Вівторок, 23.04.2024, 16:34
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 36 37 38 39 40 ... 42 43 »

 Стає за правило залучення силових структур до «впливу» на найбільш активних членів СПУ та наших прихильників. За дорученням С.Ларіна нещодавно працівники міліції влаштували у приміщенні Кіровоградського міськкому допити активістів СПУ, які надають допомогу у підготовці позовів дітям війни. Звернення обкому до С.Ларіна з цього питання проігноровано.
Декілька днів тому на ринку (біля старого автовокзалу) була спроба затримати і доставити до міліції голову ради підприємців малого і середнього бізнесу С.Коропа. Лише втручання соціалістів-депутатів міської ради відвело біду. Напередодні акції міліціянтів С.Коропа попередили, що його звернення про незаконність підвищення плати за оренду  на Європейському ринку до управління цін дорого йому обійдеться: «будешь землю жрать». Нині правоохоронці вдають, що сталась помилка, але ніхто навіть не вибачився, бо акція планувалась заздалегідь.
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 04.04.2011

Прес-центр Кіровоградського обкому повідомляє, що на сайті ОТР 30 березня 2011 року рано вранці на невеликий проміжок часу розміщено сфабриковане Відкрите звернення до Президента України Януковича В.Ф. та Міністра внутрішніх справ Могільова А.В. ніби то від першого секретаря обкому Садового М.І. про зловживання керівництва УМВС у Кіровоградській області.
Фальшивка розміщена на сайті, який належить представникам БЮТу.
Секретаріат обкому засуджує такі провокації зі сторони політиків-банкрутів і заявляє про повну непричетність до, так званого, Відкритого звернення особисто Садового М.І. і обласної організації соціалістів в цілому. Це не перший випадок таких провокацій. Знову перший секретар обкому комусь на заваді і знову робиться спроба кинути на нього тінь, відволікти від корисних справ.
Не важко визначити автора фальшивки. З великою ймовірністю ця особа відома обкому, але цим нехай займуться правоохоронці. Складніше із замовником.
Можливо замовник з числа тих, хто засів у обласній та міській радах і знову ділять і перерозподіляють землю, майно, звільняють висококваліфікованих фахівців за політичну приналежність до С ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 31.03.2011

От имени Кировоградского областного комитета Социалистической партии Украины сердечно поздравляю Вас с Новым Годом!

 

Желаю Вам под Новый год

Веселья звонкого, как лед.

Улыбок светлых, как янтарь,

Здоровья, как мороз в январь.

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 30.12.2010

29 листопада 2010 року о 10 годині у дощову холодну погоду на головній площі м. Кіровограда зібралися більше 500 представників малого бізнесу на мітинг протесту проти прийняття Податкового Кодексу з вимогою до Президента України В.Януковича накласти вето на прийнятий Кодекс. Підприємці вимагають підготувати й прийняти новий Кодекс, який би задовольняв всіх громадян України і прияв би розвитку економіки держави.

         Мітинг організували перший секретар обкому Садовий М.І., Секретар обкому Дробін А.А., секретар Кіровоградського міськкому Короб С.М., голова обласної організації СМС Слюсаренко В.С.

Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 30.11.2010