Середа, 24.04.2024, 22:24
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 42 43 »
22 вересня голова Кіровоградської обласної організації "Правозахист" Олександр ГАВРИЛЕНКО разом з активом взяв участь у мітингу з нагоди Дня партизанської слави та партизанського руху в Україні проти німецько-фашистських загарбників у період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.
За офіційною статистикою протягом травня-серпня 1943 року партизанами Кіровоградщини було знищено 46 ворожих ешелонів. На кінець 1943 року на окупованій території області діяли 48 підпільно-диверсійних груп, 4 підпільно-диверсійних організації, 18 партизанських загонів, які налічували понад 16500 партизанів, 55530 підпільників та біля 43 тисяч учасників інших форм боротьби з німецькими загарбниками. Партизанський рух не припинявся до 1943 року, до повного визволення регіону.




Самая детальная информация стройэкспертиза у нас. Технадзор
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 26.09.2011

Минулої суботи, 17 вересня 2011 року, в обласному центрі відбувся другий етап дев’ятнадцятої звітно-виборної конференції Кіровоградської обласної організації Соціалістичної партії України.
Висока явка делегатів від районних організацій та їх надзвичайна активність яскраво свідчить про небайдужість кожного партійця до загальнодержавних та внутрішньопартійних процесів.
Доповідь першого секретаря обкому Миколи САДОВОГО об’єктивно висвітила наслідки другого етапу сімнадцятого з’їзду СПУ та визначила основні напрямки перспективної роботи обласної партійної організації.
Виступи делегатів демонстрували готовність первинних організацій до активної роботи в несприятливих умовах соціальних ризиків, які викликані укріплення в нашій державі олігархічного ладу. Так, Сергій КОРОБ, секретар Кіровоградського міського комітету СПУ, чітко визначив
пріоритети партійної роботи серед підприємців та підкреслив, ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 23.09.2011


Щиро вітаємо Вас з 1 вересня - Днем знань.

Найщиріші вітання Вам шановні батьки, бабусі та дідусі студентів та учнів. Збувається мрія ваших родин - діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності.

Ще раз вітаємо всіх, дорогі друзі, з новим навчальним роком! Зі святом - Днем знань!

Кіровоградський обласний комітет СПУ
прокат лыж Харьковпрограмма обучения английскому детей
Розділ: Загальні новини | Дата: 01.09.2011

Запорука державотворчого успіху – у громадянській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єднанні зусиль мільйонів громадян вільної і незалежної України в єдиному прагненні – сумлінною працею зміцнити силу і славу Вітчизни.

Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях. З нами Бог і Україна.

Нехай мир і злагода пану ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 24.08.2011

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї. Зі святом вас, дорогі земляки!

Кіровоградський обласний комітет СПУ ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 28.06.2011

Власне, весна настала у всьому Онуфріївському районі, жителі якого бурхливо обговорюють  наболілі проблеми. Чого варта нова фішка влади – програма «Центральний регіон України – 2015»? Чи не залишиться намір «зробити Кіровоградщину центровою областю» звичайною обіцянкою? І що принесе «ЦРУ – 2015» звичайним людям? Саме про це йшла мова на загальних зборах громадян в смт. Онуфріївка, які відбулись минулої п’ятниці в місцевому будинку культури.
На загальні збори громадськість запросила секретаря Кіровоградського обкому Соціалістичної партії України, голову обласної громадської організації «Правозахист», члена громадської ради облдержадміністрації Гавриленка О. А., журналістів, керівників підприємств, установ, організацій, орендарів земельних ділянок та підприємців, які займаються прийманням молока на території Онуфріївської селищної ради.
Головуючий на зборах селищний голова Самородченко С. М., оприлюднив порядок денний, який складений жителями райцентру. Серед найгарячіших питань, крім обговорення програми «ЦРУ – 2015», онуфріївчани виявили бажання почут ... Читати далі »
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 19.04.2011


 С.Ларін неодноразово заявляв, що у ОДА створена команда, яка перетворить Кіровоградщину на  ведучу в економічному плані область. Для  цього в заступники взяв людей з Донеччини і навіть запросив звідти начальників управлінь. Навіщо? Адже приїзді рано чи пізно вони поїдуть, але завдадуть фінансових перевитрат області.
За ознакою як проведеш вибори так і одержиш посаду призначені більшість голів РДА. Всупереч будь якій логіці за поданням С.Ларіна був призначений на посаду голови Маловисківської РДА В.Журавель. Нині то й же С.Ларін визнає його роботу незадовільною. А там 5 років успішно керував районом соціаліст О.Небога. Його й нині ОДА характеризує позитивно, але він соціаліст, не з Партії Регіонів. Від такої команди втратив не лише район, а й область.
Практично параліч влади стався у Знам’янському районі. Неспокійно  у керівництві Петрівського, Онуфріївського та частини других районів. 
Висновок один. Підбір кадрів за ознакою добрий спеціаліст-організатор той хто у будь який спосіб досяг результатів на виборах є хибним. Умілі справжні керівники є у різних партіях. Орієнтація С.Ларіна та О.Ш ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 04.04.2011


Постановою бюро обкому схвалено проведення в області довготривалого дослідження: «Що сталось з Кіровоградським селом за двадцять років». В ході акції-дослідження соціалісти вивчать динаміку «розвитку» сіл області. У містах розпочинається аналогічна акція з урахуванням міських умов.  Мета акції-дослідження: зібрати фактичний матеріал, визначити тенденції негативного розвитку та внести пропозиції ОДА, облраді, Президенту з припинення соціально-економічного нищення області.
    Соціалісти області беруть участь у створенні структур сприяння пенсійній реформі в Україні. Для цієї роботи у кожному районі, місті підібрано кадри, які уже пройшли відповідне навчання і готові зайнятись реальною роботою.
    Бюро обкому прийняло постанову про звернення до керівництва Кіровограда про увіковічення пам’яті випускника Єлисаветградськоїгімназії, делегата першого Всеросійського з’їзду рад від Єлисаветграда, лауреата Нобелівської премії Тамма ІгоряЄвгеновича.
    Прийнять звернення до керівництва області щодо загрози нищення на Кіровоградщині вищоїосвіти (об’єднання університетів), середньої освіти (пр ... Читати далі »
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 04.04.2011


Минуло дещобільше 100 днів з часу формування депутатського корпусу обласної ради та більше року ОДА, за який визначено основні напрямки її діяльності. У обласному комітеті СПУ зроблено перші висновки.
Вперше за всю історію Кіровоградської області до керівництва радою  та ОДА прийшли представники з Донеччини.
Фактично політику у обласній раді визначаєО.Шаталов, якого напередодні виборів до місцевих рад прислали керувати обласним виборчим штабом. Після виборів соціалісти заявили, що районні виборчі комісії все зробили, аби до депутатства допустити наперед визначених зручних, слухняних осіб. Обком СПУ неодноразово приводив переконливі, доказовіфакти, коли голови Бобринецької, Гайворонської, Новгородківської, Новоархангельської, Петрівської та інших РДА відкрито і відверто визначали депутатів виключно від ПартіїРегіонів. Виконуючи волю своїх керівників вони прямо заявляли, що «існує лише одна Партія Регіонів, а других немає». Керований О.Шаталовим штаб все зробив, аби перешкодити  стати депутатами облради представникам від СПУ С.Рожковану, Н.Андрійчук, Л.Білоус, О.Гавриленку, В.Токареву.
Не дивлячись, що на в ... Читати далі »
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 04.04.2011



Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz