Субота, 04.05.2024, 19:30
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2019 » Червень » 2 » Засідання Політвиконкому Політради Соціалістичної партії України
13:18
Засідання Політвиконкому Політради Соціалістичної партії України

У Полтаві відбулося чергове засідання Політвиконкому Політради Соціалістичної партії України. З інформацією про окремі оцінки суспільно-політичної ситуації в державі після президентських виборів та визначення подальших дій СПУ виступив Голова СПУ М.Садовий, члени Політвиконкому С.Бульба, В.Сільченко, Л.Мордовець, П.Тігунов, О.Дубінський, В.Левцун. За результатами президентських виборів 2019 р. в країні склалася ситуація, яка переконливо доводить, що незважаючи на наявні розбіжності та різні політичні погляди громадяни України і політичні сили в першому і другому турах дружно проголосували проти тієї політичної системи, яка сформувалася в Україні.
Політвиконком прийшов до висновку, що непередбачуваних подій не сталося. Дії нового Президента України знаходяться в суперечності зі старим складом Верховної Ради, що й визначає подальшу ситуації. Розпочалася активна підготовка до чергових парламентських виборів. Розвиток політичної системи, громадсько-політичних організацій і партій, а також їх конкуренція за утвердження власного шляху суспільного розвитку не можуть носити деструктивного характеру щодо питань державного будівництва.
Соціалістична партія України навіть в умовах відкритих політичних репресій, здійснює свою діяльність, орієнтовану на соціальний та політичний прогрес. До цієї роботи долучаються молоді, ерудовані й професійні люди. Проведена після президентських виборів звірка структур СПУ показала життєздатність партії, її активу в усіх без виключення обкомах, міськкомах, райкомах, первинних партійних організаціях. СПУ готова до активного політичного життя в рамках суворого дотримання вимог Конституції та Законів України, й у цьому зв’язку Політвиконком, широкий партійний актив звертаються з листом до Президента України В.Зеленського, як гаранта Конституції України, вирішити створену попередньою владою юридичну проблему СПУ та ряду інших політичних сил, які зазнали репресій, чим продемонструвати всій країні і світу, що в Україні закінчується ера політичного беззаконня, взято курс на реалізацію верховенства права. Законне рішення Вищого Адміністративного Суду України від 13 червня 2017 р., яким зобов’язано Міністерство юстиції України взяти до відому зміни до Статуту СПУ та занести до ЄДР обране на ХХ з’їзді СПУ керівництво партії, має бути негайно виконано. Інакше правової держави немає.
У частині підготовки до парламентських виборів Політвиконком Політради СПУ проводить консультації з політичними діячами щодо можливих варіантів участі СПУ у виборах народних депутатів України на взаємовигідних умовах. Розглянуто варіанти самовисунення активістів СПУ по мажоритарних округах, де такі можливості є.

Прес-служба Політвиконкому Політради СПУ

Переглядів: 343 | Додав: maksymkhomutenko


Пошук
Форма входу
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz