, перший секретар Кіровоградського обкому СПУ Садовий Микола Ілліч взяв участь в урочистому відкритті Центру сучасних професій і технологій навчання. Центр створений за підтримки товариства технічного співробітництва (GTZ) Німеччини у рамках українсько-німецького проекту «Реформа професійно-технічної освіти України з урахуванням енергоефективності».

Передумовою створення Центру була активна діяльність українсько-німецького проекту «Підтримка реформ професійно-технічної освіти в Україні», який був започаткований у 2003 році Міністерством освіти і науки України та Федеральним Міністерством економічного співробітництва та розвитку в рамках міжурядової угоди між Україною та Німеччиною.

Асоціація спільно з науковими співробітниками Інституту професійно-технічної освіти АПН України в межах Проекту брала участь у розроблені ефективних механізмів реформування системи підготовки робітничих кадрів, створенню та апробації стандартів ПТО нового покоління в галузях інформаційно-комунікативних технологій, будівництва, готельно-ресторанного сервісу, зварювальних робіт, які внесені до Державного класифікатора професій.

У відкритті Центру брали участь Президент і члени АПН України, Посольства Німеччини в Україні, керівники Німецького товариства технічної співпраці й українсько-німецького проекту «Реформа ПТО з урахуванням енергоефективності», Міністерство праці і соціальної політики України, Інституту соціальних і трудових відносин Міністерства праці та соціальної політики України, співробітники Інституту професійно-технічної освіти АПН України, Навчально-атестаційного центру Інституту електрозварювання ім. Є. О. Патона НАН України, директори професійно-технічних навчальних закладів, Президент і віце-президент асоціації працівників профтехосвіти.
Переглядів: 947 | Додав: Administrator | Теги: україна, Німеччина, АПН, Кіровоград, профтехосвіта, Освіта, Садовий


Пошук
Форма входу
Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz