П`ятниця, 29.03.2024, 10:43
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 33 34 35 36 37 ... 42 43 »
Іван Великий - кандидат в депутати Верховної Ради України від Соціалістичної партії України на виборах, які відбудуться 28 жовтня 2012 року, у виборчому окрузі №103.
Великий Іван Дмитрович народився 19 листопада 1969 року в селі Йосипівка Петрівського району Кіровоградської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова, фермерське господарство "Сім вітрів", член Соціалістичної партії України, проживає в селі Петрівське Петрівського району Кіровоградської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Соціалістична партія України.

Одномандатний виборчий округ №103 (Кіровоградська область)
Центр виборчого округу: місто Олександрія
Опис меж виборчого округу: місто Олександрія, Долинський, Олександрійський, Петрівський, Устинівський райони.
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 21.08.2012

Олександр Прилуцький - кандидат в депутати Верховної Ради України від Соціалістичної партії України на виборах, які відбудуться 28 жовтня 2012 року, у виборчому окрузі №102.
Прилуцький Олександр Семенович народився 14 травня 1954 року в місті Суджа Курської області, Росія, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, приватний підприємець, член Соціалістичної партії України, проживає в місті Світловодськ Кіровоградської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Соціалістична партія України.

Одномандатний виборчий округ №102 (Кіровоградська область)
Центр виборчого округу: місто Знам’янка
Опис меж виборчого округу: міста Знам’янка, Світловодськ, Знам’янський, Новгородківський, Олександрівський, Онуфріївський, Світловодський райони.



Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 21.08.2012

Сергій Короб - кандидат в депутати Верховної Ради України від Соціалістичної партії України на виборах, які відбудуться 28 жовтня 2012 року, у виборчому окрузі №99.
Короб Сергій Миколайович   -  народився 10 червня 1969 року в місті Дебальцеве Донецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, член Соціалістичної партії України, проживає в місті Кіровограді, судимість відсутня, суб’єкт висування – Соціалістична партія України.

Одномандатний виборчий округ №99 (Кіровоградська область).
Центр виборчого округу: місто Кіровоград, Ленінський район.
Опис меж виборчого округу: частина Кіровського (виборчі дільниці № 350814 – 350869, 350874, 350875, 350882 – 350890), частина Ленінського (виборчі дільниці № 350894 – 350936) районів міста Кіровограда.

Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 21.08.2012

Соціалістична партія України зареєструвала виборчий список в багатомандатному окрузі на вибори народних депутатів України, які відбудуться 28 жовтня 2012 року.
Серед 156 кандидатів, які зареєстровані у виборчому списку в багатомандатному окрузі на вибори народних депутатів України від соціалістичної партії України, є чотири представника Кіровоградського обласного комітету.

Гавриленко Олександр Анатолійович - народився 23 липня 1973 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор з маркетингу, ТОВ "Прінт-Імідж", член Соціалістичної партії України, проживає в місті Кіровограді, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 19.

Самородченко Сергій Миколайович (на фото з виборцями) - народився 6 липня 1975 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, Онуфріївський селищний голова, член Соціалістичної партії України, проживає в смт Онуфріївка Кіровоградської області, судимість відсутня, включений до виборчого спи ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 21.08.2012

Вітаємо з днем народження Першого секретаря Кіровоградського обласного комітету Соціалістичної партії України Садового Миколу Ілліча! Хай доля буде прихильною до Вас і Ваших близьких, наділить ще багатою низкою щасливих літ, сповнених радістю й міцним здоров’ям. Сімейного затишку, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Добра і сонця Вам на довгі роки!

Кіровоградський обком СПУ
Розділ: Загальні новини | Дата: 20.08.2012

Учасники XVIII з‘їзду Соціалістичної Партії України погодили передвиборчу програму СПУ та затвердили кандидатів у народні депутати на виборах до Верховної Ради 2012 року по багатомандатному виборчому округу.

Ви можете змінити систему владу в Україні! Для цього Вам треба лишень проголосувати за СПУ на сайті Цензор.Нет http://vybory2012.censor.net.ua/ru/voting .
Сьогодні Ви підтримуєте соціалістичну ідею, а завтра - отримуєте РЕАЛЬНІ соціальні гарантії!

Кіровоградський обласний комітет Соціалістичної партії України.
Розділ: Загальні новини | Дата: 08.08.2012

28 червня 1996 року увійшло в новітню історію нашої держави як День великого загальнонаціонального консенсусу, верховенства національних інтересів над швидкоплинною політичною кон’юнктурою. Прийнята цього дня нова Конституція суверенної України втілила досягнення вітчизняної й світової конституційної науки та практики конституційного будівництва, викристалізувала національну ідею, відобразила ментальність, волю та прагнення українського народу до власної національної державності.

Нехай же в цей урочистий день повсюди панує світлий настрій, міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі.
Кіровоградський обком СПУ
ворон безплатноворон безплатноуголок стальной< ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 28.06.2012

Шановні представники молодого покоління! Від щирого серця вітаємо вас із Днем молоді!
Молодість – це найкраща пора в житті людини, це час надій та відкриттів, випробувань та помилок. Час кохання, віри у власні сили і прагнення перетворити світ. Молодим відкриті усі дороги, підвладні будь-які вершини. Молодь – це сила, за якою майбутнє нашої громади та України.
У цей святковий день бажаємо вам великого людського щастя, світлої долі, фізичної та духовної сили, упевненості в завтраш-ньому дні. Зичимо кожному якнайдовше зберегти в душі чистоту помислів, честолюбство планів та нестримну енергію для їх здійснення, а також те, що є основною рушійною силою молодості – віру. Залишайтеся завжди молодими!
Кіровоградський обком СПУ!
аренда автокранов киев ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 24.06.2012

Прийміть найщиріші вітання з нагоди одного з величніших християнських свят – Трійці!
У цей світлий день Святий дух зійшов до апостолів, благословив їх нести в світ силу Христової віри й істини.
Різні народні обряди супроводжують святу Трійцю зеленими барвами, символізуючи оновлення світу, розквіт життєвих сил, вселяють надію на краще майбутнє, примножують прагнення жити в мирі та творити добро на рідній землі.
Тож нехай це свято надихає всіх вас на добрі справи, наповнює серця любов’ю до ближніх, дарує кожному сімейний затишок і добробут, несе щастя і впевненість у майбутньому.

Кіровоградський обком СПУ
контроль качества +на строительстве мостов. Технадзор
Розділ: Загальні новини | Дата: 03.06.2012

Прийміть  щирі вітання від Кіровоградського обкому СПУ зі світлим і радісним святом — Днем Перемоги!

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги. Напередодні цього світлого дня бажаю Вам, дорогі наші ветерани, великого щастя, здоров’я, оптимізму та активного довголіття! Нехай у Ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком!

Зі святом, дорогі ветерани!
розетки леграндСветильники светодиодные MAXUS
Розділ: Загальні новини | Дата: 09.05.2012



Пошук
Форма входу
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz