Четвер, 28.03.2024, 12:00
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 ... 42 43 »
17 липня 2020 року Верховна Рада України прийняла Постанову № 3650 «Про утворення та ліквідацію районів» (http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_2?id=&pf3516=3650&skl=10). Згідно з постановою, що проголосована з результатами «За» – 238, «Проти» – 70, «Утрималось» – 29, «Не голосувало» – 45, тепер на Кіровоградщині є чотири райони:
Голованівський район (з адміністративним центром у селищі міського типу Голованівськ) у складі територій Благовіщенської міської, Вільшанської селищної, Гайворонської міської, Голованівської селищної, Заваллівської селищної, Надлацької сільської, Новоархангельської селищної, Перегонівської сільської, Підвисоцької сільської, Побузької селищної територіальних громад, затверджених Кабінетом Міністр ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 21.07.2020

Сім десятків для Соціаліста, секретаря Політвиконкому Соціалістичної партії України, лідера Полтавської організації СПУ, народного депутата трьох скликань, губернатора Полтавської області, полковника Степана Степановича Бульби – це прекрасний, благословенний ювілей! Мудрості Вам не займати, життєвий досвід просто сягає нескінченості, фізичний стан ще бадьорий, неспокійна душа сповнена любові і співпереживання! У Соцпартії Ви пройшли неспокійні Майдани, боролися за прийняття соціально спрямованої Конституції України, протистояли перетворенню української землі в товар, боролися за відродження села, не мирилися з безчинством корумпованої влади – список справ незліченний. Ви і зараз залишаєтесь таким же вірним ідеї ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 19.07.2020

День Перемоги 9 травня 2020 р. члени Соціалістичної партії України у більшості сіл, селищ, міст відзначали в обмежених умовах карантину. Але ніхто із учасників бойових дій, та тих хто кував Перемогу в тилу чи партизанських загонах не залишився без уваги. Так було у партійних організаціях на Рівненщині і Тернопільщині, на Донбасі і Сумщині, в Черкасах і Кропивницькому, так було всюди.

Тепло привітали через електронні засоби ZOOM учасника бойових дій з Кропивницького Анну Медведєву і всіх ветеранів Великої Вітчизняної війни Кіровоградщини члени бюро Кіровоградського обкому Андрій Дробін, Олена Костенко.
К ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 10.05.2020

Дорогі співвітчизники, шановні ветерани Другої світової війни!

75 років відділяють людство від найбільшої, найкривавішої війни, в якій народи антигітлерівської коаліції ціною десятків мільйонів життів своїх синів і дочок захистили світ від жахіть нацизму.

Ми безмежно горді від того, що достойне місце серед переможців по праву належить Українському народові. < ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 08.05.2020

Шановні друзі, дорогі співвітчизники!

Вітаємо вас зі святом 1 Травня – Днем міжнародної солідарності трудящих!

Це свято миру і вільної праці, яке стало в Україні традиційним, адже нашому народу, як і людям праці усього світу, притаманні віковічні прагнення жити в гуманному, мирному, демократичному суспільстві.

Найважливіш ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 01.05.2020

Дорогі наші жінки!

Прийміть найкращі вітання з нагоди прекрасного свята весни – Міжнародного жіночого дня 8 березня!

Бажаємо вам, наші милі, незрівнянні мами, дружини і доньки, сестри і бабусі, колеги і знайомі, доброго здоров’я, незрадливої любові, великих здобутків у всіх ваших починах, щедрих статків, родинної злагоди і благополуччя, здійснення найзаповітніших мрій і обов’язково -  миру та спокою на нашій українсь ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 08.03.2020

Шановні товариші!
Щиро Вітаю Вас з Різдвом! 

Різдво – одне є найголовніших християнських свят, які прийнято святкувати у родинному колі.
Тож бажаю, щоб цьогорічне Різдво принесло затишок, достаток і любов у Ваші оселі, та мир у державі.
Нехай веселі дзвіночки наповнять серце радістю, нехай яскраві вогники подарують добру надію! Бажаю з новими силами та щасливими відчуттями досягати нових успіхів!
З найкращими побажаннями,
Голова  СПУ  Микола  Садовий
Дата: 06.01.2020

Шановні товариші!
Вітаю Вас з Новим 2020 роком!

Бажаю Вам багато щастя, удачі, посмішок, тепла у Ваші оселі. Нехай Новий 2020 рік буде наповнений яскравими фарбами, незабутніми враженнями та радісними подіями. Бажаю всім у Новому році бути здоровими, красивими, коханими та успішними!
Бажаю досягати нових вершин і самореалізації.
Бажаю багато цікавих зустрічей, святкових моментів і приємних вражень.
Нехай 2020 рік принесе багато сил для виконання всіх бажань!

З найкращими побажаннями,
Голова СПУ,
перший секретар Кі ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 29.12.2019

Заява Соціалістичної партії України

13 листопада 2019 року Верховна Рада України зусиллями фракції «Слуги народу» та позафракційних народних депутатів прийняла в першому читанні закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення», що по суті є початком впровадження вільного ринку землі в Україні.

Соціалістична партія України рішуче засуджує нові спроби почати розпродаж українських земель.

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 14.11.2019

Шановні однопартійці, дорогі співвітчизники!

Політвиконком Політради Соціалістичної партії України щиро вітає всіх справжніх соціалістів і наших прихильників зі знаменним святом – Днем створення Соціалістичної партії України!

Найважливішими цінностями для людей завжди були, є і будуть мир, свобода, рівність, демократія і солідарність. Це основоположні принципи, котрі впродовж 28 років історії сповідує Соціалістична партія України – партія європейського демократичного соціалізму. Так сталося, що сьогодні СПУ – перша в Україні лівоцентристська політична сила, ровесниця но ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 26.10.2019



Пошук
Форма входу
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz