Субота, 20.04.2024, 18:11
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 42 43 »
В Кіровограді відбулася 18-а конференція обласної організації Соціалістичної партії України. На ній було заслухано звіт першого секретару Кіровоградського обкому СПУ Садового Миколи ілліча, розглянуто кадрові питання та інше. Також обрано делегатів на Всеукраїнську конференцію СПУ, яка відбудеться 28 квітня 2012 року.
Після завершення конференції пройшов пленум Кіровоградського обкому Соціалістичної партії України.





















Розділ: Загальні новини | Дата: 20.04.2012

Христос Воскрес!
З відчуттям глибокої радості і від щирого серця поздоровляємо вас з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій!Нехай до Вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов’ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх Вам земних благ!

Кіровоградський обком СПУ
Перфоратор Интерскол от компании MIRonline.com.ua тел. (044) 361-1251
Розділ: Загальні новини | Дата: 15.04.2012

Від усього серця вітаємо Вас із святом весни, любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!
Мудреці кажуть: "Царство жінки – це царство ніжності, тонкості і терпіння". І завдання чоловіка не зруйнувати його, а захистити від усіх можливих життєвих негараздів.
Свято 8 Березня є символом усього найкращого, що є у нас в житті – сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. Ми схиляємось перед головним жіночим талантом – віддавати себе, свої найкращі якості близьким людям. Ви даєте нам нові сили, допомагаєте стати кращими, добрішими, впевненішими в собі. Для цього необхідний особливий жіночий такт, інтуїція, терпіння, витримка, напруження душевних сил – ті дивовижні якості, яких часто так не вистачає нам, чоловікам.
Від усієї душі бажаємо Вам здійснення усіх життєвих планів, надій і мрій! Нехай кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт!

Кіровоградський обком СПУ
... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 08.03.2012

Сердечно вітаємо з Днем захисника Вітчизни — святом, яке увібрало в себе багаті і славні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.
Попри зміну часів і політичних систем, нині 23 лютого, як і десятиліття тому, асоціюється насамперед з стійкістю людського характеру, силою духу та відданістю Батьківщині.
У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі.
Нарешті, 23 лютого — свято чоловіків, які захищають спокій наших домівок, лицарів - здатних завжди підставити своє сильне плече чарівній половині людства.
Бажаємо незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, звершення всіх мрій і побажань.

Кіровоградський обком СПУ
Информация независимая экспертиза качества строительства у нас на сайте. Технадзор
Розділ: Загальні новини | Дата: 23.02.2012

Мир і щастя в Вашій хаті,
Щоб були усі багаті,
Щоб колядочка лунала,
І кутя щоб смакувала,
Пампушки були рум'яні,
Ну і Ви не дуже п'яні.
Христос рождається!

Кіровоградський обком СПУ
бурение скважинПерфоратор Интерскол от компании MIRonline.com.ua тел. (044) 361-1251
Розділ: Загальні новини | Дата: 06.01.2012

Стоїть запашиста ялинка у хаті,
За стіл вже сідають усі,
Ми друзям так раді на нашому святі,
Вітання звучать голосні:

Бажаємо щастя, здоров'я, наснаги,

Багатства, надії, тепла,
Щоб кожну хвилину у вашому серці
Любов нескінченна жила!


Кіровоградський обком СПУ
технический надзор +в строительстве пособие. Технадзор
Розділ: Загальні новини | Дата: 01.01.2012


На засіданні Кіровоградського регіонального комітету (пленуму) та обласної контрольної комісії Соціалістичної партії України 19 листопада 2011 р. було розглянуто питання «Про поточний момент у СПУ та обласній партійній організації і завдання з підготовки до виборів народних депутатів».



З доповіддю виступив перший секретар обласного комітету Соціалістичної партії України Садовий М.І. та проаналізував теоретичну, соціологічну та кадрову роботу в партії. Доповів, що зроблено із об’єднанням лівих та лівоцентриських партій з одну консолідовану партію, як проходять переговори з іншими партіями.
Люди піднімаються з колін, вимагають справедливого розподілу національного прибутку, подолання бідності, допомоги тим хто втратив все під час економічної кризи.
Чому так вільно здійснено перейменування вулиць К.Маркса та Леніна у м. Кіровограді. Нині йде підготовка до перейменування міста Кіровограда.
В поточний момент СПУ слід виробити способи і методи впливу партії на владу, на державну політику. Це інструмент втілення у жит ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 07.12.2011

На звітно-виборній конференції Долинської районної організації Соціалістичної партії, участь в котрій також взяв перший секретар Кіровоградського обкому СПУ Садовий Микола Ілліч відбулися зміни її керівного складу. У зв'язку із від'здом Федунця Анатолія Олександровича до Ялти було обрано нового першого секретаря Долинського РК СПУ. Дану посаду обійняла Строіч Вікторію Володимирівну.


На фото:
перший секретар Кіровоградського обкому СПУ Садовий Микола Ілліч та перший секретар Долинського РК СПУ Строіч Вікторія Володимирівна.


услуги юриста
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 15.11.2011

Щиро вітаємо Вас з професійним святом! Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю.
Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю.
Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях.
Бажаємо Вам, дороги вчителі, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті.
Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

Розділ: Загальні новини | Дата: 30.09.2011

23 вересня 2011 року, перший секретар Кіровоградського обласного комітету СПУ Микола САДОВИЙ зустрівся з лідерами Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів інтернаціоналістів). Афганці та соціалісти Кіровоградщини узгодили спільний план дій щодо подальшої співпраці в активізації дій щодр захисту прав соціально незахищених верст населення.
окна пвх киев
Розділ: Загальні новини | Дата: 26.09.2011



Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz